Bästa kommentaren!

Julis kommentar när jag kom för vaxa mig hos henne, haha.
Jag la mig på bänken, benen särade och hon påbörjade det hon skulle, så säger hon "va fint ditt hår är" och jag bara tänkte "eeh what" och hon snabbt "ooh menar inte det här nere utan på ditt huvud" hahahahahahah, ville dö av flabb, blev lite komisk situation :P

Och jag har fått mina skor jag beställt från Nelly, lätt värt dem futtiga pengarna, 160 kr. Haha, mycket nöjd, älskar när man gör bra kap för lite money :)


29 december

Nu är det tisdag, uff snart nyår. Det går sjukt snabbt, man hinner knappt med liksom, allt man vill göra och uppnå. Rätt vad det är sitter man där med käppen och bara fattade inget.. haha :P

Ska jag snart upp till tha city och vaxa mig, fan orkar inte.. åka upp och hem igen bara för det, haha. Jaja man gör vad man måste göra :)

Cya


Utgång igen?

Har kommit hem från sis nu, mysstund med henne och Maria. Men riktigt trött är jag, knappt sovit i natt och nu har jag blivit lite hookad på att hänga med ut ikväll också ;) Ska bara få med Shithead (Maria).

Men va fan ska jag ha på mig, har ingen fan.. får i så fall ta något jag redan haft..tråkigt ju :/  Och duscha håret pallar jag inte, det får va i sin jävla ruffs, haha.


Marias kommentar va söt när hon skrapade en trisslott när vi satt i köket och åt frukost.
Nadine: Fan va nice om du hade vunnit en miljon kronor.
Maria: Ja, då hade jag inte suttit här.. då hade jag varit på BK.

Hahah vinner en miljon och vill då dra till burger king.. så jävla söt :P Jaaa, det är du Majiijja :)

Ja, men då får man se om det blir båten ikväll igen då...måste som sagt va hooka Maria, annars pallar jag nog inte. :P

Maria & sis Nadine


26 december - Rock as heeeeell

Nu sitter jag hos Maria, efter en heeeelgalen kväll. Rock the boat as heeeeeeell va det.
Härjade på alla dansgolv, åla mig på pålarna. Jisses vad jag hade ball, ont i fötterna har jag idag, haha :) Ja vad ska man mer säga, skitbra kväll och nu ska va dra till min sis Nadine och TRYCKA (haha) frukost.. Cyaaa


25 december - Buuurn out

Haft en underbar jul med familj, ikväll är utgång som gäller, yeaah... Rooock the booat ;)

Hahahahah, se videon.. finns inget att säga, den är bara rolig.. burn out in iraq, haha


Skämt :)

Satt hemma hos mormor när pappa tog upp mobilen och började läsa sjuka skämt, haha men sånt är roligt. Och jag skrattar åt allt, inget personligt mot någon likaväl som jag kan sitta och skratta åt blondinskämt, det tar jag inte personligt.
Det är skämten i sig som är roliga.
I alla fall här är två av dem, haha :)


En polisman satt och tog en kopp kaffe på ett café när han fick syn på fyra negrer komma springades med ett badkar längs gatan.
Polismannen misstänkte att negrerna stulit badkaret, så han tog fram sin revolver och sköt efter dem. En av negrerna blir träffad och faller i backen varvid de resterande tre negrerna tappar badkaret som följd.
Upp ur badkaret reser sig en vit man och säger: Vad i helvetet gör du snutjävel, du sköt ju sönder ena däcket...



Två sjuksköterskor möts i korridoren och den ena upptäcker att den andra bär på ett helt bäcken fullt med sperma.
- Vad i all världen är det där?
- Det är sperma.
- Har du varit uppe på spermabanken?
- Nej nej, vi har bara magpumpat en blondin nere på akuten.

22 december

Idag fyller mommo år :) Så ska hem till henne idag med familjen. Thats all for today.. cya!


"Själviskhet är inte att leva som man själv vill, utan att tvinga någon annan att leva som man själv vill."
Oscar Wilde


I dont wanna play the broken-hearted girl

Älskar denna låt. "I dont wanna love you in no kind of way..."


Bus i snön

Jag hade tråkigt, bara varit hemma hela dagen i soffan, så fick ett ryck och drog ut i snön med min hund och busade. Haha ett ryck i pyjamasbyxor som är riktigt gamla o slitna och vinterstövlar.. tur Eddy älskar mig endå, haha :) 
Sen kom sis Yvette och hakade på med 

Han älskar snön med, goes crazy in the snow :) överball, haha.

Nu ska jag se film med Yvette :)








19 december - Ooh this snow

Kom hem vid 10 idag, va uppe tidigt..som jag e alltid är trots helg, redan vid 8. Men endå skönt, man kan ju njuta av sin ledighet trots att man är vaken lixom.
Man måste ju inte sova bort den, då är man inte vid samma medvetande om sin fria tid.

Men jaja väl hemma så började jag få ångest om jag skulle dra hem till Paula eller inte. Pallar lixom inte ta mig ut i denna snön, fattar inte hur man kan gilla det, fan bara till besvär. (haha surkärring som jag är)

Pallade inte åka buss till Staffanstorp men våga jag köra? haha.. nej men sen ville sis Yvette spela nintendo med mig.. så tog och gjorde det istället.

Mario.. yeaah.. och klart jag va.. gissa... YOSHI.. han e så fruktansvärt cuuute :D myy babyy :P
I´m the best, haha.. typ not.. va överallt förutom där jag skulle va, haha.. Kom etta en gång av fyra rundor iaf.. haha. :) 
 
Och att gå ut ikväll, glöm det, spolar den tanken med. Så blir en hemmakväll med film och mys, hihi.. duger fint :)


"De människor som fått ut mest av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut."

Colette


...

rren berättar vart vi varit men dem bestämmer inte vart vi ska gå."

15 december - Gårdagens runda

Igår mötte jag upp sis i stan, köpte lite julklappar till mamma och pappa och till mormor hittade vi en jättefin klocka som vi sen själva blev helt sugna på.. haha. Så hoppas hon blir glad.
Sen köpte vi så klart lite julklappar till oss själva, hihi :)

Sen stack vill ölkafet, där Nadine alltid brukar sitta med sina vänner så så klart stötte vi på några av dem där, vi käkade, snackade.. Amheds bror ville ha med oss ut till etagé men njee en måndag.. kändes lite fel, haha.
Man ska palla jobba med "Man kan gå full till jobbet" va hans kommentar men haha, tror jag avstår.. ingen bra ide när man handskas med barn :)

Och sen stötte jag på Kalle, hahah.. Nadine hade ju sagt "nej träffa inte honom" så jag tog det helt seriöst, hon har ju jobbat med honom på ölkafet så hon vet ju..
Så när han skrivit på facebook om jag vill ta en fika så har jag ignorerat han varje gång, men så klart kom han dit igår ju och han bara "ja nu är det öga för öga nu kan du inte ignorera mig" haha
Och Nadine"hon e ledig nu efter halv 7" haha bara gör mig generad!! :P

Uff men jag stack hem sen, satt på msn.. is the shit :)
Vi får väl se om jag svarar han nu på facebook i forsättningen :P

Ja idag är det ju jobb och sen får vi väl se, hehe... see u laater

                                       Me and sis Nadine                            
                                        

                                       Mia and me
                                      

14 december - Girls nightout

Tog mig ledig idag, behövde vila ut efter lördags.. sov typ 2 timmar efter att jag och Mia kom hem efter vår night out.

Men fy va jag hade skoj, har alltid så kul med dig min babyhoe :P haha.
Satt hemma hos mig och drack sen drog vi till breeze. KOm dit rätt tidigt, inte vet jag varför, inte mycket folk men det kom ju snabbt så.. sen bara dansa vi och hade kul. 
Mitt i allt blev Mia hungrig så vi drog till Max för äta, haha utan jackorna.. kan snacka om att folk brydde sig om det, ja vi visste det va kallt..dont have 2 tell us.

Och där inne satt ett gäng tjejer som skratta, snackade skit och hade tydligen roligt på vår bekostnad, jag e van tjejer är elaka så I dident care.. tar det som en komplimang, dem hade inte ägna energi på oss om dem inte känts sig hotade.
Och några killar slog vad om 100 kr om en av dem vågade röra mitt hår.

Thats just me.. jag vet att jag väcker uppmärksamhet med mitt blonda hår och provicerande klänningar.. men heey I´m just myself. Och när man dessutom är med ytterligare en blondin som Mia så blir det värre haha :)

Och att folk är otrevliga, skrattar åt mig, snackar skit om mig är ju något dem förlorar på själva, deras beteende skadar bara dem i slutändan..det e dem som förstör sin personlighet.
Och jag ser det bara så, dem lär mig mycket om hur jag inte vill vara som människa. När folk behandlar mig på negativt sätt växer mitt hjärta sig större för mina medmänniskor. 

Sen stack vi i alla fall in igen och fortsatte ett stund innan vi drog hem :)

Jaaa och syynd ni inte såg när jag föll i golvet, hahahah. En vän skulle erbjuda mig en stol men han knuffade till mig lite väl hårt så jag föll baklänges över stolen som oxå föll i golvet.. och där låg jag med stolen haha.. Mia fick sig ett gott skratt iaf :P


Och idag ska jag upp till stan för träffa my sis Nadine :) So Im gonna get ready now.. Cya :) 

     


oooh fakk mee

Mia är mitt univerum!!!

12 december - Patetiska typ

My goood vad jag har sovit dåligt, vaknade vid 03 av fått en mega förskyldning och knappt kunde andas, men det är bättre nu i alla fall.

Sen inte nog med det så har den jävla idioten börjat ringa igen mitt i natten.. och nu till och med hela förmiddagen har han hållt på att ringa stup i kvarten.
Fick stänga av mobilen i natt för han fattar verkligen inte och nu sitter jag här och klickar bort honom från telefonen typ va 5onde minut.. vad är hans jävla problem?!?!
Det är ju pinsamt, han påstår vi har träffats på Buddah (aldrig varit där) och han fick mitt nr och sen har vi haft sex och han inte kan glömma mig. Hahah.
Jag vet vilka jag varit med och jag hör klart på hans röst han inte ens är en person jag snackat med irl.
Han har till och med ringt min syster en gång och frågat efter mig, inte hon iheller vet vem han är och hur han fått nummert.
Jag har bett han sluta ringa, slängt på luren i hans öra flera ggr när jag märkt det är han, stängt av mobilen flera ggr om nätterna när han vägrar ge upp, klickat bort honom vem vet huuur många ggr.
ENDÅ fortsätter den patetiska typen, ooh får spel..


Men whaaateeever nu för kväll blir det nog utgång med Mia, yeaaah, antingen båten eller breeze, etage är så jäkla litet..
Mia kan väl få bestämma, båten är jag alltid på så, men trivs där.. haha :) Men ja så länge där finns good music så lär hon och jag ha skoj ;)
Men whaaat 2 wear :S Jag har så mycket men endå så lite, haha


Some love in turkey ;)
 


På gott & ont

Ser på det programmet Generation fett nu, där det handlar om storvuxna kvinnor som e stola över sin övervikt. Och visst det tycker jag är jättebra, man ska ha möjlighet till få se ut som man själv vill och trivas med.

Men att ha en skönhetstävling, ha övervikt som ett skönhetsideal..då gör man precis samma sak som man gör med smala, sätter upp en vis "standard" om hur man ska se ut för uppnå "skönhet".

Och skönhetstävling, då blir dem ju bara objekt precis som andra "vanliga" skönhetstävlingar, har man kommit längre då?

Där tappar dem mig, jag tycker man ska accpetera och älska sig själv, men aldrig utefter för att man uppfyller ett visst ideal, att man duger för man uppnår den mallen. 

Och jag förstår tanken att man vill få människor att förstå att skönhet finnas även om man e stor (för det gör det) men någonstans känner jag att sluta låta allt handla om  yttre skönhet.. (speciellt när det kommer till kvinnor).

Vill man få tjejer att må bra så sluta fokusera på utseende hela jävla tiden oavsett om det handlar om att vara vacker som smal eller stor.
"Alla tjejer har rätt att känna sig vackra, känna att deras kroppar duger"
Jag förstår välmeningen men kan man komma ifrån det att en tjej ska vara vacker, som det är någon regel att man måste vara som tjej..

Att accpetera och tycka om sig själv ska inte behöva handla om att man ska känna man är vacker. Det kan väl få handla om mer än så?
Om en tjej känner hon är vacker så är saken klar lixom.. men vi kvinnor har mer än utseende som vi kan älska oss själva för.. oavsett storlek, hudfärg och allt.  
 

Ja, vet inte om ni fattar min tanke, svår att beskriva..


10 december - U sexy thing

Nu sitter jag här igen. Uuuff vilken tråkig dag jag haft när jag jobbat idag, om det bara kunnat bli mer drygt, haha...
Sen kom jag hem och min lillebror har lärt mig Sudoko, fan jag e skillad, haha.. tror jag ja :P

Men bra att göra, för jag märker hur trött jag blir efteråt, igår somnade jag fort och jag känner jag kommer göra det ikväll också, brukar ha oehört svårt att stänga av hjärnan och alla tankar, haha.
Men det hjälper :P

Men just nu är det Criminal minds som gäller, min baaaby.. I wish.. haha. Men seriöst, finns det någon finare än Shemar Moore?
Finns inte ord för honom asså ;) Måste fortsätta kolla nu :)

Sen ska jag kolla på Generation fett, haha jag vet inte varför men jag måste alltid kolla såna program (mitt x tyckte jag va skitjobbig, minns det så väl) hihi.
Men det håller mig motiverad iaf...

Nej men cya.. eller ja, varför min blogg ser ut som den gör är på grund av en liten åsna vid namn Mia, hon ska fixa till den men just nu får den vara lite fakk up.

Nu cya :P
                                             
                                        
                                                    Shemar Moore ;)
                                    

8 december

Tisdag, yeaah.. har jobbat, sen efter jobb blev det att åka upp till stan och träffa Mia. Vi har alltid så kul ihop, skrattar hela tiden. Gillar dig som fan min vän, haha (K) så mycket att jag dansar för dig inne på centralen, haha :)
Fika på Gökboet sen blev jag hungrig så vi stack in på macdonalds, haha.. nyttigt värre :)

Sen ringde jag daaaddy och bad han hämta mig så jag skulle hinna hem till desperate housewife (fan bästa serien, haha)

Och nu sitter jag här och pratar med Robban i telefon och skriver bloggen, coolt.

Så får räcka nu, ska ta och bädda ner mig snart, sleep tight


6 december - Så va det söndag igen

Så nu var det söndag igen. Det har varit en bra helg, ingen galen, men såna kan man väl inte alltid ha :)
I fredags va jag.. haha nu fick jag tänka till.. ja hemma hos Daniel. Vad ska man säga :P

Sen så igår va jag hemma hos Paula på inflyttningsfest, hade inte pengar till gå ut, får hålla i dem lite :P Så det passade bra att dra dit, men va i staffanstorp så jag körde.. tro fan man tar buss eller taxi dit.

Men kunde sova där så kunde dricka. Men hade en rolig kväll, alltid kul träffa mina vänner som jag i hela grundskolan gick i samma klass med.
Alla minnen :) Och vi visste alltid om att i skolan va vi "töntarna" men haha diident caare, hade sjukt roligt all the time :)


Och jag kan erkänna jag är glad jag alltid varit sån person som aldrig brytt mig om vad andra tycker om mig, jag blev alltid kritiserad, mitt sätt att vara på, tänka på, klä mig på.. men jag e så glad att det aldrig bekom mig, så länge jag va på det sättet jag trivdes på så kände jag mig trygg i mig själv.
Det va det enda jag brydde mig om, vad som fick mig att trivas, vad som fick mig att känna "detta är jag".

Och nu när man tänker tillbaks, jag tycker det är starkt av en 12-15 åring att va så, i skolan är trycket starkt och man vill bara passa in och vara accepterad och det är en miljö där alla vill va "populära".

Nu är jag 23, då är det inget konstigt om jag utvecklat stabila ben och en känsla av trygghet inom mig själv, men att som redan 12 år.. när alla andra vill man ska röka, då får man va med dem "coola".
Göra si och vara så så får man också va med i coola gänget.
Men bara tacka nej för man vet "det är inte jag" och gå sin egen väg.

Jag är inte perfekt, jag minns jag testade röka med men jag fann ingen mening med det och jag sket fullständigt i om jag inte fick va med dem coola om jag lät bli, haha. Va ju fan äckligt :P

Haha, ja.. jag är tacksam :) Nu ska jag tvätta och försöka städa undan.. härliga söndag :)

                           

                        Båten - syrran Nadine, Josephine and me   

         

2 december - Ruinerad men lycklig

Nu har jag köpt den godaste parfymen jag luktat på länge Dior - Addict, jag har egentligen inte plats för fler men my lord den e god :D
830 kr för 50 ml, japp jag e ruinerad men jag kommer lukta gott iaf :)
Vad gör man inte för kärleken, haha


1 december - Bara Vanessa

Blev lugnt i helgen, relativt så iaf. Fredags tvättade jag, va på tiden, sen i lördags hade min bror fest hemma för han blivit 20 :)
Så jag satt lite här och drack, sen drog jag hem till.. vad ska man säga en vän, haha.

Men ooh varför blir det alltid så? Jag skiter fullständigt nu i om ni kommer döma mig eller inte.. men jag är en människa och jag har som alla andra ett sexliv, men om man pratar om det så är det ju skamligt för många.
Haha I dont care, ingen behöver veta detaljer men..

Jag fattar bara inte, när jag har sex med någon som jag inte bryr mig ett dugg om går det hur bra som helst.
Men när jag har det med någon, kanske inte just känslor, men som endå är något till en.. då får jag alltid sjukt mycket ångest, det känns inte bra efteråt, det känns jobbigt på något vis..vill bara.. ooh trycka det ifrån mig, kan inte förklara :/

Är jag konstig eller vadå?

Ja du är konstig som nämner ditt sexliv i en jävla blogg.. haha men wtf ska jag annars skriva om.. det är det enda området där något händer, hahah skoja.. idiot :)


Yääs snart Deperate housewife.. thats tha shit .. yeaah :P

Cya 

Systrarna körde real triopower innan vi drog ut till Båten, haha                                                                   

    


RSS 2.0