Alltid roligt när det händer någon annan

Måste bara säga att när jag och P va på Nova lund förra helgen och inne på Gina tricot så hör vi en stor smäll precis bakom oss.
Vänder oss om och ser att en man gått rakt in i fönsterväggen. HAHAHAH.. han trodde det va ingången (som va typ 10 meter åt sidan).

Jag ville dö av flabb, P med men han frågar mannen, när han kom in, om det gick okej. Mannen håller sig för näsan och säger ja.
Kvar i fönstert satt hans näsavtryck. Hahahah. Förlåt.. men det va funny att se :P


//Out

28 november - Julpynt

Något skumt har hänt med mig. Must be sick. För en gångs skull känner jag mysiga känslor över att snön är här, känner inte det jobbiga med det (jo lite..när man måste ut i trafiken så är det jobbig faktiskt haha).

Men annars så känner jag mys.. och jag känner till och med för julpynta och jag är INGEN lover av julpynt asså. Massa jävla krimskrams och nej fy samma skitdekorationer varje år, sick of it.

Men detta året känner jag faktiskt för pynta MEN inte med allt för traditonella julpynt. Jag är sjuk trött på färgerna rött, grönt och guld. Och alla klassiska julstakar.

Jag vill ha julpynt MEN en men stilren look över det hela. Och tur är så tänker Patricks mamma likadant och han hade julgrejor som va väldigt snygga.
Jag gillar med metallicsilver, bronsguld och lila (lila är en färg jag tycker är skitsnyggt köra i julgrannen.. på XXX Lutz hade dem lila (lilaskimmrigt eller lilaglittriga) julkulor, riktiga snygga.. och så snövit-glittriga julkulor.
Skitsnyggt köra dem två i grannen ju istället för klassiska rött och guld (boring).

Men så jag känner mig på G för snyggt julpynt faktiskt :) Så vi ska åka och kolla lite idag, hihi.



Jullampor i bronsguld som jag anser vara stilrena men endå juliga,
så dem fick lov att va framme. Snygga är att mittemot har vi en stor
spegel på väggen som dem speglas i vilket ger en snygg effekt.



Försökte ta bild men va svårt, haha plus detta är 06.00 på morgonen
och hade inte ork kämpa för få en bra bild :P



//Out

23 november - Positiva tankar hjälper?

Tisdag, wiho.
Jag har slutat längta, sluta känna "ooh måndag, fan va drygt" och gå och längta till fredag. Fredag kommer komma oavsett om jag längtar eller inte. Och fredagen kommer va förbi lika så med och bli måndag igen.

Jag bara är tacksam för varje ny dag jag får, jag längtar inte..vill inte tänka framåt hela tiden för tiden går så jävla fort.. och när man tänker så vet du vad jag upptäckt?
Ironin i det hela. Haha.. när man går och längtar, beklagar sig över ny måndag och så vidare då blir dagarna dryga och man har tråkig känsla i kroppen.

Men när man bara accpeterar nya veckan, nya hårda tag på jobb.. då känns det inte så jobbigt och det ironiska.. tiden går helt fort.. hahah.
Men det går fort på ett positivt sätt i alla fall, jag har haft en avkopplande känsla och uppskattat tiden som är mig förbi.. inte längtat förbi den med dryga känslor.


Förra måndagen va jag på en avdelning som gav mig en chock.. 21 BARA blöjbarn, har man inte jobbat med detta innan så kan man nog inte fatta det tunga i det.
Jag fick en chock i alla fall.. satt i mer än en timma och bara klädde på unge efter unge när vi skulle ut.
Jobbiga är ju att dem måste ha hjälp med ALLT.
Och jag skulle vara där igår med och jag bara peppade mig själv mentalt.. kommer bli jobbigt men det är okej lixom, jag fixar det.
Förberedde mig helt mycket bara. Så kommer jag dit.. 11 barn fick vi.. hahah. Jag nästan stod i skratt, jag berättade för personalen hur jag hade förberett mig.. och så kommer det bara 11 barn den dagen.

Kanske va det för jag accpeterade att det skulle bli jobbigt och va okej med det som gjorde att saker och ting löste sig för en.
Fattar ni vad jag menar? :P

Hade jag haft en negativ syn på det hela och beklagat mig så hade det kanske blivit en jobbig dag med och alla barn hade kommit (och inte en massa lediga).
Men även om alla barn endå hade kommit trots positiva tankar så tror jag endå att saker och ting underlättar.. för allt börjar i vårt mentala.


Dax för en ny positiv dag :) YES

//Out

Magi fan

Följersom sagt va inte idol, utan bara går in, oftast dagen efter, och kollar på Jays uppträdande. Kollade precis från hans igår och.. det va spännande när jag såg han skulle sjunga "like a prayer" av Madonna.

Och my goood, jag rös som faan och satt i tårar när han sjungit färdigt. Det va verkligen magi på högsta nivå. Den mannen är heeelt makalöst duktig och hans röst.. jag är kär i den. Otroligaste jag hört på LÄNGE, fantastiskt..
Att en kille i hans stil, han typ av röst och musik kan göra något sådant av en madonna låt.. jag bara bugar..maah så braaaaaaaaaaaa!!
Vill gråta sönder mig så bra.. hejdå!



//Out

20 november

Medans P ligger kvar i sängen och sover så sitter jag i soffan och myser. Myst in mig i min underbara stora morgonrock, mina mega ulliga strumpor på fötterna och ska sätta på en kopp te.

Sen ska jag kura ner mig i soffan och kolla i min tidning, älskar underkläder.. finns nog inget vackrare på en tjej.. det och skor ;)
Men jag får hålla igen med handla nya underkläder nu. Sker antagligen lite saker som gör att det är bättre att jag väntar.. men ooh.. det är ju sååå fiiint :)
But in time.. in time :)

Men jag är sjukt sugen på pyamasbyxor. Jag vet inte varför men jag älskar det, pyamasbyxor och ett linne eller tshirt.. sjukt gulligt gå runt med på morgonen.
Victoria Secret har massor och i alla möjliga mönster och färger och man kan köpa söta morgonskor till i samma tyg som pyjamasbyxorna :) Naaew lixom hihi.


Nej, en kopp te i soffan med morgonrock och filt behövs :P


Behövs inga ord :)







//Out


15 november

Äkta trött. Sitter och kollar på Hollywoodfruar just nu. Kollar bara för en persons, Maria Montazami helt klart. Hon får mig till skratt med sina kommentarer och sätt.. skitgullig asså :)
Hon är den enda roliga där.

Att hon skulle göra en parfym? Ehm.. den tror jag inte jag skulle köpa dock.. har en känsla av att den mest bara kommer lukta.. jävla massa flum, marijuana kanske.. haha.
Aah hon är för gullig och flummig :)


Imorgon dax för ett andra utlåtande imorgon men jag har en känsla av att jag redan gjort mitt val. Men man vet aldrig.


Oooh vad jag är trött på alla dessa jävla reklamer för hårprodukter som ska ge volym för håret.. Mycket skitsnack.. och ger det volym så ger det volym som håller en kvart.
Tyvärr så vad jag upplevt det som ger hållbar volym allra mest är spraya och tupera hårbotten.

Men det är en ÄKTA döda håret så det gör jag aldrig, går hellre fan med platt hår än fakked upp hår längre fram i tiden bara för få mycket volym som håller.
Men vågar man håret så får man en snygg volym, muhaha.. men ork :P

Godnatt :)

//Out

Trafficking

Såg precis en "skräckfilm".. hade jag insett att det skulle sluta upp med att hanlda om kvinnohandel hade jag inte valt att se den.

Trodde det skulle va en "normal"skräckfilm.. några ungdomar väljer fel taxi på vägen hem från flyget och det slutar illa lixom, med en psychopat.

Men när jag insåg längre in jag kollade att detta kommer handla om att tjejerna behålls och syftet är att dem ska säljas ville jag stänga av.

Jag klarar inte det, det är en av saker i livet som får mig att må så extremt dåligt att tyvärr.. en del av mig försöker blockera det och tänka "sånt händer inte".

Jag har inte förmågan att hantera att människor (män är det mest) kan göra så mot kvinnor (och barn, herregud), kyligt, samvetslös hantera dem som en vara.

Stå och titta på ett par halvnakna kvinnor uppradade, kolla om "varan" är duglig. Inte alls se dem för vad dem är.. unga, skräckslagna människor som får sina liv borttagna, utsetts för ett rent helvete gång på gång utav sjuka män som vill leva ut sina äckliga fantasier för någon timma.

Fattar inte hur man kan göra så.. hu man kan tycka det ät okej att "sälja" en människa för en summa pengar. Och att någon kan förstöra en människas hela liv bara för han vill uppleva en sjuk fantasi en kort minut men hon ska få genom gå det flera gånger.. möta såna män om och om igen.
För dem vill ha sin "njutning" den stunden.

Jag får inte ihop det.. och sen lovar jag dessa män går hem till sina fruar och barn.. säkerligen DÖTTRAR och leker världens bästa man och pappa.
Och dem har inget samvete att en kvinnas liv är förstört för evigt för dem ville ha en timmas sjuk njutning.


Jag får inte ihop får värld ibland.. jag får verkligen inte och jag mår bara så jävla dåligt över hur man kan behandla en levande varelse så.. det är ÄCKLIGT!!

Och värst är att straffen för sådant är inte ens speciellt hårt.. om dem ens åker dit, ännu svårare. Och en stor del är fakk lagarna.. för vad sitter i domstolar.. män.. män som med är involverade i människohandel.

Det är större än vi tror och med oss i alla hörn.. och dem skyddar varandra.


Läs boken "Smuts" av Katarina Wennstam.. hon har fått med på ett bra sätt hur vårt samhälle fungerar i mörkret.. i vårt "fina" Sverige.

//Out

14 november - Körkort or just fun?

Vaknade tidigt imorse, vid 05.30. Och när man har tid att ligga kvar så hinner man tänka och en massa minnen for igenom mina tankar.

Ett minne som jag verkligen skrattar åt är när jag bestämde mig för ta mitt körkort.. sommaren 2008. Sjuk knas sommar blev det.
Jag la all fokus på körkortet.. jag drar inte ut på något när jag bestämt mig.
Dagen jag gick dit så hade jag aldrig ens suttit i förarsätet. Så jag sa det är bara lära mig helt från noll, har ingen kundskap what so ever.
Därför känner jag mig faktiskt stolt för att enbart gå på körskola, inte övningsköra något hemma, så tog det mig två månader från den dagen jag gick och skrev in mig.
Glöm det kände jag att jag ska dryga ut på det, som många gör och visst jag förstår men inte min grej :P

Allt låg runt körkortet med, allt va sommaren nästan handlade om för jag hade bokat upp mig nästan totalt dem två månaderna.. haha.
Men jag hade en sjuk tid.
Min körlärare.. hahah.. och jag. Jag viiiisste direkt när jag såg honom att det inte skulle sluta bra ;P
En man i 30års åldern och (för det va ju fan sommar) med mina korta klänningar och kjolar.

Va bara en tidsfråga, jag visste varenda gång jag satt i bilen, jag kände hans blickar. Och han va inget slisk så jag tyckte bara det va roligt.
Jätte trevlig, charmig så varför inte ha kul under tiden? Jag tog mina lektioner på allvar för jag hade ju fan payat för dem.. men man kan skoja med, hahah. (Och jag klarade av allt på första gångerna så nog fan va jag fokuserad på det viktiga.. men humor är viktig ha med hihi)


Sen bad han mig komma en fredag eller lördags kväll till puben han skulle jobba på.. så jag och en vän drog dit.. va 30+ eller något men han hade tydligen sagt till vakten att han bett mig komma så bara därför fick vi komma in.
Snacka om att man kände sig liten :P
Men det va kul, sen drog vi med några killar hem medans jag väntade på han skulle sluta jobb och så kom han och hämtade mig.

Sen blev det mycket snack på fritiden, men det gjorde med jag fick svårare att ta han på allvar när vi hade lektioner, hade svårt se han som min körlärare till slut (en gång tog han till och med chansen och kysste mig i bilen när han bad mig vända om på en landsväg).

Så sen tog jag valet att va nog bäst byta körlärare för jag började ha för kul.. hahah. Och så blev det.. en man på 50+ ... slut på det roliga.. i alla fall på körlektionstiderna ;P


Nää, livet är för kort för att man inte ska ta vara på det goda här i världen. I slutändan så kommer det mesta bara va minnen.. och jag vill kunna tänka tillbaks och få ett leende på läpparna.





//Out


13 november - Just bring u a smile

"Om du inte ger dig själv det du behöver kommer du vilja ha det du inte behöver."

Så sant så.. kloka ord :P


Haft en underbar vecka med jobb men komma hem och slänga sig i soffan va ännu mer underbart :) Får ju bo hos föräldrarna under veckorna eftersom det e nämre till jobb från dem.

Bara att stå ut..förändringar på väg :)


Barnen kan ha så underbara kommentarer ibland som får en att le hela dagen :)

En kille hade en väska och så gick han och "handlade" en massa saker som han kom och gav mig för sen gå i väg och handla mer.
Efter ett x antal gånger när han kom tillbaks med ytterligare mer saker så frågade jag "Är du shopoholic?"
Han tittade på mig och jag såg hur han tänkte, svaret som kom: "Nää.. jag är Teodor".


En pojk satt och lekte med tåg och två andra pojkar förstörde för honom hela tiden så jag sa till honom:
"Om du inte vill så får du säga ifrån."
Då tittar han på dem: "Från.. från!"
Hamnade i skratt och bara sa "okej jag kanske formulerade mig fel" haha.


En fröken kände det luktade bajs och frågade en liten kille om det va han och han svarade: "Nej."
Hon kollade efter och va visst han, då svarade han: "Men det är inte mitt bajs"
Haha, då frågade hon: "Jaha är det någon annan som bajsat i din blöja då?"
Han: "Jaa!"
Jag kunde inte sluta skratta, där jag satt i soffan och hörde det.


Och en annan kille ca 3 år har fått ordet "bajstolle" som han går och säger HELA tiden.. och han får tillsägelse hela tiden att så säger man inte.
Så satt han hemma och då frågade han sin mamma om det är okej att säga "köttbulle".
Ja svarar hon, det får man.
Mmm gissa vad han körde stenhårt på sen istället för bajstolle.
Köttbulle, köttbulle.. man sitter och äter och han säger det lite jämt här och där, står och tvättar händerna och rent plötsligt står han och säger köttbulle x antal gånger.
Springer runt och leker när ordet köttbulle kommer utflygandes ur munnen.
Upphackad skiva.. köttbulle på allt lixom.. hahah.


Dem är så sjukt klockrena ibland.. sakerna som kommer deras munnar, helt underbara asså :)

10 november

Ibland krävs inte mycket för göra en glad. Fick en helt underbar start på dagen idag. Där jag är och jobbar nu har jag både i måndags och igår fått höra hur mycket dem tycker om mig.
Och jag sa det känns skönt att höra för oftast får man inte höra något alls vad personalen tycker om en. Jag vet jag bokas snabbt och ofta men jag vet ju också att det är ont om vikarier så jag har gått och tänkt lixom "ja men dem bokar väl mig så ofta för det är svårt att få vikarier ens".
Men då sa en personal igår att nej.. hon bokade mig för att jag fanns, inte för att det va brist. Kändes skönt att höra. 
Och att hon blev jätteglad när hon såg jag fanns tillgänglig rent plötsligt (va inte länge sen jag aktiverade mig).

Och idag när jag kom så berätta personalen där hur bra dem trivs med mig och hur duktig dem tycker jag är. Och dem tycker allt flyter så bra med ha mig där. Och att få höra "jag hade velat jobba med dig alltid".. asså det värmde mitt hjärta till max.
Och att jag redan sen innan gillar dem jättemycket gjorde bara att det kändes mer hihi.

Nej, just nu känns det som jag är inne i en jätteskön månad. Har fått att jag ska va där tills näst sista veckan denna månaden, sen går jag över till skola fram till mitten av december. Också en skola jag saknat som bara den och jag längtar dit med.
Så det känns som jag bara har leende på läpparna just nu när jag går till jobb, hihi.

Men jag har lärt mig uppskatta..och när man gör det och ser fram emot timmarna istället för önska dem ska va förbi så är dem över kvickare än snabbast.

//Out

9 november - Ung och bortskämd

Programmet "Ung och bortskämd" är bland det pinsammaste jag sett. Seriöst skoja med mig, hur kan människor i 18-24 års åldern bete och va lika ofömögna som en 5åring?

Hur kan föräldrar uppfostra sitt barn till bli en totalt inkompetent människa? Hur kan man göra så att ens egna barn inte kan bli självständiga individer? Kapa deras egna ben så dem alltid kommer behöva sina föräldrars?
Dem säger dem vill va snälla mot sina barn men jag tycker det är grymt.. gör dem till korkade, naiva människor som inte ens vet hur man handlar mat.


Seriöst fattar inte.. och jag fattar inte hur dessa ungdomar ens kan tycka det är okej. Vakna upp!! Det är sjuukt oattraktivt med vuxna människor som är lika hjälplösa som bebisar och lika naiva som en 5 åring.

Hur kan man tycka att man är "störst, bäst och vackrast" för pappan betalar ALLT? Piiiiinsamt är ordet!

Dem lär sina barn att va stolta över att ha föräldrar som gör allt när man är 20+, som tycker det är så häftigt och nice att ha föräldrar som betalar allt, finns tillgängliga all the time om dem vill ha skjuts någonstans.
Men NEEEJ det är sjukt oattraktivt att man inte klarar sådana saker själv när man är så kallat vuxen.

Alla kan ha det svårt och behöva hjälp på vägen.. men att ha en stolt känsla över att man ligger och drar sig i sängen fram till klockan 13 och sen gör inget av dagen.. för helveteee!!

Och värst ansåg jag hur fan kan dem behandla sina föräldrar så, som några jävla robotar som inte har känslor eller ett liv.
Som dem anser ska passa upp dem dygnet runt.. annars svär dem åt dem och är otrevliga.

Fattar inte hur man som vuxen person, över 20 år, svära och skrika åt sina föräldrar för dem ber en komma upp ur sängen eller hjälpa till med hushållet.
Fan enligt mig bara en spark rakt ut på gatan utan kläder och pengar asså!!


Riktiga losers är det.. förlåt, anser jag.

Jag dömer inte människor som är arbetslösa (är själv inte fast anställd), bor hemma med föräldrar och vad det nu kan vara.. bara man varje dag gör det bästa från sin sida.
Inte sover bort halva dagen och spenderar tusentals kronor från föräldrarnas konto, lever i en lyx som inte är ens egentligen.
Och värst pratar som det är deras egna pengar.. piiiinsamt i massor.

Och tjejer som säger "ooh kan inte jobba för behöver min skönhetssömn" Fakk u.. du är ful med eller utan det och allt ditt jävla spackel, väx upp idiot och börja ta ansvar!
Men tror dem är så jävla all that med sitt billiga, sönderanvända löshår, fullt spacklade ansikte varje dag, fejknaglar och heeeelt oansvariga som vuxna.
Det är inte sexigt, fatta.. se ut hur ni vill men lek inte divor (inte när ni bor hemma och beter er som 3 år gamla, sätt på blöja istället för smink).
Nej bli vuxna och agera som en vuxen människa. Då kan vi snacka om attraktiv.. inte innan dess.


//Out

7 november - Sveriges mentalitet bara?

Igår innebar en kväll först hemma hos Mia där vi drack och hade kul, massa snack för inte setts på duuuktigt länge, hihi.
Sen drog vi till Helsingborg för min tanke va att jag är sååå sjukt trött på Malmö. Jag har upplevt Helsingborg bättre innan så tänkte drar dit istället.

Aaah jag vet shii om det är bättre, bättre uteställen räknat lokalers utrymme ja.. men FAAN vet jag vad som är med Sveriges människor och mentalitet (eller så är det bara här i Skåne).

Varför tror man att man får vara otrevlig, kolla snett, kasta glåpord, tafsa, dra i en annan människa hur man vill. Jag fattar verkligen INTE mentaliteten som pågår.. jag gör inte det!!

Jag och Mia hann inte ens till knutpunkten innan en kvinna (och jag menar en kvinna 35-40+) säger åt mig dra ner kjolen när jag går förbi.
Och då vänder jag mig om och frågar varför MÅÅSTE hon bry sig? Vad spelar min klädsel för roll för henne?
Och jag fattar henne halvt för hon pratat norska men otrevlig är hon och jag svarar tillbaks att det är bara mina problem vad det gäller min klädsel..
Vad som händer och inte händer drabbar bara mig INTE henne så lägg av.
Men hon svarar något otrevlig och jag svarar tillbaks för får nog "Ta inte ut det på mig för du är gammal och ful." och jag vänder och går.. då börjar hon skrika jag är en jävla hora och jag skriker tillbaks "Jag kan åtminstonde få betalt till skillnad från andra" och tittar på henne.
Och jag hör en bra bit när vi går hur hon och hennes vän/vänner står och skriker efter oss.

Och hela vägen till Tempel (och från) möts vi bara av kommentarer från både tjejer och killar och jag säger till Mia "Man kan tro att dem ALDRIG sett tjejer med kjol förr."

NEEJ jag fattar verkligen inte varför människor tror dem får säga och göra vad dem vill på grund av till exempel en klädstil.
Ska jag kräka ur idiotiska kommentarer till människor om jag anser till exempel vissa hårfärger är fult?? Idioti!


Och inne på Tempel blev det inte bättre, fick nästa slåss mig ur alla möjliga situationer, vi fick många gånger gå från dansgolvet för det gick inte.
Och jag fattar inte killar.. dem ser redan massvis med killar på en tjej, jag hade tänkt om massa tjejer va på en kille "äsch skit i han, endå så många som försöker ragga" men det struntar visst killar i.. jag tror det växer tävlingsinstink och dem bara måste med slåss av allihopa och jag blir GALEN!!

Killarna va som hyenor på en ren.. jag fick nästan panik. Sen tog det droppen när två killar slår sig ner vis mig medans jag väntar på Mia som röker.
Dem sitter nästan i knät på mig och jag ber dem backa. Och sen så säger jag med jag har pojkvän men ena säger bara "Ja men det är bra, kyss nu min vän"
VAA? Neej.. och så tar han mitt huvud och föser mot honom medans han andra med drar mig till honom och jag drabbas av sjuk panik och blir förbannad och börjar skrika åt dem.

Så säger den ena "ja men respektera det då.. hon har ju kille" Och jag blir mer förbannad och säger att det spelar ingen roll om jag har kille eller är singel.. man gör INTE så.
Jag ska inte respekteras för jag har pojkvän.. jag ska respekteras för jag är en människa.

Efter ord hit och dit går dem äntligen och Mia kommer strax efter och jag bara känner att nu får det räcka, min energi tog slut.

Hoppet om mänskligheten för Sveriges befolkning är utdöd just nu känner jag. Folk här tror dem får göra vad dem vill, säga vad dem vill till andra människor runt om och skiter i fullaste vilket.

Människor verkar ha glömt bort att alla andra runt dem är också människor och vill precis som dem behandlas trevligt. Det är inga robotar som inte har känslor eller viljan att få respekt.
Människor glömmer.


Men annars hade jag en underbar kväll med min söte :) Thanks!



Innan kaosen bröt ut, hee.


Mia hihi

//Out


5 november - Tårar

När jag steg in genom mina föräldrars dörr hörde jag pappa satt och kollade på Pearl Harbour.. direkt kände jag tårar och ville gråta.

Vet inte vad det varit med mig på sista tiden, men allt får mig gråtfärdig.. jag känner mig inte ledsen, bara så jävla sorgsen eller rörd av ALLT. Men JAG är inte ledsen.
Jag hör en låt, jag ser en bild, film, hör ett ord eller något och mina ögon tåras.

Jag vet inte varför det är så, jag börjar gråta nu för jag sitter och tänker på hur lätt jag kommer till gråt av allt. Men fortfarande.. jag är iiinte ledsen.

Underligt.

Snart kommer P och då ska jag få åka hem :) Saknat han som fan..4 dagar ifrån honom.. haha .. bara men känns som en evighet :P
Och så ska jag få se två nya klänningar och en jacka jag beställt :)) Kom i tisdags. (Vet jag inte skulle köpa mer men va faaan.. vill inte dö och ångra det, haha)

//Out

3 november - Flyttat hem igen?

Flytta hem igen. I alla fall till fredag, haha. Nej för jag har valt flytta från gula höja, var endå aldrig hemma och alltid hos min kille.
Och vi har diskuterat detta några månader nu och båda känt att eftersom jag endå "bor" där men betalar för en lägenhet jag aldrig är i. Nej jag kan lika gärna flytta in till P och lägga pengarna där så känns det inte som jag kastar dem i sjön.

Men dooock bor ju han i Eslöv.. så nu är jag väl en Eslövsbo.. hah NOT. Men hade det inte varit så att han lagt ut sitt hus på försäljning så hade jag inte flyttat dit.
Nu är ju hans plan han ska flytta till Malmö men hur lång tid det kan ta med försäljningen vet man ju inte.. kan gå snabbt, kan ta 1 år.

Men tanken är ju inte att det är permanent att va kvar i Eslöv.. tack och lov :P

Men eftersom jag jobbar i Malmö och samma område som mina föräldrar bor i så har jag slaggat här. Orkar inte åka fram och tillbaks till Eslöv varje dag när jag har säbg/soffa här jag kan sova i.. och då få sovmorgorna. Bara behöva gå upp en halvtimma innan jobb.. yeeah :)

Men man känner lite.. heter det "nostalgi"? över sova i sitt rum som jag hade när jag va ca 14-18 år. Dock står ju bara mitt gamla "antika" skrivbord kvar. Och mina lila väggar och golvet som har sliten fläck där jag flyttade min datorstol fram och tillbaks. Hihi.

Och en bäddsoffa och massagebänk (min lillebror är grym på massage) som kommit in i rummet.


Men det väcker gamla känslor.. hade jag då i det lilla rummet vetat att jag skulle flyttat till eslöv.. visste jag itne ens för ett halvår sen.. HAHAH.

Och när jag träffade min kille första gången och han sa han bodde i Eslöv och jag bara tänkte "No way han och jag ska ses fler gånger.. orka Eslöv".
Sen en dejt ledde till en annan och jag tänkte hela tiden "Jaja ska endå inte bli seriöst.. han bor ju i Eslöv".
Och nog kämpade jag med dem tankarna i ett halvår.. trots vi inprincip va tillsammans, bara jag som levde i förnekelse eller? Haha
Och nu.. bor jag i Eslöv, bra jobbat.. han jag inte ens skulle involvera mig i för han bodde där.. hähä.

Men miiinns.. I´ll be back in Malmö soon (eg. borde man inte om man är självmordsbenägen.. haha)


//Out

1 november - Jul = snö?

Varför många skåningar relaterar julen och snö har jag aldrig fått ihop. Varför envisas med att snö ger julkänslor? Hur ofta har vi haft snö på julen egentligen? Jag tror det mer är vår envishet och syn vi lärt oss om hur julen ser ut som gör att trots vi sällan fått snö på julen så får vi endå julkänslor av den och minns juldagar alltid i full snö (fast att vi faktiskt sällan har det, mest slask.. I alla fall i kära(?) Malmö).

Vad som kan få mig att känna julkänslor är att det är mest mörkt och som är framme snabbt, man känner kylan i luften, man ser i gatolyktornas ljus mest snöregn blandat snö falla.. och mest vått på marken, lite slask och halt här och där, juldekorationer i fönster, lampor upphängda i nakna träd, värme när man går in i en butik. Stor halsduk, vantar och hela kittet och..statiskt hår haha.

Men ingen snö alltså.. snön får mig att tänka på när man va lite och alltid hoppades på att det skulle komma snö till julen så man kunde drunkna i den. Man hoppades endå in på julafton att det skulle komma.. för jul va ju = med snö.
Men fan aldrig kom den..

Och jag tror det att det önsketänkandet som sitter kvar hos många.. jul ÄR likamed snö.. så är det bara, oavsett om det kommer snö eller inte. Haha :)




Så nu har jag tagit steget och bokat, men la i sista januari så hinner jag jobba på lite. Alternativet va 1 december men då måste jag avboka en massa jobb och det vill ja inte. Hihi. 





//Out

RSS 2.0