30 juni - Flowerbomb

By the way jag har köpt ny parfym. Velat ha den ett tag men känns som pengar jag inte haft pengar att lägga ut för en parfym 680 kr för 30 ml. Viktor Rolf - Flowerbomb extreme.
Men ooh så gott den luktar alltså.. rena himmelriket. Det är en parfym, precis som diors parfymer Posion hypnotic och Addict, som jag fallit pladaskt för.
Varför faller jag alltid för dem dyrare parfymerna?

Men igår var vi inne och luktade på den och Patrick tyckte också den va megagod så jag kunde inte hålla mig, dax för tillfredställa mitt begär :P
Jag får helt enkelt va utan mat som kompensation ekonomisk.. haha.. nej tur jag har Patrick, betalar det endå alltid.. haha naew :P

Viktor Rolf - Flowerbomb


Totalt underbara med.. jag rekommenderar starkt dessa.
Perfekta speciellt för utekväll, får alltid komplimanger
för hur gott jag luktar, hihi

Dior - Posion Hypnotic


Dior - Addict



30 juni - Liten bildbomb

Så nu har jag varit hemma om, försökt packat.. my god har man så mycket? Uuuoff! I alla fall tog jag med mig min kabel så nu kan jag lägga in lite bilder från olikvisa dagar :P

Patricks sköna soffor jag äslskar kasta mig i :P
Dock otroligt fula men sjuuukt sköna, hähä


Gick ut en promenad för mata ankorna.



In his hood again.



En dag då vi är på väg till Söderåsen nationalpark, underbar utsikt där :)






At his place.




En kväll vi skulle ut men aldrig blev så :P


Och lite bilder från utekvällen på midsommar :)







Thats it all folks.

29 juni - Shopping i Malmö today?

Jag borde egentligen åka hem idag och börja packa så jag kan flytta in nu i lägenheten, last minute girl. Lillsyrran vill också komma åt min rum i huset så.. haha.
Kanske ska man ta tag i det. I mitt huvud går nerpackningen endå helt fort. Fan ska bara slänga ner kläder, skor och prylar och ta med lite möbler.. tar väl inte lång tid, hehe. Fixat på 5 min, haha ;)

Well får se hur jag gör. Ska i alla fall in idag till malmö, saknar malmö faktiskt. Är verkligen ingen Eslövsbo. Fattar inte hur man kan välja flytta ut hit, haha. Eller till någon annan liten håla (menar inget illa jag har bara svårt för småhålor där inget händer)
Jag behöver nattlivet runt om mig faktiskt.. så enda ställena jag kan tänka mig bo på är malmö (fast här är skitdrygt folk hihi), göteborg eller faktiskt helsingborg. Stockholm är bara för stort och stressigt :P

Sagt till Patrick att no chance in hell jag kommer flytta ut hit (vägrade med mitt x flytta till trelleborg, en av orsakerna till det tog slut, att flytta).
Jag vet vad jag vill gällande boeende och kommer inte ändra mig på den punkten men posetivt så kan Patrick i alla fall tänka sig flytta.
Fast såna frågor om att bo ihop är låååångt framåt. Allt i ett förhållande ska man chilla med :P

I alla fall så ska jag in till malmö idag, se om där finns något att spendera pengar på och åker nog hem en runda.. jag saknar mina pluttesöta djur ju. Min äääddy :)

Hörs.

28 juni

En sak som jag har väldigt svårt för att acceptera och förstå är hur vissa djuräger kan avliva sina fullt friska djur för dem tröttnat eller inte har tid. (Skulle ni väl tänk på tidigare).
Och hur det ens kan vara lagligt i Sverige att få ta livet av ett djur som är fullt frisk och inte har några problem bara för ägaren inte orkar mer.
Men se då till att hitta ett nytt hem, det finns hem som tar emot och föröker ger djuren en chans innan man väljer avlivning.
Jag vet veterinärer som också tycker det är jobbigt, som försökt övertala ägarna att göra andra val innan men dem har varit bestämda på djuret ska bort för dem finner djurets liv inte värt att anstränga sig för det och veterinärerna har då inget val för dem har inga lagar att stödja sig bakom.

Jag förstår ett sjukt djur, någon form av problem som inte ger djuret värdigt liv.. men att bara ha tröttnat.. det är inte rätt, det är sjukt oansvarigt.. och tröttnar man ja då får man väl ta den smällen och stå ut (har man barn går man väl inte och avlivar dem om man tröttnar?)
Och det värsta är när dessa ägare kort därefter skaffar ett nytt djur..för det har jag också varit med om, hundägare som avlivat sin hund men inte långt därefter skaffar ny hund.. Eeh hallo sjuk i huvudet eller, inte lärt er något?
Sjukt fel att ens få göra så anser jag.

Och jag kan inte ens fatta hur man kan tröttna på sina djur och enkelt bara välja avlida. Va ju mycket till kärlek för det djuret.
Hade jag av någon anledning varit tvungen göra av mig med mina djur så hade jag kämpat som en blådåre och hade det fortfarande inte funkat hade jag kämpat mer.
Hade aldrig funnits i min värld att avliva ett djur som är friskt.. jag skaffade djuret, det är mitt ansvar att djuret får ett liv.
Och jag önskade att fler människor borde se att man har ett ansvar, det är inte bara att skaffa för det är kul. Och att Sverige kunde ändra och införskaffa lite fler lagar gällande djurs rättigheter. 

27 juni

Blir galen på mig själv. På sista tiden går jag runt och råkar kalla Patrick för Ace (mitt x och för er som inte förstår hur det uttalas så Atse). Haha jag fattar inte varför. Som tur är tar han inte illa vid sig, han vet att det betyder inget. Bästa är när jag råkar säga Patse.

Ooh blev helt shoppingsugen idag, kliar ordentligt i fingarna.. men jag borde inte. Och jag har redan inhandlat lite nya kläder.
Köpte 4 linnen på New Yorker och en bikini så. (Lustiga är ju att jag har bara hunnit använda 2 av dem men jag är redan sick off them) Äsch.. varför drabbas man så här? Vad är det med köpa nya saker?

Uff måste underhålla mig själv till 14, ska in och väcka Patrick då. Han har jobbat natt så därför så sent.

Fan blivit helt hookad på denna låt

26 juni - Härliga moves

Just sick and crazy.. haha nej men fy fan vad jag hade kul igår. Hemma hos Elin med Evelina och Maria sen drog vi in till Harrys, första gången för mig. Var nästan inget folk när vi kom men sen blev det aspackad, när jag såg kön där ute tänkte jag "tack och lov jag är inne i alla fall."
Hade jag kommit till sån kö hade jag bara vänt igen.

Sen blev det massa dans.. Maria, du är roligast. Till skillnad från dem flesta tjejer och killar på dansgolv vågar vi flippa. Vi står och apar oss och har kul, blandar seriöst med skämt. Va en kille där med moves man hade i mellanstadiet på disco så vi började göra samma.. eller Maria med sitt handdunkande, so funny ;P
Man behöver inte vara "sexig" all the time.. haha.
Killar är på en endå så apa sig och bete sig som ett retard hindrar inte dem från klänga endå (hahah patetiska ibland hihi). Dem tar ju vad som så kul låtsas man är bakom flötet.. jag är inte sån tjej som måste visa upp min sexiga sida konstant för jag vet jag har den ju..så jag finner det askul flippa ut och våga vara "ful".
Men vilket också kan vara något jag vinner på för många killar bli förvånade att en "blondie" med kortkort som mig vågar fula och skratta åt sig själv.
Tycker det är härligt med en tjej med självdistans och humor över sig själv.

Så både killar och tjejer.. våga va fula, man behöver inte visa sin snygga sida alltid.. thats not fun, haha.
Blev tyvärr inga bilder för hade för kul så glömde bort :)

Och sen drog vi hem vid 03. Patrick va också dör inne så han körde hem tjejerna, sen åkte han och jag hem till honom.
Fy fan vad jag har pimplat läsk denna morgon. Jag får alltid sug på cola men uff stått rätt upp och ner och hällt i mig.. mööh.
Nu ska vi dra till affären och inhandla mat till sen. Sovit 3 timmar så på G.. not ;)

Ses

25 juni - Majija hemma :)

Fredag och midsommar. Men bäst av allt, min Majija är hemma :)) Så iväll ska vi tjejer antingen vara hemma hos Elin eller my sis Evelina.
Ooh saknat henne.. hon är född crazy så kommer bli så kul :) Så får vi se sen vart kvällen leder oss.

Köpte fyra nya linnen igår på New Yorker, egentligen två men tog två av varje för skitsnygga färger och billiga, sen en ny bikini :) (ska ta foto när jag kan)
Så ska nog ha något av det ikväll med en tajt kortkjol, hihi.

Men just nu är jag hemma hos Patrick, ska mysa lite, sen göra mat sen kör han mig hem så jag kan fixa mig. Han är för söt, han får spel på jag har massa saker överallt, underkläder, kläder, parfym, bodylotion och allt möjligt slängt här så han har ordnat egen plats till mig i hans byrå och egen plats i badrummet.. haha.
Im a girl what to do lixom :P

Söder la upp en gammal bild på sin facebook (grattis för du äntligen skaffat det och att Evelina kunde skriva ut att hon har ett förhållande med dig efter 6 år.. haha sjukt sött. 6 år senare dyker det upp "har förhållande med Andre" haha.. som jag skrattade.)
I alla fall hade han lagt upp en gammal bild på mig, sis Nadine och Maria när vi va i småland. Vilken snygg hårfärg jag hade där, blev helt sugen på ha det så igen, för tycker jag är för blond, men det kostar skjortan underhålla håret så..
Är färgat brunt, sen slingat blont och lite solblekt.. men skitfint.


Maria, Nadine and me. Håret lutar åt blont (för vill va blond, men inte så
blond som jag är nu, denna hårfärg är perfekt men ja kostar ju som sörren
fixa det så.



23 juni

Gör så mycket med Patrick hela tiden att jag totalt glömmer bort vad vi gjort dessa senaste dagarna. Men igår kommer jag ihåg i alla fall att vi va på söderåsens nationalpark och gick en lång runda. Och sen låg vi hemma i trädgården, mös.
Men jag höll på va fotonatzi.. haha .. its so fun, synd inte Patrick tycker det :P Men tyvärr kan jag inte lägga upp idag för jag tog inte den grejsen man måste ha för överföra med mig.. wiho ;)

Idag körde vi in till Lund och gick i botaniska trädgården, dock köpte Patrick en tröja till mig först för han sa det skulle va skönt väder så stack utan långarmat ut.. lögnare va kallt, hihi.
Planen va att vi skulle dra och bada idag men nja vädert va ju inte det bästa, förhoppningsvis imorgon :)

Sen ska vi någon dag dra in till danmark, på tivoli.. eller göteborg. Sen pratar han om att han vill ta flyget någonstans, bara för någon dag eller 2-3.. prag eller något, gå i stan, käka och sen hem.. bara.. jaja. Så länge jag får bo på hotell, därför jag älskar dra långt.. haha. Skitmysgit ju :)
Men jag har sagt jag vill till Polen en dag för jag vill se auswitch och birkenau, för jag är en historieälskare..och jag vet inte just varför jag vill dit just.. men jag vill, alltid känt mig dragen dit.
Andra världskriget har alltid fascinerat mig, brås nog på pappa, och Polen är ett land där det finns mycket historia att se och hämta om det. 

Jaja.. ska in i duschen nu. Patrick är och kör sin pappa till bilverkstan där hans bil är. Sen blir det nog filmdag för mig och Patrick, redan kollat på Farsan.

See you


20 juni

Stod man och fixade håret 1½ timma, festsminkade sig och på med en outfit som man kände klickade. Kände sig på humör och hade hur trevligt som helst hemma hos Elin.
Men klart när vi ska dra ut pissregnar det, asså verkligen öste ner.. and heeell noo man går ut i det. Och med tanke på att man vet inte när det skulle komma sluta och om man skulle hinna in i taxi, ut från en och in på klubben innan himlen pissade igen.

Så vi struntade i att gå ut, man missar inget ute endå.. finns kvar tills nästa helg. Det är ju bara tråkigt när man gjort vid sig och man lyckas känna att det man har på sig är rätt för kvällen så blir det så.
Men jaja som sis sa, ingen hade sett oss endå i våra nya outfits så det är bara till ha det nästa helg.. haha :P

Så jag smsade Patrick vid halv 2 att han kunde komma och hämta oss.. så jag va väl hemma igen halv 3. Lika bra väl.. hehe.
Och nu sitter jag ensam i hans villa för han har dragit till jobb, kommer hem igen 23.30. Han gjorde en pastasallad med kycklingfile till mig innan han stack.. hehe naaew.


Hela världen går under haha

Uuff vet inte vad jag ska göra med mitt hår idag, att våga det tar sån tid, orka. Babyliss iCurl har jag inte fått kläm på men att bara ha mitt hår rakt är så boring för hatar det blir så platt.
Rakt med volum i hårbotten är supersnyggt men jag får fan aldrig till det och får jag till det förfaller det endå innan jag ens hinner ut på klubb, haha.

Vilka problem, haha.. men håret gör så otroligt mycket hur man ser ut så det kan antingen få en att känna sig väldigt sexig eller bara som en luffare.

Jag är så, har jag en bra hårdag och snyggt fall i håret kan jag gå utan smink och känna mig söt. Har jag en skitdag då det bara jävlas med mig så spelar smink ingen roll.. känner mig ful endå.

Ja vi får se hur det lär sluta upp, mööh.. haha. Får se hur hela kvällen slutar upp.. haha. Patrick gillar inte när jag är full.. aldrig hänt jag blir för full, för värsta jag vet, men tyvärr väldigt dragen.. haha (så länge man har roligt va hihi).
Vi får se hur ordentligt jag kan "hålla mig i byxorna" haha.. uff.
Patrick är för söt, smsade mig igår han köpt hem coca-cola till mig för jag får sånt fruktansvärt begär på cola (dricker annars aldrig läsk) när jag är bakis.
Att han tänker på såna småsaker tycker jag är skitsött.

Många blogginlägg idag, men går ju bara av och an här hemma :P

Valen vi gör lägger vår grund

En sak undrar jag. Det har hänt flera gånger. Att manliga bekanter jag har på facebook rent plötsligt har tagit bort mig från deras vännerlista.
När jag fråga några av dessa om varför säger dem att dem skaffat tjej och deras tjej inte gillat dem har mig som vän och dem vill inte ha bråk med tjejen. Lixom whaat? Vad är det för löjlerier.

Jag tänker vad är det för typ av förhållande? Om det är svartsjuka..tror dem ens att om jag och deras kille skulle haft något ihop att ta bort mig från facebook skulle hindra detta?
Och menar det är inte ens sunt. Skulle Patrick börja be mig ta bort manliga vänner på min facebook sida skulle jag flabba åt honom..det är ju bara omoget och skulle inte hindra mig endå från ha kontakt med dem.

Vänner är vänner.. thats it! Och kan man inte lita på sin partner om en sådan sak vad gör man ihop? Att förbjuda vänner är så oroligt osunt och inget bra sätt att bygga en relation på.

Nej, jag och Patrick har denna regeln.. att vi har inga regler. Han får göra vad han vill och jag får göra vad jag vill. 
På så sätt ser vi om våra avsikter är ärliga eller inte.
Till exempel jag vill inte att Patrick avstår från att vara med en annan tjej för han vet att det är moraliskt fel eftersom han har flickvän.
Jag vill att han avstår för att han inte vill vara med någon annan. Att det bara är mig han vill ha. Och vice versa gällande mig.

Det är enkelt, ett sunt förhållande bygger på sunda och ärliga beslut. Och jag vill aldrig ha det på något annat sätt för jag har sett så många förhållande som bara innehåller drama och svartsjuka.
Aldrig något jag vill bygga mina förhållande på.. i så fall lever jag hellre ensam. 

19 juni - Morgon

Vaknade pigg 7 imorse. Men ja gillar det, när jag va liten sa mormor alltid till mig "Sover man till kl 12 eller längre har halva dagen försvunnit."
And true, jag har alltid varit en morgonmänniska (mamma lät oss aldrig iheller sova längre än till 9 för hon ville inte iheller vi skulle gå miste om dagen.) men ju äldre man blir så inser man hur sant det är.
Vaknar man 12 och efter går dagen så sjukt fort. Det är en helt annan känsla när man är uppe innan och jag tycker morgonen är en av det viktigaste på hela dagen.
Det är morgonen som kommer och säger jag fått en ny dag att leva för så jag vill inte sova bort det. För en dag kommer det inte hända mer, så jag vill ta vara på dagen jag fått så mycket jag kan.

I alla fall ska jag ta och göra te nu, gosa med mina djur lite. Ooh vad jag kommer sakna dem när jag flyttar, märks redan på Lea (min babytisse) att hon påverkas av att jag är så mycket hos Patrick säger mamma.
Jag är inte hemma och bäddar in henne i täcket och håller om henne varje natt. Hon är så mammi och jag märkte på henne med när jag hade varit i turkiet 2 veckor.
Hon hade inte alls sovit i mitt rum, som hon alltid annars gör när jag är hemma, men direkt när jag kom hem var hon tillbaks i mitt rum och klängde på mig konstant.
Så därför känner jag mig lite som jag överger henne nu när jag flyttar, hon har min familj kvar ju men..jag vet inte..vi delar något speciellt om kvällarna när hon kommer och vill bli ompysslad tills hon somnar i min famn.


Sen kommer Patrick hit en stund vid 12 typ, ska hämta mina stuff jag ska ha hos honom nu några dagar, sen ska han dra till jobb och jag ska med sis och vänner ut ikväll.. sen hämtar han upp mig efteråt. Känner mig taskig för han slutar 23 och jag lär vara ute till minst 03, så jag vill inte ringa och väcka han då..vi kan ses dagen därpå. Men han bara sa nej nej, jag skulle ringa så kommer han. Han vill inte jag ska behöva ta taxi hem för han tycker väl det är för otryggt.

Hörs later :)

Lea

18 juni

Vad är detta med djur när man älskar ett. Lovar vi i vår familj har sett våra katter/hundar ligga och sova i vissa söta och roliga ställningar tusen gånger, sett dem ha samma tokigheter för sig en miljon gånger.
Men endå varje gång man ser dem göra något man redan sett så många gånger innan reagerar man och ropar på någon annan i närheten som också sett det 100 gånger "naaaaew va sååå söööt, kom och titta!"

Varför? Vi ser dem göra samma söta saker hela tiden men för varje gång smälter man som det är första gången man ser det. Maybe thats whats love is all about?


Förresten så var jag och Patrick ute och gick i onsdags, kom till en hage med får, lamm och 2 bockar, jag fastnade så klart.. va en bock som va så sällskapssjuk märkte man, stod och klappade honom :) Patrick fick mer eller mindre dra mig därifrån. Jag va lika lycklig som 3 åringen, som va med sin mamma, bredvid mig hihi.

How cute can u get :)


Lilleman



Crap

För helvetet inte igen. Började med att jag satte mig ner i soffan och kopplade av efter varit i lägenheten och donat och sen kört syrran hem.
Blev så yr, eller snurrig.. vet inte vad jag ska säga. Haft detta innan en gång och det varade några dagar. Som mitt balanssinne är urkopplat för jag tappar balansen och vacklar fram typ när jag går och samtidigt har jag en snurrande känsla i huvudet.
Skitäcklig känsla och jobbigt!! Typ som när man är full, druckit lite för mycket...förutom att man inte är full då :P

Jaja går och lägger mig tidigt så försvinner det väl.

17 juni - Sunshine is tha shit :)

Denna värmen är ju underbar. Sitter ute i solen just nu :)
Så som vanligt sköt jag upp städningen igår, sista man vill göra när solen är framme. Detta är Sverige, kan va borta dagen därpå lixom.
Men idag har vi i alla fall också fått fint väder, varit ute med lillhunden en runda och sen har jag känt mig pigg på dra på mig sommarkläder :)
Och så har jag ju lekt med kameran så klart :) Pallade dock inte sminka mig bara för det, så ni får se mitt fula nylle utan smink hihi.

Känns weird, ska jobba imorgon, varit ledig (för jag gett mig själv ledigt haha) hela veckan. Tappat orken på det stället.
Så har bara imorgon som jag måste och sen får vi se. Jag hoppas det ordnar sig med Hilton, att jag blir inringd där tillräckligt. Börjar känna lite oro för pengar och så. Nu i med flytten känns det mer påtagligt, det måste lösas..

Men det är som sagt bara till att kämpa och vara positiv.. I can do everything :) 





This is me all natural ;)

16 juni - Love or addicted?

Vad är skillnaden mellan att ha känslor för någon och att inte vara beroeende av en person?

Fysiska aspekt, som pengar, boeende klarar jag mig utan honom. Men för varje dag jag är med honom bygger jag upp en känsla, som blir starkare för varje gång, som säger att jag inte vill vara utan honom.

Småsaker som han slog sin plånbok i huvudet på mig inne affären framme vid kassan och kassörskan småskrattade och sa det är "puppylove." 

Enkla saker som han lägger filten över mig i soffan, alltid varje morgon fixar frukost till mig. Sättet han tittar på mig, saker han gör för jag ska skratta och trivas, hur han alltid sätter mig före han själv. 
Eller hur han bara ibland vill småretas, slänga upp mig på axeln för han vet jag hatar det, knuffa ner mig från soffan eller brotta ner mig och kittlas.
Och hur mycket jag själv vill göra för honom, hur mycket jag tycker om att kasta mig runt hans hals, hur mycket jag tycker om att retas. Slå av hans keps och skrika mål för varje gång jag lyckas. Gömma hans bilnycklar eller mobil och försöka låtsas som jag inte alls vet vart dem är men håller på fnittra sönder mig. Göra min "puppymin" när jag vill ha något.

Det är sådana saker jag sitter och tänker på nu när jag inte är med honom och det gör fan nästan ont så mycket jag bara vill tillbaks till honom.

Känslor eller beroeende.. jag vet inte om det nästan är samma sak. 

16 juni - Nybliven fotonatzi

Då var jag hemma hos mig igen. Kände jag behövde komma hem och ta tag i saker här, tvätta och städa. Och klart krama om och gosa med alla mina underbara djur :)

Sen har jag idag faktiskt för Sofie sa jag borde ha mer bilder på bloggen köpt en kamera. Jag är nog enda personen i världen som inte har en egen :P Men nu har jag i alla fall, men ingen dyr för det orkar jag inte lägga pengarna på.
Ska man bara ha en vanlig kamera för "amatörsbruk" så kan man hitta bra till bra pris. Köpte Nikon S3000 och med 8 Gb minneskort för 1800. Ett bra pris tycker jag hehe. Men fattig är jag så Patrick köpte den till mig så länge men jag betalar tillbaks så klart ;)

Så nu ska jag bli fotonatzi hehe :) Men uff om jag skulle ta tag i städandet, inte städat på 2 månader typ.. looks like crap here, hehe.



Men blir inga bilder på moi idag i alla fall men lite testbilder, haha :P

Min beeeebiiis :)


Vilar med sitt brytna ben, nuffsen.. hehe


Han fick spel på mig för jag inte slutade fotografera honom


Och så klart en bild på mitt linne jag köpt, fint va? :P

14 juni - Fullspäckad dag

Måndag och idag har jag och Patrick kört in till Danmark igen för få det danska personnummert och kontonummert fixat. Äntligen! :)

Sen åkte vi tillbaks in till malmö förbi syrran för ge henne pappret Hilton behövde och sen åkte vi in till stan och kollade runt lite, satte oss och åt på Gustav Adolf resturang, vilade fötterna.. varit igång sen 10 (vaken sen halv 7) imorse och ränt ju :P
Sen vidare snabbt inom netonnet innan vi drog till Eslöv, inhandlade jordgubbar.. helt underbart gott att äta :)

Ibland kommer mina blonda sida fram, säger till Patrick på väg mot bilen att den som sätter sig sist i bilen är en rutten gris så jag börjar springa med väska och kassar.
Yes jag kommer vinna tänker jag, han går ju bara. Kommer till dörren.. låst! Oooh varför tänkte jag inte på det och han kommer där helt lugnt "du glömde det är jag som har nycklarna" oooohhh, jag vann inte :( men vi fick ett gott skratt i alla fall, som alltid för alla mina blonda fasoner.

Vi va väl hemma igen vid 19 tiden.. kastade mig i soffan direkt, relaxade lite och sen åt vi jordgubbar med kaffegrädde, again :) 
Köpt Ben & Jerrys med.. fan han har gjort mig hookad på den glassen.. ett måste att ha fan, damn it att jag smakade den, hehe. 


Hörde denna på radion på väg mot Danmark, som vi skrattade.. men den är bra i beatet, haha

12 juni

"Oftast kämpar man för dem som lämnar en och ignorerar dem som stannar kvar."
Biskop T.D. Jakes

Varit uppe sen 5 typ (behöver inte gå in på varför hehe).

I alla fall så kunde jag ju inte somna om sen, så la mig i soffan och kollade tv. Dr phil.. där biskop T.D Jakes va med, han har alltid så bra saker att säga och han kan säga det på ett enormt bra sätt och ibland ha humor över saker.

Sen låg jag och kollade på ett av mina favoritprogram Rescue Ink. Jag lovar jag faller för dem..när man ser dessa stora, hårda killar med tung bakrund men vars hjärta är så varmt och fyllda med medkänsla för djur.
Det är fint se det finns sådana människor (speciellt människor som kommer från en bakrund som dem) i världen som ställer upp så för djur och är en röst för dem.

Som när Joe berättade vad som fick han att ändra sitt spår i livet. Han blev inlurad i en bar av en så kallad vän och skjuten flera gånger.
När han kom hem från sjukhuset insåg han att han inte kunde lita på vem som va hans vänner..förutom en, hans hund. Och det fick han in på spåret att hjälpa djur.

Skitbra program

Men nu ska jag till soffan och äta lite mer jordgubbar med kaffégrädde, mmm :)


11 juni - The act of adults

Vill människor hålla på att bråka och smutskasta varandra så visst, jag lägger mig inte i. Visst jag hör, hur ska jag kunna undvika.. speciellt när det är i mitt hus pratet sker. Och jag tycker det är synd.
En familj som va så fin innan är splittrad och smutskast pågår från alla håll. Men jag säger inget, jag beblandar mig inte.

Så att få höra jag blivit smutskastad, mina syskon, som att vi skulle göra en sådan sak mot vår kusin. En total jävla lögn för smutskasta oss för våra kusiner. Thats makes me angry.
Dra inte in mig och mina syskon.. och jag vill att mina kusiner också hålls utanför så som mina föräldrar vill hålla oss, deras barn, utanför.

Vad ni "vuxna" vill säga och göra är mellan er och det önskar jag att vuxna människor kunde inse.

Fredag i alla fall :)

10 juni

Sluta ge mig ångest alla jävla perfekta kroppar! Screw youuu...

9 juni

Denna va väl snygg?



Städat hela patricks villa idag, woho.. tycker jag e duktig :P Och han kommer om några minuter så :)

Thats why

Tjejer varför klagar ni på lättfotade tjejer...tack vare dem slipper ni få alla losers som bara vill knulla runt.
Killar varför ser ni ner på lättfotade tjejer...tack vare dem kan även dem största nollorna lyckas få komma till.

Lättfotade tjejer borde få mer beröm för sitt hårda arbete.

Thats my opinion! 

Hälsningar från en tjej som stödjer kvinnors rätt till fri sexualitet samt vågar ha humor över det. Haha

Cya..ska gå och göra mitt jobb nu.. haha

8 juni

Åkte in till danmark igår med Patrick och sis. Va händer när vi kommer till skatteverket, skitet är stängt sen 14. på nätet stod det 16.
Jaja så var det med det personummer.. drygt ta sig in till Danmark för finna det är stängt, haha. Men vi drog in till köpcentrat Fields, kollade med swedbank om man kan skaffa konto utan dansk personnummer men måste ha det först, men han sa man kan fixa personnumer på nätet, skanna in sin leg och skit bara till skat. sen skicka papper med till swedbank och sen få tillbaks papper att skriva på och tillbaks igen så jag behöver inte ta mig in igen.
Får göra det på nätet, även om Patrick erbjöd sig att köra över igen nästa vecka när han är ledig.

Sen kollade vi runt i butiker, fikade och sen körde vi Nadde till Hilton innan han och jag drog tillbaks hem.. åkte inom Lund, hade enormt sug efter nya böcker att läsa.
Va ett bra tag sen men jag älskar läsa en bra bok, speciellt nu när sommaren kommer och man kan ligga ute.

Men idag får jag ligga inne och läsa, tyvärr.. hihi och Patrick kommer inte hem förrens runt 15 från jobb.



Nadde har fått mig att lyssna på denna helt mycket så nu får jag
den inte ur huvudet :P

7 juni - Somriga helg

Helgen har ju varit helt underbar med sol och värme. Och idag vaknar man upp av ösregn. Varför har väderprognosen aldrig fel när det gäller dåligt väder, men fan ta mig ofta när det gäller bra väder? haha.

I fredags va det min lillsis student, så fiin hon var :) Och hade en bra kväll hemma med släkt, vänner och familj.
Roligast va när Carina, mammas vän, kom till mig och sa att på den biten vi gick till min syrras utspark hade dem aldrig skrattat så mycket.
För mamma har ett skadat ben så hon kunde inte gå lika fort så hon och Carina gick en bit bakom mig och mina brödrar.
Och på vägen hade dem sett hur killar, hennes ord, tappat hakan och vänt sig om, hört vilka kommentarer dem lämnade efter sig, en höll på att ramla av cykeln.
Och dem tyckte det va så roligt att dessa män va ju totalt omedvetandes om att min mamma gick ju precis bakom och såg allt..
Men som jag sa, jag märkte inte av något, gör jag aldrig..går i min värld och tycker själv inte jag e någon "wow-faktor" så det är det sista jag tänker att män tänker, if u get.. haha.

Men sen i alla fall vart det utgång till båten och sen etagé. Med lite drama under kvällen men ja slutade endå med att jag gick hem rätt tidigt från etage eftersom min sis Nadde tappade sitt glas på dansgolvet och jag fick splitter i skorna och jag med min fylla fattade inte varför min fot började värka när jag gick runt.
Så jag och Patrick åkte hem till honom och när jag fick av mig skon så fatta min tröga hjärna :P

Sen i lördags vart det ju också helt underbart väder :) Men bakis som jag va och att jag bara hade sovit 2½ timma orkade jag inget annat än bara va hemma.
Han har ju fått sin loungesoffa så heelt underbart mysigt att sitta ute i klänning (bästa sommarkänslan när man kan ha på sig klänning).

Och sen kom ju söndagen och vi va mycket mer utvilade och pigga så vi drog till en nationalpark (minns inte vad den hette) men så fint och vilka utsikter där fanns :)
Och jag gav Patrick och en annan främmande kvinna ett gott skratt när jag öppnade mitt kolsyrade vatten, inte fan tänkte jag på att jag skakat om den när jag gått, så råkade spruta ner hela mig själv (vitt tunt linne med röd bh under gjorde ju att det såg bättre ut haha).
Så länge dem fick sig ett skratt så är allting bra :P
Sen åkte vi hem och grillade mat och satt ute och åt och spelade kort.

Och idag är det måndag och idag ska jag in till Danmark och fixa mitt personnummer och danska bankkonto. Woho och sen hoppas jag att det kan börja rulla in jobb ifrån Hilton istället, time 2 do changes in my life.


Fina Yvette :)

4 juni - Yvettes student

Nej fy, jag är trött. Sovit konstigt i natt. Va helt pigg och låg och snackade en massa med Patrick fram till 03 kanske då jag tror vi bara locknat.
Jag är egentligen en person som trivs bäst med sova själv.

Jaja sen gick jag upp vid halv 9 för åka och hämta syrran Nadde. Hon ska hjälpa min syster Yvette med bli färdig. Hon tar ju studenten idag :)

Så jag tänkte vila nu en stund, om det går sen ska jag ta och fixa mig, antingen våga eller locka mitt hår. Fick ju babyliss icurl av Patrick.. men jag vet inte om jag orkar ge mig på den just idag för min syster Evelina sa man måste få in tekniken först (även om jag oftast hajjar snabbare än henne.. haha, skoja.. not :P )
Sen ska jag ha min fina vita klänning jag beställde för ett tag sen, satte på mig den snabbt idag för visa Patrick för jag va lite orolig att den va förstor precis under brösten, kanske satt lite löst.

Men eftersom det e en babydoll klänning så inget som märks. Och han blev nog kär i den, tyckte den va mega fin :)
Jag använder aldrig annars sådana klänningar, alltid klänningar som sitter tajt längst kurvorna.. nu kan jag dricka utan det märks på magen, haha.. yeaah :P

Jaja ska ta och försöka vila, Yvve går ut 16.08 så måste ju va färdig innan dess och håret tar en jävla tid så ska jag hinna vila får jag göra det nu. :)

Have a lovely day


3 juni - Lite mysmusik innan jobb

Gillar denna vertionen. (hur stavas det ordet för det ser så fel ut men får inte det rätt?) :P






1 juni

Glömde ju säga att han hade ju en överraskning åt mig. Han hade köpt Babyliss iCurl till mig. Jag hade påpekat när den kom på reklam jag velat ha sån ett tag.
Så nu har han köpt den. Hur sött är inte det? Att han ens lyssnar på mig så, jag bara sa det i förbifart för den dök upp på reklam sen menade jag inget.

Samma med skorna jag visade honom i stan. Han sa han märkte på mig hur mycket jag ville dem. Han sa att mina ögon tindrade till lixom. Vilken kille märker sånt? Oftast måste man säga med ord högt och tydligt för dem ska fatta men sen för glömma endå lika snabbt :P

Så det jag tycker är fint hos honom, inte att han ger mig sakerna utan han märker på mina ögon och kroppsspråk vad jag känner.

1 juni - Is he for real :)

Hur kan man bli så? Det är inte bara att vara en bra människa, det är så mycket mer. Igår fick jag vissa tråkiga besked, trots att jag visste.. jag är inte född bakom flötet.
Men endå, man blir så orolig för hur man nu ska lösa allt och när jag ringde honom för berätta kunde jag inte hålla tillbaka tårarna.

Sen på natten runt 23.30 vaknar jag av att han har kommit hem till mig, kryper ner i min säng och bara håller om mig hela natten.
Det är mer en bara va en bra människa :P


Men idag känns det bättre, visst jag är rädd..jag tvingas söka annat, tvingas sluta med något jag lärt känna innan och utan.
Och jag måste hitta något nytt, det är det som skrämmer mest. Vi lever inte i en värld då allt ramlar ner över en.
Meeen kanske har jag lite tur endå, sa till syrran igår att please kolla om hon kan fixa på Hilton i danmark där hon själv jobbar.
Idag, samtidigt som jag sitter o skriver i min blogg, ringer hon mig och säger hon snackat med chefen om det och hon fixat anställningsbevis till mig och dem undrar om jag kan komma in redan på söndag (wooh det gick fort).

Nu är jag helt.. men, jag har inga kläder, danskt personnummer än eller mentalt redo. för detta är något jag aldrig gjort innan. Haha men..det är väl bara sätta sig i katapulten och hoppas man i kastet landar.

För jag har känt med detta jag gör just nu att jag orkar inte, men det är lätt man bara glider med, blir en vana.. men hennes ord igår gav mig nog en bitchslapp, en rak höger och en knuff i ryggen.

Så vi får se.. vi får se.. mina känslor är i lite tomult nu, händer mycker saker på kort tid. Vänder livets väg så här fort eller hoppas jag på för mycket? Jag måste andas.. men inget ska få stoppa mig :)
Jag har ju inget endå att förlora om man ska se det positivt :)

RSS 2.0