2 juli - Money

Sitter och ser på Crime: Rika, kända och mäktiga på kanal tv4 fakta. Där en familj som lever i ett av de finaste områdena i usa, där dem rikaste av dem rikaste bor typ.
Men mannen är så snål med pengarna att hans familj varken får duscha för länge, knappt köpa hygienprodukter, stänger av värmen även på vintern så familjen får sitta och försöka värma sig vid brasan i deras stora lyxhem och massa annat.

Vad är poängen med jobba och tjäna ihop en massa pengar men sen får dem inte lämna kontot? Då har man inprincip inga pengar ju, man har ju inte syftet pengarna är till för.
Han och hans familj lever ju som dem vore fattiga trots dem har miljonbelopp. Är det lönt?

Mannen är pengatokig.. men vore inte att slösa dem vore en del av den tokigheten, känna det pengar kan ge? Hellre det i alla fall. Ska man snåla så pass att man får leva som fattig kan man tokslösa och leva i lyx tills pengarna tar slut (tjänar lite mer på det tycker jag).

Nu handlar inte programet om enbart det eftersom det är kriminalprogram, men jag fastnade på det. Hur kan han inte inse det totalt värdelösa med att inte använda dem?

Underliga värld och hur människor kan bli.

Kommentarer
Postat av: bitterfittan

jag vill också ha tv4 fakta!



fusk ;)

2010-07-03 @ 02:27:01
URL: http://frokenbitterfitta.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0