Fransk manikyr

Jag älskar naglar, älskar att vårda och måla. Ha den fräscha och i snygg stil. Älskar göra fransk manikyr, antingen klassisk.. eller lägga på lite andra färger i tippen istället för vitt. Vitt med dlitter eller rosa och diamanter.. vad som.

Tycker det är så fint och utgör stor del av ens utseende. MEN jag har aldrig fattat de som gör fransk manikyr på TÅnaglarna. Skulle det se fräsch och snyggt ut??
Tånaglar ska inte ha en kant (vita delen) som också gör att naglar ser längre ut.
Nej fy fan.. tycker det är nasty :P Tånaglar ska se så naturliga och korta ut som möjligt anser jag.

Okej man kan använda helnagel lack i en synlig färg.. det är okej.. så länge tånaglarna är korta. Men jag tycker typ naturlig färg eller ljusrosa är finast på tånaglar.

Tånaglar med fransk manikyr är inte samma fräscha look som på händerna.. nej verkligen inte asså :P
Eller vad tycker ni?






//Out

29 januari - ssscchhh

Vet det är några som är nyfikna med vad jag haft i planer.. men I dont tell. Inte för er här i alla fall, muhaha.. roligare så endå :P

Yvette ringde mig "Vad har du gjort? Förstorat rumpan?" Hahaha woont teeeell.
"Okej förstorat brösten då?" Stiiiill woont tell.
"Botoxat diiig dååå? Du vet jag snokar" Fortsätt snoka då svarade jag.. hihi.. Cause still I woooont tell ;P

Men jag ligger hemma nu iaf med två busiga katter som jävlas med mig hela tiden medans jag försöker återhämta mig, haha..


//Out

26 januari - Today is the day

Allting löste sig till slut.. nog. Så idag sker det, fan vad jag är nervös. Om en timma åker jag.. uuuhooaa, spännande och lite rädd samtidigt. Och jag hoppas till gudarna att detta beslut blir bra *håller tummarna*

Vi hörs.. vet ej om jag kan komma hem redan idag annars imorgon..


//Out

Tårar!!

Jag bryter ihop.. jag fattar inte att min underbara söndag, med ha mina kattungar äntligen hemma, kunde gå från glädje till så mycket tårar och förvirrande känslor.

Jag bryter ihop.. jag klarar inte detta.. inte efter att ha haft detta planerat i 3 jobbiga månader, genomgått så stor psykisk resa och haft tankarna inställt på detta.
Så rycks det ifrån mig med ingen förståeelse alls.. utan några vettiga svar. Jag fattar inte ens hur det kan ske så.

Fan fan fan.. jag har inte gråtit så här på evigheter och tror aldrig jag blivit bryten så psykiskt :((


Hur ska jag lösa allt nu.. allt det kostat mig psykiskt och måste jag göra om hela resan igen på ny kula? Detta som skulle bli glädje och en ny start.. fan ni fattar inte vad jag gråter.. faaan, det är inte verkligt...

23 januari - Äntligen katterna hemma

Igår gick dagen fort. Klockan 11 drog vi hem till min syrra för hämta min kamera jag glömt sen började vi vår shopping till katterna.
Alla basgunder man behöver till katter och massa leksaker och klätterställ. Sen hämtade vi våra underbara katter, blev tidgare än tänk. Men skönt ha helgen med dem i lugn och ro.

Dem redan är som terrorister och härjar. Dem älskar klätterställningen och flyger som galningar och och ner, jagar varandra samt även sover och myser tillsammans, ligger och tvättar varann.. översöta :) Men dem är ju syskon så.

Nike är lite mer skygg än Bailey, han kommer till en utan problem medans Nike är mer avvaktande. Jag låter henne vara så får hon ta sin takt. Jag satt igår i soffan brevid när dem sov så låg jag och läste Illustrerad vetenskap högt bara för vänja sig vid min röst hehe.

Men det går bra, man får röra vid henne men hon reagerar när man kommer med handen medans Bailey bara skiter i vilket hehe.


Bailey kröp upp mellan kuddarna och somnade, naew





Nike


Lär säkert bomba dem med ta bilder.. men ooh svårt att inte göra ju, allt dem gör är så sött :))
Som nu står Bailey på ena sidan av duschdörrarna och föröker ta Nike på andra sidan genom glaset..går bra :P
Dem är gulliga :)


//Out

20 januari - Magont

Torsdag.. härligt härligt. Lång dag idag med men vad gör det :) Varit på en helt underbar avdelning hela veckan. Har nog aldrig träffat en gulligare barnskara.. hihi.

Pojke på ca 3 år
"Nessa nu ska jag köra lite motorcykel (som han uttalade mottogygel) men va inte orolig, jag är tillbaka till mellanmålet"
Haha så jävla sött.


Jag sover.. nej inte dåligt, men jag har så jobbiga drömmar att jag vaknar dåligt och på dagen känns det tungt med vissa saker. Jag vaknade i morse och hade så ont i magen..mitten av magen.
Jag har inte alls något sug längre heller för äta.. allt känns bara.. orkar inte äta det. Och jag är inte den som säger nej till godsaker men nu.. jag pallar inget.
Sa min pojkvän med, något är fel om jag tackar nej till choklad :P

Well.. jag lever iaf :) Och 6 dagar kvar..fan mindre än en vecka.. sen sker förändringar.. antagtligen det som spökar också i mitt huvud.
Om jag hade anat att vägen dit skulle va så psykisk påfrestande. Kanske den inte skulle varit för alla, många som gör dem besluten gör det utan att tänka och bara är naiva.
Jag har tänkt och tänk och leta info som en galning i några månader nu. Helt slut i huvudet..och på det tänk lite till. :P
Sen är det ju inte över sen.. sen är det bara början över vad som påstartas.. kommer va död sen fan.

Äsch snart dax för jobb.. och ringa ett samtal (hoppas inte det är surkärringen som svarar).

//Out

19 januari - Sovmorgon

Igår började jobbdagen kl 07. Kändes skönt jag skulle sluta 13.. inte slutat tidigt en enda dag på jag vet inte hur länge. Men jag hade sån känsla om att det säkert kommer bli längre.
Och jag hann inte mer än va på jobb i en halvtimma förrens rektorn på skolan ringde och såg att jag bara jobbade till 13.. om jag ville/kunde komma 13.30 och jobba till 17.

Ja why not.. bara en tisdag.. kan lika gärna jobba hela dagen. Men oouuff vad jag va trött när jag kom hem. Låg och sov som en bebis klockan 21.
Skönt jag börjar 9.30 idag.. tur det, har nog aldrig börjat så sent iheller..någonsin.. haha. 9 händer då och då. Klickade in dem bra i alla fall, va skönt vakna idag och inte känna jag behövde va upp så tidigt. Men va endå upp 7.. men skönt kunna slappna av innan jobb.


Och mina drömmar tar kål på mig med, nu känner jag att rädslan kommit in.. drömmer mardrömmar om det hela tiden, har mycket oro över hur det ska bli.
Får tänka på kattungarna som vi hämtar om en vecka typ :)) I helgen ska jag spendera all my money I have left på kattshopping till kattungarna :)
Alla grundsaker de behöver och sen en massa leksaker och klätterställ, hihi.


//Out

Poldance?

Jag kan faktiskt störa mig lite på att många reflekterar när dem hör ordet "poldance" till något sexuellt.
Det används i många andra situationer också mer än bara på strippklubbar.

I många länder används det som konst.. och det är en skitgrym träning för hela kroppen. Och jag älskar att se på poldance.. i konstform, tycker det är så sjukt coolt. Jag faschineras av musklernas kraft, inte av något sexuelt "han hon särar på benen oooh".

Hörde på NRJ att poldance ska komma till sverige för 6åringar, vad folk hade för åsikter om det.
I enkel åsikt så tycker inte jag det är fel.. kan dem testa på fotboll kan dem väl testa på det. För det är skillnad på köra det som träning och att lära dem utstråla sexuella känslor och åla sig sexuellt.
För det är faktiskt skillnad på "sära" på benen i konstform och i sexuell form. Haha lät ball.. men ni fattar vad jag menar va?
Samma som naken konst är inte sexuellt trots det är naket.. det är skillnad på naken konst och porr. 


Men det som kommer till mina tankar är, inte att barn tränar det.. för dem tänker inte sexuellt. Men är vuxna.. jag får sån obehaglig känsla inom mig, vilken pedofil vill inte se ett barn uppklädd som en strippa och kunna poldance.. en dröm för dem. Och fy fan, fy fan.. därför tanken skrämmer mig att barn ska träna poldance.. det är hur vuxna kan använda sig av det och utnyttja det.
Men det skulle varit skitgrym träning för ett barn att träna det.. det kan man inte från ta. Men ja.. det finns vuxna människor som inte har alla hästar hemma också.


Men om jag hade haft barn tjej som kille.. om de velat testa på. Hade jag låtit dem? Ja det hade jag nog faktiskt. För jag vet att jag inte är sjuk i alla fall. Men jag hade nog sett till och kollat upp tränaren och jag hade nog sett till att kolla, om det skulle va fler än ett barn och föräldrar där, under träningen, att aldrig lämna mitt barn där själv iheller.
Och en 6åring tycker jag nog inte man behöver förklara detta med att det finns "sexuellt".. dem tänker bara träning.
Hade dem fortsatt så hade dem ju med sett dte som träning för det dme hållt på med, men som äldre hade man ju kunnat prata med dem om vilka andra sidor det finns.. och skillnaderna mellan det dem gör och det andra :P

Och sen som ännu äldre, mot vuxen åldern.. ja då är det faktiskt deras egna val och ansvar att göra vad dem vill :P


Musik

Jag blir helt festspeedad till denna låt :) Va länge sne jag va ute. Hade skitångest för lördags.. och när man läser på facebook hur kul de andra haft ute. Men men.. uppoffringar man får göra, kommer ju inte kunna gå ut på minst 1 månad till också så.
Vet ju att man endå inte missar något, finns massor med andra kvällar :)





La in den i förra inlägget men den är så JÄVLA skön. Jag känner hur varje del i kroppen
vill upp och shejka :P


Och denna är rätt skön med hehe



Desert Rain

Härlig :)



16 januari

Vaknade 8 idag (sent för mig) på grund av att Patricks svåger knackade på för skulle låna bilen idag. Så då piggnade jag till. Tur det väl, brukar aldrig ens sova länge och vill inte iheller, hatar sova bort dagen.
Hellre vaken och medveten om min ledighet än sover bort den :P

Så gick in till vardagsrummet och la mig i soffan med filt. Så började terminator 4 på någon tv 1000 kanal. Tycker om dem filmerna, hehe.
Så låg och kollade på den tillsammans med P. Och sen åt vi frukost, jag är helt insnöad på mina mackor med rökt skinka, fetaost och gurka på. Hihi.

Längtar så till nästa helg, då ska vi börja inhandla allt vi behöver till våra kattungar :) Och skönt är ska jag vara på min favoritavdelning hela veckan så kommer va en skön vecka :)


Nej nu börjar P plocka undan här, så ska hjälpa honom.. fan får han inte röra min grejor och mest mina kläder som ligger slängt överallt i huset. Måste verkligen bli bättre på samla allt på ett ställe, hittar aldrig vart jag lägger allt :P
Och sen skriker jag på honom det är han som slarvat bort mina kläder, haha.. jag e är snäll :)


//Out



15 januari - Snart så

Luktar kille just nu. Har köpt två parymer till P och klaaart måste jag testa dem på mig med :P

Nu börjar tiden närma sig och jag har haft fan min dyraste räkning någonsin idag, muhah. Och jag är trött.. oehört trött. Men fy jag börjar bli trött på denna killlukten på mig nu.

Ska nog skämma bort mig själv med duscha och sen smörja in mig med flowerbombs bodylotion och sen deras parfym. hihi. 
Och kanske sminka mig, sätta på mig något fint för P när han kommer hem.. slutar jag kanske va så trööött.
Och så kan jag reta honom lite.. muuhahah. Life is funny when somebody else is hurting.. haha nej skoja :)

Har ni också märkt att det hjälper mot trötthet? Om man piffar till sig.  


//Out

13 januari - Tänk om jag kunde bära långklänningar

Har väl egentligen inte så mycket att säga. Jo egentligen har jag om jag ska dra upp allt som hänt i veckan men orkar inte.
Snabbt draget så har det bara varit jobb hela dagarna och sen fullt med ärende efteråt. Känns som det varit mycket som ska hinnas med och stress.

Men imorgon har jag BARA jobb att tänka på sen ledig för dagen och hela helgen, Hänger tyvärr inte med tjejerna ut i helgen (viiiiill) för jag får inte lov att dricka.. och nej.. jag kan inte gå ut och festa utan dricka. Jag är väl en mes.. men festande för mig är lika med alkohol i goda mängder som ger en kanon fylla och massa dans på golvet hela natten.. yeaah.
Så tar man bort alkohol för mig tar man bort hela festgrejen.. tyvärr :P

Och så får vi se om jag kommer ens hem imorgon. P åker till Gbg för titta på en bil. Så vet inte när han kommer hem igen, om han ens kommer hem med bil..  men silvrig, vill inte jag ha :( Haha.. nej men va fan.. jag vill ha svart eller vit (ooh vita ser så fiina ut) eller silver/grå metalic kan jag godkänna. Men okej då.. silver (gubbfärg) hehe.


Som jag menar.. den färgen va väl endå okej om man nu måste ha
silver.
Hittade den på blocket idag men P har ju redan köpt biljett upp till Gbg.
Mööh.



Och vet ni vad jag önskar, att jag kunde ha hellånga klänningar. Sådana tajta vid brösten men sen hänger tyget även om det är kroppssytt löst hela vägen ner.. riktigt sommrigt och fint.
Men jag är för kort och kompakt för det, tycker man ska va lång och slank :P


Ryggen är den sexigaste kroppsdelen tycker jag att visa bar, hihi




Och ja jag är nyvaxad.. ooooh :) Fatta så underbart när man låtit bli att vaxa sig på typ 9 veckor.. stod inte ut längre. Men nu "fight for fight" hihi.
Jävla tur hon vaxa på 5 minuter typ för gör så sjuukt ont.
"Tur du har mig" Ja jag kvider som fan hela tiden haha. Och jag håller med henne när hon sa att hon fattar inte andra ställen där det tar 20-30 minuter för en kund.. det är att tortera dem fan!! Och att använda remsor.. nej håller med henne där med om att dem ställena fattar inte alls.
Jag är så nöjd där jag går för hon har en teknik (vet inte vad det heter) där hon använder har något i händerna och sen lägger hon på vaxet och sen börjar hon, snabb som fan.. haha. Okej ibland har det känts som hon stått och småboxat på en.. men resultatet är super :D Och SNABBT :P

Ska duscha, fryser som fan. Och ja, hatar bussarna.. hamnade ute i ödemarken. Okej va gamla Ikea området, mot mölldedalskolen.. men endåååå. Helvete och gå i kylan nu. Men brossan hämtade mig :)


Oj det blev mycket endå :)  hihihi


//Out

11 januari

Ohohoo.. tiden går hyffsat fort.. men endå inte. Skum känsla. Ju nämre det kommer desto längre känns tiden med på något vis.
Men två veckor kvar.. och om allt går som tänkt så blir det changes. Får jag se imorgon då sista "checken" blir av. 
Overkligt. Hoppas om det sker att det blir bra utav det med. Jag har oro. Vore inte normalt annars nästan anser jag, endå stor grej.. och inte man kan ändra tillbaks sen när det väl är gjort.

Sen får vi med våra bebisar om två veckor.. så jag har två stora saker att se fram emot. Ooh undra hur stora dem blivit nu. Va 7 veckor när vi hälsade på dem.. känns som en evighet sen men va kanske typ bara 3 veckor sen. Hihi.
Längtar.. mina beeebisar :) Som jag nog tyvärr inte kommer få gosa och ha närma mig på en vecka minst.. men räcker med ha dem under samma tak.
Se på dem vackra liven :)


//Out

10 januari - Vad ska man göra

Asså jag vet inte. Jag har bara står ångest. Jag vill bara fixa min kropp.. men jag vet ju fan inte hur. Ja kan köra Zumbat men jag ger upp lätt när jag inte får till det :P
Så tänkte jag att okej jag kan börja ut och gå en timma varje dag, tycker det är så skönt endå.
MEN det går ju inte.. det är verkligen bara isbana överallt.. asså det blir ju inte mycket promenad av det, man tvingas gå stel som en pinne för minska risken för fall och bara mentalt se sig för heeeela tiden.
Funkar inte än :P
P köpte Wii till mig men det tröttnade jag på för same shit ju..så det har vi inte kvar iheller längre.

Men jag kan i alla fall tänka på vad jag äter.. fan slut med detta gottskitet varje dag. Och P gör det inte enklare för mig för han vill hela tiden ha något och jag får tvinga han att INTE köpa.
Så jag måste inte bara kämpa mot mitt eget sug, måste kämpa mot hans också. Och hans vilja att vilja ha gör att mitt sug med växer, som ett grupptryck :P

Men idag va jag duktig det va massor med marabou praliner och annan choklad i personalrummet men denna gång sa jag NEJ. haha.. undra hur länge det håller :P

Men pallar inte känns som jag gör asså.

Givmildhet är högre än något annat

"Tänk om vi kan uttrycka våra känslor utan att anklaga någon annan.

Tänk om vi kunde lyssna på varandra på ett öppet sätt med ömsesidig respekt utan försvara sig eller kritisera och döma den andra.

Tänk om vi kunde ge den delaktiga utrymme att uttrycka sig och tro på vad den säger utan tolka annat.

När vi har samhörighet med sanningen närvarande, lyssnar med hjärtat så vilar huvudet från anklagelse om andra.

Vad är beskyllningar annat än tanke, ett mönster som egot utvecklats för att hindra oss från äkta möte och verklighetens upplevelsen att vara med varandra.

Att ge ger oss högre glädje än tillfällig tillfredställelse som ögonblicken kräver prestation som söker perfektion hos den andra."


8 januari - Zumba

Är det verkligen jag som är så jääävla kass. Men man har hört mycket om Zumba och hur bra och roligt det är. Tror jag absolut.. men att det skulle va så jäääävla enkelt som man de säger på tv.

Då är det väl jag som är en "vit tjej" (ingen taktkänsla alls för sådan dans) med två vänsterfötter. För jag fick veerkligen inte rätt på det.

"Basic".. kallar ni det basic, jag kallar det för "hur vanessa bryter höften". Vad fan ska resten av stegen som är mer avancerade göra med mig. Maahahah.


Min pojkvän va ju så snäll och fixade hem Zumba till mig för det verkade enkelt och bra.. bra är det nog men enkelt, hehe noo.. inte för mig i alla fall.. kände mig värdelös :( Är så så kaaaaaaass.. wäää. Trodde fan jag skulle va grym eller i alla fall någerlunda bra.  Men bitchslap in my face!!

Det är INGET jag skulle gå på kurs för, stå med andra.. det skulle bara bli en komisk show över mig och aldrig, om jag gör det igen, att jag gör det när min pojkvän är hemma och kan se mig.
Detta lär ske när bara jag är hemma, bomma igen alla fönster och släcka så ingen kan se mig.. haha.

Stackars mig.. min värld är raserad.. fan inte bra på mycket men jag har alltid trott jag endå är bra på
dans :( This sucks juuu!

//Out

7 januari - Xtra bikini

Idag kom en bikini jag beställt..förväntasfull för såg så fin ut.. och för det jävla priset så bäst det inte va något skit. Men den va fin :)
Men lustiga är att jag fick en bikini till med, annan modell.. ööh tänkte jag. Tog upp fakturan direkt för kolla så dem inte gjort fel för jag beställde en bikini inte två.
Men nej på fakturan stod bara den bikinin som jag beställt med.

Så, well så antagligen har dem gjort fel.. hihi. Me aint gonna say anything :P Men bikinin va inte min typ, inte underdelen.. vill ha tunna eller knutbara band. Dessa va inte så bredda band men för bredda för min smak.
Så tänkte det kanske man kan sälja.. va fan lixom :P

Tyvärr ligger kameran fortfarande hemma hos sis så.. men hade endå inte tagit, tro jag ska visa upp min bleka otränade kropp.. haha neehee :P


Den jag beställde.
 

Och den jag fick med.



Och idag sålde P sin bil :( Goodbyye..snyft. Men han har tittat på en likadan BMW bara att den inte har all jävla utrustning som den andra hade invändigt.
Enda jag sa jag bryr mig om är gps.. lär jag inte få :( men iaf bra högtalare och bas i bilen.. säger man så? Den andra hörde jag alltid när P kom runt kvartert.. låg jag i soffan och bara "aah nu kommer han" hehe.

Sålde den till en ung kille (vissteee deeet) som kommer köra sönder den :( och tro han är skitcool. Haha


//Out

6 januari - Goodbye car

Just nu känner jag mis så taskig mot P. Igår efter han hämtade mig från jobb berättade han att han lagt ut sin bil på försäljning.

Jag har tjatat på honom att varför ha en dyr bil, försökringarna är skyhöga, bensinkostnaden ska vi inte prata om hur många 1000 varje månad. Det är så mycket pengar som slängs i sjön, som hade kunnat gå till mig muhaha.. nää ;)
Havererar något kostar det sjuka pengar. Och all utrustning i bilen.. löjligt. (GPS:en är det enda jag vill ha)

Men denna jävla kostnaden för vad? För åka i en fin bil? Enda jag diggar är att regskylten har "ASS" som de tre bokstäverna.

Men nu hade han lagt ut den igår och han hade blivit bombaderad med mail, sen satte telefonen igång. Och några samtal senare ringer en som vill ha bilen redan imorgon till (enligt patrick) ett jävligt bra pris.
Så han smällde till, dock säljer den på fredag för han jobbar idag och måste lösa något med finans.

Jaha.. sa jag.. "och vilken bil ska vi ha nu?" För det gick så fort. Och hans svar "ja men det löser sig" Oooh jag orkar inte mer "det löser sig!"

Det gör det säkert men jag är en person som behöver vis planering och vetandes, jag kan få panik av att inte veta när det gäller viktiga saker. Jag lever inte på samma impuls som P.
Och denna månaden känns som så mycket stora förändringar som vi inte riktigt vet vart det ska leda förrens det är gjort. (och jag har en hel del oro för det går inte göra ogjort sen om det går åt helvetet.)
Vi ska ha katter plus detta hela med försäljning av huset (även om det tar ett par månader till). Men så mycket saker att det börjar kännas jobbigt.

Det är jag som med tjatat om att göra sig av med bilen.. men trodde ju inte han skulle få impuls nu..och en del av mig har...fäst mig vid bilen. Det är inte för att det är en fin bil (även om det nog skulle kännas att inte åka lika flashig bil hahah) men för våra upplevelser med den.
Jag är känslomässig, jag knyter lätt ann, även till materiella ting och inte pga av deras värde utan pga av minnena som finns runt om.

Men ja.. man får släppa saker.. då sker bättre ting. Så man får tänka.

Men jag har sagt nu INGA skinnsäten i nästa.. jag paaaallar inte.. askallt på vintern (så på med rumpvärmare fort som fan, dör ju annars haha). Och skitvarmt och klibbigt på sommaren.
Så nej fan, även om det kanske inte är lika fint så är tygsäten mycket skönare!

//Out

2 januari - Model Madness

Städat huset nu när P stack till jobb. Tänkte fota vårt sovrum för extremt mysigt just nu.. men så kom jag på jag glömt min kamera hos sis :P

Så ja har legat i soffan och glott på säsongen av top model 15, gjort det den senaste veckan. Så såg dem tre sista avsnitten idag.
Nåt av slutet av avsnitten, tror det är 11, så gör Tyra en tystfilm med tjejerna med musik enbart i bakgrunden.. som handlar om typ om "galna" sidan av modellandet.

Skit grymt när tjejerna sitter på stolar och ska böja sig fram och slänga upp huvudet och få med håret i en sving sen kör dem det baklänges i filmen, helt creapy!!
Ser freaky men coolt ut.. tillsammans med den lite halv sjuka melodin.

Hoppas ni inte blev sura för jag skrev det.. men det va coolt :P





//Out

1 januari - Alkohol

Jag har inte huvudvärk.. jag har SKALLEBANK som bara den!!

Hade en skön, hyffsat lugn men bra kväll igår :) Hemma hos Evelina för middag och massa prat och skratt. Hela systerskalan va samlad så ;P

Flummig kväll och hade kul och mådde skitbra när jag och P gick klockan 03. Men sen vet jag inte vad som hände i bilen när vi satt på motorvägen, det bara vände och.. ni vet den känslan när man känner att huvudet hinner inte med bilens fart och det är som slowmotion i huvudet på en men det känns som man åker i översnabb hastighet så man bara får riktig illamåeende känsla. HATAR DEN!!

Jag satt i bilen och bara tänkte nej nu räcker det.. fan det räcker med alkohol för gott, den här känslan att inte "va sig själv". När man är påverkad och har droger (för är vad det är) i kroppen.. jag allt mer med tiden gillar inte det.
Nu blev min alkoholfylla för mycket.. självklart man inte gillar det då (om man är vettig, verkar finnas många människor som trivs super med det, galet).

Och jag har alltid varit.. jag vill inte bli full, jag hatar den känslan.
Däremot påverkad, salongsbersad kallar man det va? :P Det är ett tillstånd jag känt är okej. När man precis börjar känna lite påverkan, sen räcker det.
Men igår gick jag över det, kände jag ju.. jag va full.. men jag upplevde mig som "normalfull" inte på gränsen till överfull.. vilket är den ABSOLUT värsta känslan jag vet. När det blivit för mycket.. då är det inte roligt längre, då finns det ingen glädje kvar som alkoholen ger.. man mår bara illa och har ingen kontroll i sinnet och kroppen.

Därför kan jag verkligen inte fatta de människor som varenda gång de dricker så super dem huvudena av sig, kan inte gå, kan inte prata, nästan helt livlösa i kroppen och bara fumlar runt och man får ingen vettig kontakt med dem för dem är endå så lost. (Sjukt oattraktivt med sådana människor också)
Jag fattar inte hur man vill hamna i det tillståndet med vilje. Alla kan råka dricka för mycket, för alkohol kan slå olika vid olika tillfällen.
Men dem som medvetet "ooh supa skalle av sig nu" och bara häller i sig. Och sen ligger dem och mår piss... ännu mindre fattar jag de som spyr och sen dricker meeer.. whaaat?!
Vad är det som är så tilldragande att va så full? Det är ju ett jävla helvete tycker jag.


Därför jag inte ens gillar va full för där ligger man på en dålig balans och kan ha svårt ibland att ha kontroll.
Jag tänker fyra lägen:
Påverkad, full, förfull, akutfull (då det handlar om liv och död).
Den tre sista är lägen jag inte vill uppnå.. okej ibland med full och det blev jag hemma hos Eve men det kändes okej.. tills jag satte mig i bilen. Och då kände jag nej jag är trött på alkohol. Jag har börjat dricka så sällan att det känns inte tilltalande längre, inte ens att bara bli påverkad.

Så i natt låg jag och spydde och idag mår jag riktigt dåligt. Och det va också en "missberäkning" för jag drack inte ens mycket, 5 cider, en drink med väldigt lite vodka i, 2 shotar på 9 timmar typ.
Och jag dricker altid långsamt just för jag vill känna hur min kropp har reagerat innan kroppen får mer.. min tanke är "mår jag bra behöver jag inte fortsätta dricka." Man kan chilla med det lixom.
Många verkar tänka "ooh nu mår jag bra så måste dricka mer så det inte försvinner"

Det kommer inte försvinna, utan snarare fortsätter man blir det bara "för mycket av det goda". Och hellre för lite än för mycket enligt mig.


Så nej inatt, på länge, upplevde jag ett av det jag avskyr mest och det är mitt eget fel. Och bilder har jag knappt för min kamera ligger kvar hos Evelina. :P

Ska fortsätta whina för mig själv, för min pojkvän har åkt till jobb.. buuhuu







//Out

RSS 2.0