22 februari - Allas egendom?

Gick och la mig 20 igår, undrade om jag verkligen skulle kunna somna och om jag ens gjorde det tänkt så skulle jag vakna 3-4 på morgonen, hur kul är det?
Men jag kände mig inte alls bra så la mig endå i sängen.. och jag somnade utan problem, sov som en stock till 8 idag.. och hade kunnat sova längre känner jag. Min kropp är inte alls med mig som jag vill.
Men det va bara dra sig upp ur sängen så jag kunnat klä på mig i lugn och ro, försöka få i lite frukost, dryga lite här och sen bege sig till jobb.
Ska stänga idag..så efter det kommer jag väl direkt bumsa i sängs.. sova är allt jag vill just nu.



Jag trodde aldrig att folk kunde tycka sig ha rätten att va otrevlig för val jag gör för mig själv. Som jag säger.. ett privatliv är ett privatliv oavsett vad man väljer göra.
Jag gjorde inte detta för att andra skulle tycka att mitt privatliv blev deras egendom..det är fortfarande min kroppsdel och mitt privalliv.
Det är skillnad på va nyfiken och fråga med artighet om det är okej att undra. Men inte anse sig ha rätten att veta och beodra mig "Visa!".
What.. den rätten har man inte.. mina kroppsdelar är mina oavsett om jag väljer genom gå en operation eller inte.

Eller har jag helt fel.. blir den rent plötsligt allas egendom bara för det? Jag anser i alla fall inte det så.


//Out

21 februari

Hade en jobbig natt då jag låg i frossa och feber. Sen råga på det tvinga mig upp halv 5 för hinna ta mig från Eslöv till Malmö, snabbt inom föräldrarna för dumpa min packning och sen till förskolan och öppna.

Normalt kanske man hade sjukat sig men idag va jag ju mer tvingad till gå.. Måndagmorgon, hade ju varit en annan dag om det varit mitt i veckan och jag hade kunnat ringa dagen innan för säga jag inte kommer.
Men nu är det ju mååndag och jag skulle öppna..så jag va ju tvuungen i med hon jag skulle öppna med är borta. Så kom inte jag kom ingen..
Och nu eftersom jag endå jobbat sjuk idag kan jag överleva imorgon med och veckan ut känner jag. U cant cry all the time lixom :P 


Nu allt som veckorna går börjar jag klättra lite på väggarna, jag har inte varit ute och inte druckit sen nyår så känner jag endå lite sug på det. 
Då berättade Mia hon ska ha tjejkväll på lördag.. ooh det har jag varit så sugen på, och sen gå ut :) HBG i så fall (hade hon tänkt med så hehe), malmö är ju, tråkigt nog en katastrof.. vad har hänt lixom? =/
Men då kommer mitt problem.. jag har INGET jag kan ha som döljer denna jävla grej jag måste ha på mig 3veckor till, gaah.
Allt blir ju så fult. Sen hittade jag i lördags en skjorta i lite annorlunda stil, tänkte ju att det täcker ju bra men är endå sexigt.
Men kul sist jag va ute hade jag med skjorta.. men what 2 do.. kan inte ha annat nu ju. Så jag ska se om den blir snygg till en kjol.. så ja. I så fall ska lördag bli så roligt :)   


Ser inte så fin ut när den hänger så, tyckte först själv den såg ful ut när jag såg den i butiken men den fastnade jag endå för den och på sitter sen snyggare. Lite stor i midjan för va tvungen ta en S.
XS satt perfekt i midjan men ja, resten ville ju inte stänga sig i så fall, men inget nytt problem direkt möhö. Men tänkte endå ha den instoppas i en kjol så spela roll lixom :P
Och fan rea 99 kr på New Yorker.. känns härligt när det inte svider i plånboken :)



//Out


20 februari - Damp, måste få ut det!

Börjat läsa boken "Skadad" utav Cathy Glass, som handlar om en fostermamma som tar sig an en 8årig flicka vars problem är mycket värre och skrämmande än hon någonsing upplevt med ett barn.

Jag har nästan läst slut hela på mindre än två dagar, otrolig svår att lägga ifrån sig. Jag gillar att den är från en fostermammas perspektiv för oftast berättelser om barns svåra och gryma barndom är skriva av dem själva sen och sett ur deras perspektiv.
Där man blir tokig på alla socialarbetare, fosterfamiljer osv för att dem inte fattar. Och det är ju lätt på bli det när man läser ur synvinkeln så man har facit i hand.

Men här får man läsa ur en fostermammas synvinkel då en bråkig, väldigt känslokall och oempatisk flicka kommer till henne. Som hånler åt att skada både sig själv och andra, som har gömt sig bakom flera olika personligheter med olika namn.
Och fostermammas otroliga hårda kamp trots en massa brister från olika håll, socialarbetare som varken gör sin del och andra brister som gör att hon mest får klara av detta barn själv. Men hon ger sig inte och ju tryggare denna flickan kommer att känna sig ju mer får hon reda på flickans bakgrund.
Och som är något av det hemskaste jag läst (om det nu ens går tycker man för verkar inte finnas gränser på vuxna människor beteende mot barn).. ju mer som kommer fram desto mer chockad blir man.

Hur kan vuxna människor göra så mot ett barn.. och ju mer man får veta så är hennes beteende nästan det mest normalaste ett sådant barn kan ha.

Den är skrämmande när man läser och man först upplever flickan nästan besatt av en demon, jätteläskig. Jag satt nästan och hade kalla kårar men som sedan allt mer vänds till otrolig empati och sorg för denna flicka.

Nej värd att läsa.



Såg på nyheterna om killen som blev skyldig till koppleri för en 14 årig tjej (förståndshandikapp om det nu ska spela roll, tjej som tjej) och fick ett år, inte ens tillräckligt hårt, men som SÄNKTES till 3 månader.
TRE månader för utnyttjat ett barn.. va det allt?
Vad blir jag mest rasande på, dessa äckliga människor eller vårt pinsamma rättsystem?
Vem skyddar dem... offren eller förrövaren?

Jag garanterar, hade han fifflat med pengar han hade satt det hårdaste straffet man kan få, dem hade satt honom så hårt dem kunnat.
Men när man våldtar, misshandlar, säljer kvinnor/barn, mördar.. ja men varsegod, ditt straff är frihet..eller vill du ha en semsterresa till kanarieöarna som extra straff kanske?.
Nej men det är så jääääävla löjligt asså.

Äckliga, äckliga system känner jag.. visar vad som värdesätts här i Sverige. Oavsett vad någon annan tycker så anser jag att rättsystemet ska va uppbyggt för skydda offerna och eventuella offer.. inte förrövarna.

Dem ska stå sitt kast, inte "nej men dem är människor, vi måste va humaniska det" Fakk that! Offerna är människor och bör få en humansk rättvisa för sig.
Och underligt att förrövarna känner sig lugna.. dem vet dem kan begå ett brott, förstöra andras liv men de kommer endå skyddas sen.
Dem har mer att vinna på ett brott än förlora.. dem är ju ute på ett par månader för man ska ju va sååå humanisk mot dem.
Så de kan fortsätta med sina ohumaniska brott.

Bara jag som tycker allt detta är så jävla ologiskt? Fan är vi på väg någonstans? Där brottslingar är viktigare att "vårda" än offrena?

Nej fan måste tänka på annat än alla dessa negativa tankar, håller på bli sjuk och det gör det nog fan inte bättre. Måste va frisk, måste jobba, måste ha money.. hehe så positiva tankar nu så jag pallar.

//Out

13 februari

Nu är jag hemma hos mamma och pappa. Gick runt med pyjamas hemma så orkade jag inte byta om. Satte bara på mig mina skor och jacka och åkte hit. Hehe. Endå bara sitta i bil och sen in och sova :P

Imorgon börjar första jobbdagen på 3 veckor. Känns skönt endå :)

Godnatt children

And by the way alla hjärtans dag imorgon.. som jag iiiinte kommer "fira". Fin tanke, vill man ska man.. man ska ju visa sin älskade (oavsett partner, vän, familj kärlek) men jag behöver ingen specifik dag för visa Patrick.
Jag berättar ofta vad han betyder för mig och hur mycket jag uppskattar honom och ser jag något i butik som jag bara känner att det ska han ha så köper jag det. Behöver ingen bestämd dag för sådant.. nope :)

Så alla hjärtans dag är inget speciellt för mig i alla fall.. :P

//Out

Rosa klänningen kommit

Idag kom den rosa klänningen jag beställt. Den satt endå okej. Jag orkade inte ta värsta bilderna så bara tog några snabbt framför spegeln.. whatever. Men så ser ni typ hur den ser ut på, hehe.

Jag kommer behålla den, kändes lite stor i midjan men kanske bara jag som är van att det sitter så tajt alltid :P
Och blomman som är till orkade jag inte sätta på hehe.
Men ganska bra för man fick genomskinliga band till och sitter hakar i klänningen, precis som på en bh.. så kan man sätta på banden på klänningen om man vill det.

Dock va jag inte så förtjust i vadderingen i bysten men men.. det syns inte så mycket i verkligheten. Blixten får det att synas mer, hehe.


Vad tycks? Med ärlighetens ord hehe.



Vem gav dig rätten

Jag undrar du som har fördomar mot andra, du som har åsikt om andra människors värde. Vem gav dig rätten att tro du står över, varifrån fick du tron att du har mer rättigheter än de du fördömer?
Varför tror du att du ska ha mer rätt till ett bra liv?
Har inte alla som föds det?

Vad är skillnaden på dig och den person du inte ens känner men fördömer för han/hon kanske har en annan nationalitet/hudfärg/annat sätt alla vilja leva sitt liv på?

På vilket sätt blir ditt liv bättre genom att hysa hat mot andra? Varför kan inte, lik precis som du själv vill kunna leva ett fritt liv ge andra rätten att få ha ett fritt liv?

Det finns massor med olika kulturer, språk, utseenden, åsikter.. men oavsett hur mycket än dessa sakerna skiljer oss ifrån har vi alla en gemensam nämnare.. vi är alla människor och inget av oss valde vart vi skulle födas. Så varför ska någon annan få ha rätten att kränka en annan på grund av något vi inte kan styra över själva?
Och även de saker vi kan styra över.. har man inte rätt att välja själv? Hade man inte haft det hade man inte fötts med en egen vilja iheller.. då hade väl alla födds med din vilja om det va menat att du ska bestämma?

Tycker du att det är rätt av någon att hata/kränka dig för du föddes i Sverige? Eller för att du har drömmar eller mål som inte passar in i deras vilja av hur livet ska se ut? 

Är det inte fint att det finns så många olika typer av kulturer och människor? Och om du fick bestämma hur världen skulle se ut, alla skulle se ut som du tycker människor ska, alla ska leva efter det sättet du tycker människor ska.. på vilket sätt gör det ditt liv bättre eller sämre?
Hur ändra det din situation i livet?

Lev ditt liv genom att koncentrera dig på ditt egna liv och vad som gör dig lycklig. Välj fritt hur du vill klä dig, vem du vill leva med, välj vilken hobby du vill ha, välj vart du vill bo, vad du vill jobba med.. fyll ditt liv med det som gör dig lycklig.
Och släpp tanken på hur andra ska leva för du ska va lycklig. Ingen lever för du ska välja hur dem ska leva sina liv för du ska må bra.
Du lever för dig själv och låta alla andra människor också leva för sig själva och välja vad som gör dem lyckliga.

Tar du den rätten ifrån dem tar du även den rätten ifrån dig själv.



//Out

10 januari - Mera nytt

Idag blir det återbesök hos läkaren, ska se så det läkt som det ska. Hihi. Ska faktiskt bli skönt på måndag komma igång med jobba igen.. dagarna går så segt när man bara går hemma..

Beställde hem en ny skjorta, för den vita jag har nu (på min profilbild hihi) kan jag inte knäppa längre..för tajt över brösten :( Så beställt hem en storlek större. Hoppas den går fan :P
Och en klänning.. en LÅNG klänning, muhaha.. men har ingen bild på den, ingen bra. Har hur överdelen ser ut men bara föreställ er att den går ner till fötterna. Hihi.
Undrar om jag passar i såna klänningar, min pojkvän visste inte iheller för aldrig sett mig i det men.. ja jag tycker det är skit fint på sommaren så man kan testa, annars får man välj sälja den eller ge bort den hehe.


Sen ett par skor som jag tyckte va så sommriga.. ett par wedges för dem är så sköna att gå i hihi. Får nog sluta beställa hem nu, pengarna ska räcka till annat med


Vad mycket färg.. men jag älskar färg och "tropiska" färger.. turkos/babyblått är mina favoriter.

//Out

Sommardress

Jag är nog inte den enda som sov dåligt i natt. Vårt sovrum va på sidan just där den hårda vinden kom in så fan vad det lät. Tills slut gav jag upp och gick in till vardagsrummet där det hördes betydligt mindre MEN sen har vi ju dem små busfröna som alltid går igång så fort någon av oss lämnar sängen.
Så det va full fart på dem i vardagsrummet medans jag försökte sova hehe. :P

Jag yrade precis runt på nätet och hittade en så söööööt klänning, jag hoppas den är lika fin irl. Jag får sån bild framför mig.. sommar, fin ljus gyllande solbränna, blont hår som blivit lite solblek hår (oh va det är sött tycker jag hehe), en lätt touch med smink, lite mascara och läppglans och den söta klänningen.
Hoppas bara den är lika fin.. annars blir jag ledsen för jag föll för den direkt.. hihi






Ooh vad jag är trött på min blogg men jag vet faaaan hur man gör egen design. Och jag varken pallar eller smart nog för lära mig :P


//Out

Åter blond?

Nu är det så här. Jag funderar starkt på gå tillbaks till endå vara det helblonda jag alltid haft. Min tanke har varit, sluta färga håret.. har jag gjort med.. har en enorm utväxt.
Och att min riktiga hårfärg som nog är något mellanblont, kalla det för råttblont för är vad det är.. sedan göra blonda slingor i detta.

MEN jag är en helblond tjej. När jag ser tjejer med ljusblont hår vill jag ha! Och hur mycket jag än försöker göra mitt hår "diskret", hur mycket jag än försöker tona ner min klädstil och sätt så.. något kallar på mig.

Och jag har insett.. jag är inte en tjej med klass, med elegans.. jag är blonda Vanessa med för korta, sexiga klänningar. Jag har inte valt det själv men jag känner mig hemma och bekväm med kläder och ett utseende som för många andra är "trashigt/porrigt/sexigt" ja vad ni vill kalla det.

Jag är inte tjejen som kan ta på mig något elegant och få det att se klassiskt men sexigt ut, jag önskar jag kunde, men det får inte den looken på mig.. det blir en tantlook.
Hade jag kunnat för gud vad jag tycker det är fint med pencilkjolar från midjan till knäna, med instoppad blus och högklackat.. det är sexigt.
Men det funkar inte på mig, tyvärr.. och diskreta kläder är inte jag.

Jag har inte valt vad som gör mig till mig lika lite som du valt vad som gör att du trivs med dina val och vad du gillar på dig.
Men.. nej.. just nu känner jag.. jag vill inte kämpa emot mig själv längre.

Jag är blonda, med allt för korta klänningar till Vanessa.. hahah.

Så det blir nog ett besök hos frisören, för nu när det växt ut så mycket så ger jag mig inte på det själv att få det blont, råkar man missa så syns det.. hehe.
Och jag väntar nog ett tag till.. har inte bråttom men Vanessa ska nog tillbaks ;P 




//Out

Okej att vara otrogen?

Ett flertal gånger har jag stött på killar som trots jag sagt jag har kille endå försökt. Kommentarer som "ja men vi känner inte varandra, jag känner inte dina vänner, inte din kille så han skulle ju aldrig få veta"

Men jävla äckel känner jag. Är det den moralen ni har. Då frågar jag tillbaks "jaha så om du har tjej så får hon lov att knulla någon du inte känner för du aldrig endå skulle få reda på det?"
Hallo tänk lixom.. varför anser man att det är okej att själv vara otrogen/vara med någon som man vet har förhållande och bidra till otrohet.
Men man själv skulle inte vilja det hände en.. det är fel anser man då. Men varför gör man så själv då?

Då säger man ju att det är okej om man själv råkar ut för det.. eller hur?
Jag anser inte att det är okej att min kille är med en annan brud så då är det självklart för mig att det inte är okej om jag är med en annan kille...jag har en sunt förnuft lixom.

Jag anser inte ens att, om jag varit singel, att det är okej att vara med en kille jag vet har tjej..då bidrar jag ju till otrohet medvetet och med andra ord säger att hamnar jag någon dag hamnar i den sitsen att någon bedrar mig så har jag ju gjort det okej för själv bidragit till det förr ju.
Lixom goes around comes around. 
Och jag fattar inte dem som inte tänker så.. som lever så jävla i sin egen värld och synvinkel  "okej om jag knullar runt, okej om jag knullar någon annans tjej/kille.. men gör någon det mot mig är det fel"
Kan man kalla det för idioter?
Ja jag gör det i alla fall.


1. Jag skulle aldrig göra något mot min kille även om han aldrig skulle få veta. Jag skulle veta och jag skulle inte klara leva med något sådant. Jag vill inte göra något sådant mot honom.. har både respekt och kärlek för honom.
Hade jag inte haft de sakerna hade jag inte ens varit tillsammans med honom.

Jag vill ju bygga något vettigt i ett förhållande, har aldrig tagit det som en lek. Därför jag aldrig ens haft "omogna" förhållande i min tonår.. jag valde singel för jag tog förhållande seriöst. Vad ska jag annars med ett förhållande till? Anser det bara är att slösa min tid om jag inte gör något vettigt av det.
Så mitt första förhållande hade jag när jag va 20 år. Och på grund av olika mål i livet valde vi efter 2 år att det är bäst vi släpper varann.

2. Jag finner killar som saknar moral otrolig avtändande. Säger du till mig "han skulle aldrig få veta så kom igen".. fy fan så jävla osexigt. Då saknar du respekt och moral för människor och det är omanligt och so not the type jag attraheras av. Så skulle inte ens varit med sådan typ om jag va singel..
Även bara för one night stands så har jag alltid känt att jag måste endå känna att det är en schysst kille.. känner jag att han är slibb so dont touch me.
(även om jag gjort mina felberäkningar men det kan man inte göra så mycket åt).

3. Och jag inser vilken bra kille jag har mer och mer för varje gång jag för sådant äcklig erbjudande. Känner, är det så killar är fan.. då har jag hittat en guldklimp. Skulle aldrig förstöra något mellan oss för något äcklig skabb som inte har moral i sin kropp.


//Out

Plastikoperation = vacker?

Jag vill inte va taskig.. men tror verkligen vissa människor att dem bli snygga bara för de fixar tuttarna? Jag klarar inte det, brudar som tror att dem är ALL THAT för dem skaffar silikon.

Det ändrar brösten jaaa.. men inte resten av din kropp eller ditt ansikte. Jag tycker det är motbjudande med personer som höjer sig själv till skyarna för dem fixar något på sin kropp (kille som tjej).
Och detta är en vanligt syndrom för tjejer som fixat tuttarna.
Ett par fixade, snygga bröst kan komplettera ett redan snyggt utseende MEN ett par fixade, snygga tuttar gör inte en ful människa snygg! (hårda ord) 

Snälla plz ha fötterna fortfarande på jorden, bara för du fixat brösten är du inte miss universum. Och speciellt när man går runt och trycker upp dem i folks ansikte (eller lägger upp dem på bardisken och leker märkvärdig hahah).
Eller tror man ska ha förmåner för man fixat silikon.. Nej fan SKÄRP er och bete er som vanliga människor ni som håller på så. Det är avtändande.

Finns brudar med små naturliga bröst som är tusen gånger vackrare lixom.

Och jag menar inte att jag har något emot skönhetsingrepp, hallo själv intresserad av det ju och själv gjort MEN jag tror inte jag är all that eller snyggast i världen för det. Jag är fortfarande Vanessa (gangster asså haha). Jag vågar ha humor över mitt utseende, jag vågar va en pajas och skoja till det..


Som förlåt, skulle Izza(eller vad hon heter), till vänster, vara snygg för hon fixat två meloner?
Däremot hon brevid är jävligt söt, haha.



Jane (vänster) däremot har faktiskt fint ansikte.. men Izza.. nej.. hur stora du än gör.
Förlåt.. usch.




Nu känner jag mig som en bitch men.. jag är väl bara mänsklig, men jag stör mig på personer som faktiskt tror dem är all that för dem har skaffat silikon. Hade du varit all that hade du inte behövt skaffa ett par nya bröst.


//Out

Lite nytt

Igår va jag så uttråkad att jag och P drog ut till Center Syd och kollade lite. Handlade två linnen på HM.. sådana nätlinnen man kan gå hemma i och en vit tröja.. har den i rosa redan men den är så söt :)
Också som man går hemma i hihi.

Och så handlade jag skit snygga trosor, älskade färgen hehe, en vanlig tröja samt två tshirtar.. va TVUNGEN.. med så jävla söta tryck på. Enligt en vis människa så är det omoget ha sådana tröjor.

Varför är det omoget? Inte så att jag tänkt gå på jobbintervju för en advokatsfirma i dem. Jag tycker bara dem är så sjukt gulliga att gå hemma i (även jobba i för jobbar med barn och lovar dem älskar dem tröjorna haha). Min kille älskar i alla fall när jag har dem och hotpants.
Han tycker jag är översöt då och ibland är det fint att se sa han.. precis som han ibland vill se mig sexig, haha.

Jag kommer då aldrig sluta använda såna tshirtar för jag får sånt leende när jag ser dem.. cuuute! Hihi

Skulle det vara omoget ha såna här på sig?





Va tungen lägga upp denna med, så jävla söt Bailey va.. satt I P:s knä och tittade på när han höll på att mecka med en liten radiostyrd bil han köpt för leka med katterna. "En till som älskar bilar" :)


//Out

1 februari

Känns lite trist att bara gå hemma nu när man börjar bli hyffsat normal igen. Men dock vågar jag inte gå och jobba iheller. Dem sa två veckor för jag jobbar med barn.. plus barn är så oförutsägbara.. utan onda avsikter kan dem råka stötta till området jag är känslig på nu.. och det vill jag inte riskera hehe.

Men det känns skönt jag gjorde detta i alla fall. Jag är en person..tänker jag det, kommer jag göra det hehe one way or a nother hihi.
Hoppas bara jag kommer vara nöjd nu. Man vet hur folk kan bli.

Och bejbi han bara jobbar och jobbar och jobbar..men jag har sagt det till honom att ta all övertid om han vill..och ja.. careful what u wish for hehe :P
Men det är bra.. min tanke är, mannen får in pengarna och kvinnan får ut pengarna (för man måste ju ha rullans på pengarna hihi).
Dem säger ju att ett förhållande kräver samarbete.. thats my type of timework ;)


Ooh vill bara ha sol och sommar nu.. underbara värme.. why cant u always be here? Hihi (min kille säger jag slänger in en jävla massa engelska hela tiden när jag pratar? Uhm.. inte tänkt på det förrens han sa det hehe.. It just feels right juuu, annan uttryckningskänsla.. muhaha)


//Out

RSS 2.0