30 maj

Åkte hem rätt tidigt idag från honom. Kändes inte lönt stanna kvar när han endå jobbar 15-23 och jag ska upp imorgon 08 och jobba.
Kunde jag lika gärna åka hem och spendera lite tid med familia.

Igår åkte han och jag in till lund för köpa nya underkläder, jag hade köpt trosor som va förstora så skulle köpa mindre storlek. Men så hittade jag överfin bh som fanns i min storlek :)) Och härlig röööd.. men tog en vit med, lika bra passa på när dem hade min storlek inne, händer så sällan, hehe.

Sen åt vi macdonalds innan han drog till jobbet.. och så vankade jag av och an hemma hos honom, åt upp godisskålen, låg och glodde på family guy och simpsons the movie. 
Försökte hålla mig vaken tills han skulle komma hem runt 23.30 men jag somnade en halvtimma innan han kom hem typ, crap.. jag som kämpade :P

Så ja idag körde han mig hem innan jobb, nästan hela familjen har varit hemma och ätit middag tillsammans, mysigt.
Och jag fick ett sms från honom att han har en överraskning till mig, något han hoppas på som ska komma innan fredagen så jag kan ha det på mig.. ooh wonder what. Han veeet jag hatar när folk gör så, gillar inte överraskningar. Hatar ta emot saker.

Och jaaa, det kom en mus inspringandes i mitt rum idag, haha jag fick panik. Jag är inte rädd för möss men när något bara kommer in så snabbt och springer runt så hoppar jag till.
Sen började jag snabbt tänka hur jag skulle kunna få ut stackaren för jag har min vackra katt Lea som jag vet knäpper den direkt om hon får fatt på den.
Och det ville jag ju inte, synd om den. Ringde syrran som va uppe i sitt rum och vi försökte få fatt i den men jaa, snabb jävel som lyckades springa och gömma sig.. så lämnade ytterdörren till källaren öppen och lät det vara så får vi hoppas på att den hittade ut.


29 maj - Just for me

Igår började som en bra dag. Fredag, sluta tidigt, hem och fixa sig för dra upp till stan och vaxa mig. Och att vädret lättade upp och solen kom fram gjorde det bara bättre.

Men sen vet jag inte vad som hände, bit för bit blev det bara sämre. Jag hinner inte ens av bussen förrens en tjej som passerar mig, med sin killkompis, tittar på mig och vräker ur "blää" och småfnissar i förbifarten.
Vänder mig om och säger blä till henne med.
Men fortsätter till swedbank för ta ut pengar och bakom mig kommer det upp några och ni vet den känslan när några bara som ogillar en på nåt sätt befinner sig bakom och glor, va så.
Så började började dem två tjejerna, så jag hör, "fy fan va fult det är att ha leggingens så, varför inte ha något långt som går över hela rumpan" (jag hade leggings och ett kortlinne till början av höften typ) och jiddel jiddel.. får spel igen för jag fattar dem menar till mig.
Åter igen vänder jag mig om och så säger jag till den "Men jag tycker det är fint!" Dem blev nog lite förvånade över min kommentar men jag vänder tillbaks och går vidare bara, inte värd min tid.

Men guuuuuud, vad är det med vissa? Dem får tycka precis vad dem vill om min klädstil (men jag ska säga att leggings blev populärt på 80-talet så använde man det så, leggings och vanliga tröjor, inget som gick över hela asset)
Men tyckt det är fult men måste man göra såna angrepp? Det är ofta jag tycker någon har något fult på sig, för man kan ju omöjligt gilla allt som allt o alla har på sig.

Men guess what.. ingen klär sig för mig och min åsikt so I shut up, inte min ensak och jag bryr mig inte iheller. Och måste jag påpeka det så säger jag det absolut inte nedlåtande eller så att personen hör.
Och jag önskar att andra människor kunde tänka likadant, jag klär mig inte för behaga någon annan så är det fult i deras ögon, its okej.. men låt mig ha det utan behöva få spydiga kommentarer.


Jag har haft det så här under heeela min uppväxt, alltid blivit nedklankad, alltid fått dumma kommentarer för hur jag väljer att klä mig. Men jag vet inte, igår hade jag nog bara glömt det men fick en påminnelse så när jag kom hem till honom igår började jag att gråta.
Nog frustation över att aldrig bli lämnad ifred från allt sånt.

Men jag är så glad när jag ser på mig själv, trots all skit (för jag kan säga jag har varit med om riktigt taskiga människor)
Jag har aldrig slutat va den jag är, klä mig på det sättet som känns bra för mig. Och jag är glad för jag har en trotsig sida.. om någon säger "din kjol är för kort"
Så reagerar jag med svara "jasså, jag som tycker den är för lång" och drar upp den kortare.
Min mamma lärde mig redan som barn, du kan aldrig styra över andra människors handlingar men du kan styra över hur du väljer att hantera dem.


När jag ser mig i spegeln vill jag inte få blickar tillbaks på en människa som gör allt för behaga andra så pass att hon glömmer vem hon själv är. (Vilket också är helt omöjligt, det går inte att behaga alla människors åsikter om hur man ska vara och klä sig)
Jag vill se en människa som ler tillbaks mot mig.. då har jag åtminstonde behagat en människa. 

27 maj - Tvättäkta blondin

Nu ska jag bara för att jävlas.

Vad är en tvättäkta blondin för något?

En kväll satt vi några hemma hos mig och förfestade, hade svårt att få tag på tillräckligt många taxi åt alla sen så sen när taxibilar väl kom så hittade inte Nicco sin ena sko. Vi letade och letade utan att hitta. Min syster sa att hon kunde få låna ett par av henne så länge.

Minns inte vart alla tog vägen väl inne på slagt men jag hängde mest med Mia och vi dansade och hade kul när Mia kommer med en kommentar: "Vanessa, det känns som ena mitt ben blivit längre." (Kom ni ihåg denna meningen till längre fram.)
Och jag snetittar på henne typ och bara "Äääsch va snackar du om, trams." Och kvällen fortsätter, avslutas och vi åker hem på olika håll. 

Men på morgonen när jag vaknar och kommer in i köket säger min syster att hon vet varför Nicco inte hittade sin ena skor.
För hos oss ligger Niccos sko, den vi visste.. meen där ligger också Miiias ena sko. Ni fattar, Mia hade råkat ta Niccos och sin egna sko.

Det va samma typ av modell, pumps, och samma färg...klart man kan ta fel på det. Men hur fan kan man inte märka att något inte stämmer med skorna när Niccos sko va i storlek 37 och Mia har storlek 35.
Och vääärst, det som fick mig att dööö av flabb.. Niccos sko hade en klackhöjd på 2 cm men Mias va 10 cm.

Jag vek mig av garv och ännu mer när den meningen kom upp i minnet "Vanessa, det känns som ena mitt ben blivit längre."

Jag ringde henne direkt och sa åt henne kolla sina skor och sen när hon fått alla pusselbitar.. vi kunde inte sluta skratta.
Lovar hela söndagen gick jag runt och fick skrattanfall. Minns jag va i stan med mina syrror och var gång jag fick ett skrattanfall fattade dem vad som hade dykt upp i mitt huvud och då började dem garva med.
Och sen stund senare va det någon av mina syrror som fick skrattanfall och då fattade vi andra och började skratta.

Så höll det på hela dagen. Mia skickade sms och skrev hon inte kunde sluta skratta. Tror aaaldrig jag skrattar sååå mycket och så intensivt på en dag.

Jag dubbade Mia till en tvättäkta blondin den dagen. Grattis hun ;P Hahahah


26 maj - Min lycka

Jag har börjat fundera på om man inte skulle ta och sluta med detta. Jag säger till familj och vänner att han och jag inte är tillsammans. (och det har jag sagt till honom med)
Men jag använder ordet pojkvän till andra utomstående när jag pratar om honom för det är det enklaste ordet att använda.

Och vi har träffat och involverat oss så pass seriöst att.. jag är ju endå inte "fri" även om jag kallar mig för singel. Så jag tänker att både inoffeciellt och offeciellt vara tillsammans, det ordet tillsammans ändrar ju på inget.. det är inprincip där vi är endå bara det att jag väljer att vi inte ska kalla oss för det.

Jag vet inte varför jag inte vill ge upp det ordet "singel". Jag associerar ordet singel med någon som är lycklig, glider med livet, leker med livet.
Jag är så som person att jag tar inte saker så negativt eller allvarligt, speciellt inte när det kommer till killar och deras fånerier.
Alla tjejer råkar ut för killar som raggar hit och dit och jag orkar helt enkelt inte bli arg på en kille för han försöker (så vidare han inte är äcklig, det finns sätt och sätt att tilltala en tjej). But a boy has to try :P

Så jag skrattar åt det när det händer, man blir stannad på stan, killar förföljer efter en i bil.. till och med ibland när man gått och tackat nej till skjuts så åker dem sakta bredvid och snackar.
Man får en känsla.. är dem äckliga, dra!
Annars..har dem humor, är trevliga och roliga (jag är sällan intresserad när killar dyker upp så och raggar) men jag kan skratta med dem, ge dem mitt leende.

Jag kan också tycka det är en rolig grej som inte betyder något.. det är bara livet. Och jag vill inte ge upp det men det ordet pojkvän känns som.. jag blir så fängslad.
Som person är jag rätt flörtig om jag märker där finns humor för det, betyder inget. its just for fun. Och jag kan inte säga upp en bit av mig som gör mig glad. Men jag vet inte om det är rätt att göra så även om det är oskyldigt när man har förhållande.

Och jag är kanske en själviskt människa men jag tänker inte offra något hos mig som ger mig lycka för ha en person i mitt liv.
För jag kan göra mig själv lycklig men dem "redskapen" jag själv har. Och jag vill inte plocka bort dem för en annan människa och bli beroeende av att den personen ska göra mig lycklig.

Förstår ni vad jag menar? Därför det ordet är så svårt för mig att ge upp för jag är rädd jag måste offra delar hos mig som gör mig lycklig.

Äsch fan va konstig inlägg, det är knappt så jag fattar mina egna tankar.. jag är en invecklad och mycket tankedjup person, fast jag inte ser ut som en, som killar (haha) brukar säga.


26 maj

Nu är jag bara glad att komma härifrån snart. Allt i denna familj handlar om en sak and it makes my tired. Och det är en massa saker som gör mig irriterad.. som att när jag handlade målarfärg till mitt rum så tar min mamma den och använder till min syrras rum, utan att ens fråga mig om det är okej.
Jag anser att då får dem åka köpa ny färg (det är det jag helst ville slippa, kostnaden är inte det värsta).
Men nej av någon anledning så anser dem att det är jag som får fixa fram ny färg till mig. Suck.

Och sen tar hon mitt element, utan bry sig, i rummet (jag bor nere i källaren just nu) och där är kyligt, thats why I put it there.
Så sitter med mina två filtar alltid så fort jag är där.

Och sen detta med hunden (love u) men det var ju inte ens jag som va ute med Eddy.. och det var inte jag som hade han lös. Och jag förstår tanken men just nu sitter jag i så mycket betalningar från alla håll och kanter. Visst jag bor hemma men får man ställa hur mycket krav som helst då? Försvinner alla dem bara för man flyttar.. Family is family no mahter were u live i så fall.

Mitt huvud säger jag bara.. inte ens den perfekta familjen (som alla alltid säger vi är) är så perfekt.


25 maj - Förändringar sker

På senaste tiden har jag haft sån känsla av saknad. Jag saknar en del men vet inte om jag kan sätta fingert på det.
Det känns som jag förlorar personer fast än dem fortfarande är "kvar"

Saknar dig Maria. När någon flyttar så långt ifrån en, även om jag är glad för din skull och tror det är bra för dig på många vis saknar jag dig endå.
Känns ju lite som man förlorar dig även om vi fortfarande har kontakt. Men det är ju inte samma sak. Jag är ju uppväxt med dig, många av mina minnen involverar dig :P
Jag saknar dig, att träffa dig..att åka upp med dig till stan och träffa mina systrar (som det oftast blir). Jag saknar att prata med dig öga mot öga, att lixom se dig, känna dig, alla tokigheter du får för dig.
Jag saknar bara dig helt enkelt.

Och jag saknar dig Mia. Vi har känt varandra några år bara men vi klickar så bra ihop när vi är med varandra. Gjorde vi från första början. Men på senaste tiden så har jag haft en känsla om att det inte kommer fortsätta vara så.
Kanske håller du på växa upp och inte jag :P
För jag känner att jag är samma person men du bytar väg, vilket jag inte säger är dåligt.. det är nog bra. Kanske dåligt av mig att vara kvar på den nivån av person som jag är. Men jag är inte redo att ta en annan väg. Jag trivs med vart jag är just nu.
Så ingen av oss gör fel men jag har en känsla av att vi bara är på väg åt olika håll.
Men vänner tror jag vi lär vara endå men jag har bara en känsla av att det inte kommer bli på samma sätt.


Jag vet att jag är en person som gärna håller fast när någonting är bra och vill ha det så. Men jag vet att saker ändras, speciellt i vår ålder när våra vägar för oss inte är utstakade än.
Och jag borde kanske vara mer öppen för förändringarna, för kanske blir dem bättre.
Men min rädsla är att dem ska bli sämre så därför vill jag hellre hålla kvar saker som dem är. Även om jag inte missunnar er allt bra som sker er eller mig.

Men svårt att förklara hur jag känner. Måste i alla fall dra och jobba.. va skönt att skriva av sig dettai alla fall. Känns lättare inom mig nu.

24 maj - Gangbang

I fredags kom han och hämtade mig sen fortsatte han på sitt jobb ute i trädgården, som ska va fixat innan hans nya utemöbler kommer, tillsammans med sin pappa.
Och sen kom han mamma förbi med hans systerbarn för att äta tårta och strax därefter kom han syster och man för hämta upp barnen.
Uff hatar träffa familj.. vänner okej.. men familj är annorlunda, i alla för mig. Blir man involverad med familjen kan man inte dra sig ur lika enkelt, min tanke :P

Så jag säger alltid nej till sånt men nu kunde jag inte undvika det, ska jag gömma mig hemma hos honom.. under sängen? haha.
Och dem ville komma över eftersom han fyllde år nu i söndags.. mja okej :P

Sen i lördags åkte vi in till Lund, haha ett skämt asså!! Är jag den enda personen i världen som hatar festivaler och karnevaler? Att trängas och behöva knuffa sig fram på gatorna. Whats the fun?
Hahah och kön utanför systembolaget.. att folk ens ställer sig där när dem ser hur packat och lååång kön är bara för att komma in.. snälla vad är svenska folket? Grovt alkoliserade?
Hade jag tänkt gå in på systemet och sett den kön hade jag vänt om.. det är inte SÅ viktigt.. och är det så viktigt så inhandlar man inte alkoholen samma dag.. är väl all alkohol som gör folk trögtänkta :P hahah.

Vi gick runt bara snabbt, jag stod inte ut.. promenerade tillbaks till bilen och drog till en pizzeria och käkade sen till Nova lund sen hem.

I söndag drog vi till parken för mata ankorna, jag tycker det är så kuuul.. och söta ankungar har dem ju fått.. puutte puuutte nuuttar :P
Och vi fick se gangbang fan. Trodde inte ankor va såna. Inne i en vass, avskilt ser vi hur något rör sig och bara till vår förvåning.. jag lovar det va gangbang om inte våldtäkt asså. Flera helgalna hanar på en hona, bet och höll fast henne.
Vi stod lite halvt chockade, skulle vi skratta eller va det synd om henne, är naturen så grov? Eller gillade hon det? ;) hahah
Nej aldrig sett liknande. :P

Och nu är det en ny vecka, nya tag.. nya krafter (Gud ska veta att det behövs)

20 maj

Hörde en mening på tv idag "Var snäll mot de du möter på vägen upp för du kommer möta på samma på vägen ner" För mig bara klickade det, det är så en Vanessa-tanke.

Lyssnar på en gammal låt, ooh vad minnen tar en asså :)

Denna har jag gråtit till många gånger så fort jag va olyckligt kär :P


Denna är jag uppväxt med, alltid spelades den i familjebilen under alla våra bilresor :)


Också en låt jag är uppväxt med som alltis spelade hemma av mamma.


Va bara tvungen för jag älskade filmerna när jag va liten..och rädd, haha.


Helg snart, miss him :)

20 maj - Bad hairday

Blääää!! Har en sån mög dag då håret bara känns överäckligt och fel no mather what I do.
Utsläppt kan jag verkligen inte ha det, ser så äckligt ut och det bara tovar sig, ser ut som en råtta bosatt sig asså och inte ens en vanlig hästsvans blir bra, bara fel från alla håll och kanter!! :(

Tur väl det att jag bara ska jobba idag och inte har ett jobb som kräver att jag och mitt hår ser perfekt ut :P

Cya


"Ingen kan får dig att känna dig underlägsen utan att du ger dem ditt tillstånd"
Eleanor Roosevelt

"Vi försörjer oss på det vi får, men vi skapar ett liv av det vi ger"
Winston Churchill

"De frånvarande saknar aldrig fel, och de närvarande saknar aldrig undanflykter"
Benjamin Franklin

18 maj

Såg imorse syrran tar studenten samma dag som jag är inbokad för jobb, den 4 juni och juni lär bli en månad men inte så mycket jobb så egentligen behöver jag jobba det jag kan.
Men jag beslöt mig imorse för säga att jag tyvärr inte kan för det är hennes student, lite ångest men i längden har jag nog hellre ångest för mist pengar än inte varit med när min syster gick ut.


Läste i http://chicalicious.blogg.se blogg och det är så exakta mina tankar med. Jag har många gånger inte kunnat slita min blick från en tjejs skönhet, ingen som helst sexuell dragning men deras skönhet har haft något som gjort att jag måste bara titta en gång till.. och sen en gång till :P

"Det är konstigt egentligen. Vissa kvinnor är så otroligt vackra, jag fascineras av deras skönhet. Som Beyonce, Keira Knightley, Charlze Theron, Kate Hudson med flera med flera. Det är som att titta på en tavla eller ett naturfoto och bara fascineras av det vackra i det. Jag har aldrig tittat på en kille och fascinerats, men ändå är det dem jag faller för. Jag kan tycka att en kille är väldigt snygg och charmig och det kan få mig att falla och pirras i hela kroppen. Men jag har aldrig sett någon som varit så vacker att jag blivit mållös, så som jag sett kvinnor vara. Det finns en slags elegans, ett lugn och en skönhet hos kvinnor som jag tror att bara kvinnor kan besitta. Kanske tur det. Tänk så hade killar varit så vackra som kvinnor, då hade man ju blivit kär ständigt. Då hade man ju varit lika lättmanipulerad och vimsig som killar :p"

Charlize Theron hy är något som fascinerar mig mest, honugshy
med så krämig lyster.. tycker jag :P



Keira Knightley - otroligt vacker och älskar hennes brittiska :)


17 maj

"Det finns en åt alla" I belive so.. menar hur många människor är vi inte på denna jord? Så nog finns det så alla kan hitta någon "själsfrände".

Vad jag mer undrar över är att även om där finns en till alla så kanske alla inte vill ha en. Det målas upp en bild om att man ska hitta en som man ska leva ihop med, skaffa barn med..det är vad hela meningen med livet går ut på. 
Gudarna ska veta vad folk nästan blir chockade när jag säger jag inte vill ha barn.. inte nu och inte i framtiden. Kommentarer alltid som "jojo men du kommer ändra dig, du ska se" 
Precis som vissa vet att dem vill ha barn i framtiden (inte blir dem ifrågasatta med "hur kan du va så säker på det nu.) Så vet vissa att dem inte vill. Sluta se det som en skandal, sluta få en chockad min som man är kriminell när man säger man inte vill ha barn.
Eller som att man inte tycker om barn. Det är fan den dummaste kommentaren att få tillbaks.. vad fan hör det till saken?
Jag vill inte ha en häst.. men inte fan ogillar jag hästar :P

Och samma sak, alla kanske inte vill ha sin "själfrände", alla är kanske inte menade att leva sitt liv med en annan. Det är kanske inte det som uppfyller den människan.. and whats wrong with that? Måste man se sin framtid med en partner, 2 barn, hus och volvo för vara normal? Måste folk trooo att det är så man måste se sin framtid för att finna mening i livet? 

Det är inget fel med det iheller, är det det man vill ha är det det man ska skapa för sig. Men ett liv annat från det är inte skandal iheller.
Lycka finns i många färger och former och det är upp till var och en att skapa fram hur sin egen lycka ser ut. 

För mig är meningen med livet att göra det som får en att vilja leva.

15 maj - Now you see it

Varit på center syd med honom, skulle egentligen till cubus för handla en kofta men fann det tråkigt :P Men hittade ett par skitsöta string.. love the color!! :) Och banden är som jag vill ha det, breda och tunna. Hatar smala band, dem bara skär in i fettet.. haha.
Sen handlade jag nagellack, ett par örhänge. Skärp från H&M och en bikiniöverdel från gina (underdelem va inte alls snygg så får väl lösa det problemet sen vad jag ska ha till under :P )

Inte hänt så mycket mer, nu är vi hemma hos honom. Han står och lagar mat.. jag ska väl gå och hjälpa till..haha.. sätta mig på en stol bredvid och trycka torkade bananor :P

Enda jag pallade ta bild på :P


Krävs en bra bas så är låten riktigt skön..får mig på festhumör ;)

12 maj - Skräcksenario

Onsdag och en riktig regndag. Orka. Jobba till halv 5 och sen kommer han och hämtar mig, röd dag imorgon ju så :)
Tänkte sminka mig nu på morgonen så jag slipper tänka på det sen innan han kommer, men samtidigt pallar jag inte, går inprincip aldrig sminkad till jobb. Och dem få gångerna man gör det blir det alltid så mycket reaktioner.. yes I know, jag är väldigt ljus och mina drag syns inte utan smink.. så räcker med jag sätter på mig mascara för få ett helt annat ansikte asså.

Ibland önskar jag jag vore mörk, från brasilien kanske, thats sexy.. haha eller latina, hihi.


Uff nu ligger min stora nyffsehund på mattan och vilar. Min bebis blev påkörd igår :( Fatta känslan när man får samtal från syrran där hon säger Eddy blivit påkörd. Tack och lov mår han hyffsat bra, idag är han mest omtumlad och nog värkar i kroppen.. och så ett brutet bakben.
Första veterinären mamma åkte akut till sa benbrotten va för allvarligt så mamma blev skickad till en specialist i Tygelsjö.
Först skulle han behöva bli opererad och få en platta i benet men sen tyckte veterinären det såg bra ut så han slapp operationen.
Så nu har han ett gipsat bakben och tar väl runt 6 veckor för bli återställd.. Gooood luuck med hålla honom i schack i 6 veckor.. energiknippen!:)

Han blir bra i alla fall, thats all I care about. Vet inte vad jag skulle göra om jag förlorade honom och inte på ett sånt sätt.
Han är den jag pratar om mest i mitt liv.. det har han fått märka. När jag är med honom så pratar jag om Eddy konstant så han har tillochmed sagt jag kan ta med mig Eddy till honom om jag vill.

Hoppas dagen går fort, både för mig och min bebis


11 maj - How cute can u get? :)

Såg denna på www.annybanny.blogg.se och den fick mig att skratta. Oehört kär. Påminner mig om en liten flicka där jag brukar jobba.. hon babblar och babblar men I dont get a word.. det är bara bla bla som kommer ut lixom. Men hur gulligt är det inte :)


Maria Montazami = Klockren :)

Sitter och kollar på Svenska Hollywoodfruar nu. Jag kan inte sluta skratta åt, eller kanske ska man säga med,
Maria Montazami. Hon är anledningen till varför jag tittar, hennes kommentarer och sätt att vara på.. hon är i sitt egna lilla nötskal.
Som när hon ska köpa en kudde för nästan 600 dollar och lämnar fram sina egna pengar och ändrar sig "nej förresten jag vill inte betala med min egna pengar, det får Kamran betala"
Bara störtskön.
Eller hennes förklaring till varför det tar tid när hon pratar, hon tänker på engelska och sen ska det översättast på svenska och sen tillbaks på engelska så hon måste varva flera gånger innan hon säger något.. hahah.

Hon är äkta och småkorkad på ett charmigt vis som jag bara älskar :) En person, trots hon är så mycket äldre än mig, men som jag skulle vilja träffa och umgås med.. hahah :P 


10 maj - Fan vad ÄCKLIGT!

Fan tanken vrider sig än i magen på mig. Det finns en sak jag är megakänslig mot och det är gammal mat, möglig mat, illaluktande mat.. avskyr allt sånt.
Jag är inte den finkänsliga personen men just mat har jag svårt för när den inte är som den ska.

Och idag på jobb så när vi åt så vänder jag mig mot en kille för han pratade till mig, stoppade in min delade potatis i munnen samtidigt, han pratar på och jag tänker "fan vad denna smakade konstigt då" men tuggar och sväljer lite och bara "nej asså.. va fan" tittar på andra halvan av potatisen och vad ser jag.. på insidan den är heeeelt rutten och brungojjsig.
Jag kastar mig ur stolen och börjar klökas, skiter i allt.. springer in i deras kök och spottar och klöks. Och tanken att jag svaalde en bit av denna potatis, gaah..
Hade precis lagt upp ny mat men nej jag kunde inte återgå till äta mer av maten...Nej fy än får tanken det att vridas i min mage.

Baahwaah.. gaah

10 maj - Härligt härligt

Känner mig ganska pigg denna måndagmorgon :) Har haft en skön helg. I fredags va jag hemma hos Mia på tjejkväll och jag baaara visste att jag skulle ta med mig högklackar trots Mia sa det inte behövdes för hon inte skulle ut. I know uuu :P

Men det blev en kväll med massa prat, var lite uppdelat, pratade mest med Sofie och Linn.. verkar faktiskt vara ett par riktigt goa tjejer :)
Sen blev det spel och då kom alla mer igång och pratade med varann. Och sen drog vi till helsingborg jag, Mia och två andra tjejer som jag aldrig kunde komma ihåg namnen på och tyvärr inte gör nu iheller :P
Blev massa dans och skojigheter och sen kom han och hämtade mig och Mia vid 03. Ja personer har väl rätt..väldigt gulligt av honom att köra från malmö till helsingborg för hämta mig, sen åkte vi inom landskrona för lämna Mia och jag för hämta mina saker hos henne sen åkte vi hem till honom.

Och sen spenderade jag lördagen med vara bakis och seg och han tog hand om mig.. som vanligt :P
Blev en dag med massa filmkollande, en film Collector borde ni se.. om ni gillar rysare. Faktiskt bra, var kanske inte bästa slutet eller handling men den va bra gjord och jag satt och kramade om mitt läppsyl så hårt att det hade smällt i locket, haha.

Och söndags blev också lite mer film och mys sen kom hans föräldrar förbi för plantera buskar i hans trädgård och sen körde han mig hem vid 22 tiden.


Jag vet inte om det är för jag kanske hittat en kille som är "rätt" för mig men nu när vi va ute så bara kände jag "uff nej fy" om inprincip varenda kille.. jag bara tänkte när killar försökte prata med mig "nej han skulle aldrig behandla mig så bra som min gör nu" Jag tyckte varenda kille bara va ett "low life" haha så taskig jag är och en killes kommentar när vi skulle gå och han försökte prata med mig och jag bara sa jag har kille så inte lönt "jaha därför du dissar varenda kille här" men jag svarade tillbaks "nej hade jag gjort om jag varit singel med" haha.

Men jag är tacksam på något sätt.. för oavsett om han och jag väljer bli tillsammans eller gå skilda håll har jag verkligen lärt mig vad för bra killar där finns, även om dem är få.. och jag har satt kraven på ett helt annat sätt än innan.

Weeeell time 2 work. Lite halvdryg dag 8-17 men å andra sidan så är det bara en måndag så spela roll om man använder dagen till att bara jobba.. sker ju inte så mycket annat endå :P












7 maj - Fakk it

Ska jag snart iväg och jobba, min tidigaste dag att sluta, klockan 15. Sen vet jag inte om jag ska till Mia på tjejkväll. För vi ska inte dra ut. Lixom okej att sitta en kväll med brudar, dricka, snacka och ha kul.. men sen är jag sån typ att jag måste ut. Have some boys u know, hahahah...
Sitta inne och bara spendera en kväll med brudar..  endast min grej om det är ett tjejgäng jag känt i många år, mina vänner.
Men nu är det ju Mias vänner och dem känner jag ju inte eller ha band till :P

Det som gör att jag kan tänka mig åka dit är för han kommer och hämtar upp mig sen hos henne. Men ja får se.. finns annan anledning också som jag tvekar över.
Ibland blir jag bara trött på att saker som jag tycker är självklart i ett vänskapsförhållande och som jag självklart ger för är inte så självklart för vännerna.

Det känns jävligt tråkigt när man ber om att få samma sak tillbaka så får man ett nej.. då känner jag bara.. varför ska jag ställa upp när man inte får tillbaka?
Jag är trött på vänskasförhållande som är 70-30 i ge och tagande. Och att alltid behöva förklara att jag tycker inte det är rätt för att personen ska se det.
Personen i fråga borde kunna se det själv och känna samma självklarhet som jag. Ställer vänner upp ställer man upp tillbaks.
Vad är det som är så svårt med det? Dem små sakerna visar hur man är och hur man tänker. 


Men jaja nu är jag förbannad för mamma sa precis hon måste ta mitt extra element i rummet. Tack.. varför har jag det där? Jo för jag bor i källaren och där är svinkallt.
Nu ska hon ha det.. tack. Ibland är jag bara så glad för lämna detta jävla (förlåt) huset när man ibland känns som man fan inte räknas endå.

Fan vad denna fredagen känns weeeird.. mina känslor är i lite kaos. Jag har inte lust åka till Mia egentligen, inte lust till träffa honom, inte lust till vara hemma.. överallt känna allt bara så fel att jag vill skrika!!

5 maj - Vill ha tiden

Onsdag.. men om det känns som dagarna gått snabbt tycker jag nog inte. Och för en gångs skull är jag glad för det. Tanken slog mig när han körde hem mig i måndagsmorgon att jag redan längtade till det va fredag.
Men all detta längtande innebär en massa tid man vill för överstökat. Men jag insåg att förstår ni det är maj månad, 5 månader har gått av 2010..snart ett halvår... ett haaalvår.. fan tog den tiden vägen? Stod jag inte precis uppklädd och firade nya året?
Är det för allt längtande hela tiden lixom.. allt längtande efter fredagar, allt längtande efter arbetstimmarna ska gå fort och vara över, längtande framåt. Man bara låter tiden rinna ur händerna på en, inte uppskatta.. bara längta tills dem är över?

Som han sa "det är snart midsommar..sen vänder året till mörker igen" Den jävla sommaren som man längtar efter kommer vara över fort. Så nej, change of heart jag längtar inte till sommaren.. för den kommer komma endå.
This is today.. and today Im gonna enjoy my life.


Va vad jag hade att lägga upp, ville ha en bild men sitter på
mammas dator :P 
Sis Evelina, me, Elin and någon kollega till Eve

2 maj - Yes or No

Dessa tankarna har funnits innan men jag känner hur dem dyker upp oftare. Men jag tvekar fram och tillbaks. Är det något jag vill.. samtidigt ja.. samtidigt nej.
För att genomgå det, det är inte äkta ju och det jag har nu får jag ofta komplimanger för (haha). För det är inget fel.. men man önskar väl ibland att det va bättre, mer perfekt..och för uppnå det krävs det hjälp.

Ibland önskar jag att jag hade inget..då hade jag aldrig tvekat.. men det är synd att förstöra något som är endå fint naturligt för uppnå ett ännu bättre resultat..resultatet kanske blir ännu finare men just det.. oäkta. Vad är det att "skryta" över.

Endå vill en del av mig.. medans en annan säger nej, det vore bara synd, jag ska va stolt över det jag har nu. Många skulle varit tacksam för det jag har..så jag känner jag med borde vara det.

Men det lär dröja i alla fall minst 1 år i så fall..för inte så länge jag tvekar, då får det bara vara tankar..sen får man se.


Sitter själv hemma hos honom nu, klockan är bara 9 och han kommer inte hem förrens 15, är på jobbet. Kanske tar och går ut en runda.. upptäcksfärd i hans område :P Lär gå vilse sådana fall, haha.

Hörs

RSS 2.0