Man väljer själv

Ibland utan tanken va meningen så inser man saker. Små saker som får en polett att trilla ner. Det hände mig för någon helg sen.

Men jag känner också, det är okej. Man märker vart man har vissa personer och man kan ju inte tvinga någon att bry sig eller anstränga sig.
Varje person identifierar sin vänskap med sin vän på sitt egna sätt och väljer själv vart man vill stå och vad man vill va för vän.
Jag kan inte bli sur på någon för att vi inte lägger vår vänskap på samma nivå. Kan inte tvinga någon lägga den på samma nivå, mer eller mindre, som mig.

Utan jag känner bara.. det är okej vad du än väljer men då vet jag också. Och inser jag att vi inte är på samma nivå så behöver jag inte lägga nivån där jag inte får något tillbaks iheller.

Och det är okej tycker jag.. så kan man ha vänskapen där med :) För jag är inte den som kräver, ska tjata mig till eller avbryter helt.. lägger inte energin så.
Utan jag kan va din vän men det blir på din nivå i så fall för jag kan inte ge utan känna det finns feedback på det.. då går jag hellre ner så kan man va vänner så.. helt okej för mig :)

För som sagt, mina vänner tvingar inte mig att ge mer än vad jag får (om det skulle ske).. det är ju jag själv som väljer vad jag vill ge och därför kan jag inte bli sur om det finns någon som inte ger lika mycket...vänskap funkar inte så.
Och jag tvingar ju inte iheller dem att ge mer till mig än vad dem får av mig.
Vill alla gör egna val lixom.

Jag blev inte tvingad att ge så mycket och kan då inte kräva att få, för det är mitt egna val hur jag vill va som vän, men vännen behöver inte va likadan tillbaks, eget val lixom.
Men jag kan välja att lägga min energi på samma nivå och det gör jag också.

Tänker inte bli sur, tajfsa, kräva få samma sak, säga upp vänskapen för vi inte är på samma nivå.
Utan jag lär mig bara, jag sänker/höjer mig.. och sen är det inte mer.. inga känslor som behövs bearbetas och så vidare :P
Bara glider kan man säga :)


Äsch vet inte om ni fattar vad jag menar :P


//Out

Hilton and a lovely night :)

Igår va en underbar kväll. Tack för ni lagt ner tid, hihi.
Nadine ringde mig igår på förmiddagen "klä dig festklädd och va i malmö kl 18, Patrick fixar"
Haha okeeeej.

Blev en underbar kul kväll på Hilton, middag, massa drinkar, skratt och humor.. och sjääälvklart fick vi så vi kunde åka hissen.
Haha hur kan man bli löjligt road över en sådan sak? I dont know.. just the way I am. Skitball ju.. åka högst upp, aldrig gjort det ju.
Och fy faaaan vilken utsikt, megavacker ju.. hade kunnat på i hissen där fan :P
Såg hela malmö stad och belysning.. så fiiint. Och lite svindel, haha.

Sen drog vi vidare till Fridays och fortsatte drinkarna :)  Men sen later sa jag och killen att vi drar inte vidare.. inte för att kränka någon men ja.. malmö är inte min stad av folk. Förlåt men mesta av folket är slum och dregg och vet inte hur man för en normal social konversation..

Jag känner det att jag vuxit ifrån det att ha massa dreglandes killar runt om en som drar i en. Eller bemötas av brudar som har näsan uppe i vädert. Jag har väl blivit gammal.. hähäh.. hela 25 år ju :P

Men jag älskar utelivet annars.. jag älskar en skön rolig stämning, flumma, inte det negativa trycket man känner i malmö. Hihi.
Men hade en superkväll. :)

Ska se om killen vill ut en runda ikväll, blivit bjudna av hans vän till någon fest.

//Out

22 april

Underbart med långledigt och solen som är framme :)
Igår kände jag att jag hade riktiga ala Vanesa vårkänslor.. va på terrohumör "kör över henne/haha ska vi springa och sparka gamla tanter på smalbenen och se hur många som bryter benen/haha kolla den jävel, önskade jag hade en batong så hade jag vevat ner rutan och drämt till honom i facet"
Haha och jag bara skojar.. men får såna djävulska tankar :P
Blir ju helt uppspeedad av vädert och tokig :D

Vi får se vad denna långhelgen kommer bringa då.. middag hemma hos killens föräldrar ikväll i alla fall. Men just nu sitter jag och kollar på Prinsen av Egyptien, killen ligger och sover efter nattpasset.

Fan jag börjar känna att jag vet inte om jag vill flytta till lägenhet, jag trivs endå med trädgård. Jag älskar våra utemöbler, att solen står på den sidan hela dagen.. bara ligga där och gasa, hihi.
Mysigt ha folk över på grillkvällar och sitta och njuta av drinkar på sommaren.
Otroligt mysigt och skönt, men jag orkar inte bo så långt ifrån Malmö. Eslöv funkar inte för mig, är för litet och finns ju inget.



//Out

Its my day today ;P

Idag fyller jag ett kvarts sekel, hehe daddys uttryck :P Och jag har äran att stänga idag på jobb.. haha. Whatever, blir nog bra väder och en skön tisdag :)
Har inte så mycket att skriva för är så tråkigt skriva vad man gjort, gör ju inget kul :P

Har tagit tag i det.. igen.. hahah.. nej men är man inte nöjd så är man inte. Så i sommar blir det kanske en snabb runda upp till Sthlm.

Present av hunny

Hemma hos kissarna igen, så sköönt :) Såg killen lämnat en present till mig på vardagsbordet. Naaew. En parfym. En parfym jag inte gillade innan men sen kände jag vid senare tillfälle doften igen av den och då luktade den skitgott.. sen dess har jag varit sugen på den men eftersom jag redan har massa parfymer har det inte känts som jag borde slänga pengarna på ytterligare en ny.
Ska ju hinna använda dem också hehe.

Men nu hade jag fått den av honom, ville egentligen mest ha bodylotionen för den är fruktansvärd underbar men han sa den va slut :(

Så nu har jag fått knyckla in ytterligare en till i skåpet, hihi.

Tycker jag doftar som en seriös busniess-woman men endå mjuk, hehe.



14 april

Jag saknar mina bebisar. en av de få sakerna som i deta läget som får mig på andra tankar. Annars går jag och tänker på detta om och om igen och kan inte släppa det.
Mår så dåligt över det, vill kräkas..



Baileys favoritplats. Uppe på soffkuddarna och ligga och spana ut genom
våra stora fönster.


Vill bara stryka han längst ryggen och pussa sönder honom, hihi


Nanna med


Nej dem är mina ljus i dåliga stunder :)

//Out

11 april - Nyfiken

Hur får man ut vissa känslor i ord? Jag vet inte varför men jag har alltid fascinerats, även om det låter fel, av vad jag kallar för natzifilmer, andra världskriget, judeutrotningen.
Jag vet inte varför.. jag vet inte om jag vill försöka greppa det, men det går inte. Hur en människas ondhet kan va så.. stor.
Vart kommer det ifrån? 

Jag har vuxit upp i en värld där det är naturligt, människa som djur.. ett liv är inte bara ett liv. Någon organism som frodas. Det är känslor, tankar, upplevelser som gör detta livet så värdefullt.
Och jag försöker, jag försöker förstå hur vissa människor inte kan se någon annans liv lika värdefullt som sitt egna.
Är det bara du som föddes värdefull och varför i så fall? Vart har du fått det ifrån att du är viktigare? Varför skulle just du föddas så men inte någon annan?
 Vad skiljer din kärlek för dina barn åt från en annan förälders kärlek åt denns barn? Varför skulle inte den personen vilja leva precis som du vill leva.

Jag greppar inte.. antagligen för att det kommer så naturligt för mig. Jag är varken uppvuxen eller lärd att vissa människor inte är människor. Att det inte är personer precis som jag, utan smutsiga, äregiriga och inget värda.

När man tvingar människor av allt dem har på kroppen, tvingar dem in i kammare och man hör deras skrik, hur dem kämpsar, deras rädsla och man sen föser ut alla dessa kroppar och bara bränner upp dem..som dem aldrig existerat, känt, tänk, levt precis som dem själva.
Trots allt man är lärd sen barndom, fanns där inget inom en som viskade till en att detta är inte rätt..trots allt man lärt sig i sin barndom?


Jag är nyfiken, för många gånger finns filmer om alla de som överlevt koncentrationlägrena och jag har sett, jag har lyssnat.. jag har aldrig greppat handlingarna.
Jag skulle vilja höra de som genomförde handlingarna.. jag vill höra deras sida. Inte dem som tvingades till det, utan dem som faktiskt hade värderingen att detta va rätt, som gjorde dessa handlingarna i vad dem ansåg va något som skulle göras, något bra.
Jag skulle så gärna vilja höra dem.
Jag tror att det är det jag försöker greppa. Jag förstår hur vissa kan utföra handlingar för dem hade sig själva att tänka på, dem hade sina ordrar.
Men dem som gjorde det för sin tro.. jag vill höra vad dem skulle ha att säga. Jag vill in i deras känslor och huvudena.
Inte för att döma och spy över dem.. för att jag bara helt enkelt vill veta, nyfiken.

Jag har hört den andra sidan. Jag vill höra deras, inte för jag menar det finns ursäkter.. bara ren nyfikenhet..för i grunden, dem är människor med.. precis som du och jag.


//Out

7 april

Passar på att blogga lite. Vaken sen 6.15 men börjar 09, så än ligger jag kvar i sängen. Igår va en dag fylld med känslor och lättnad.

Har en del tankar, ska på återbesök om tre veckor.. kommer ta upp det. Se om det går göra något, han va redan så bestämd med vissa saker men nu ser jag ju! Annars går jag till någon annan bara. 

Ooh vad jobbigt, hände precis något med ögonen så jag kan inte se på skärmen utan allt flyter omkring, uh fy. Hörs.

Ett nöridgt matchande par



//Out


Franska Rivieran :)

Ooh det blir Frankrike, franska rivieran i år med killen. Första gången vi åker tillsammans, hihi. Vill komma bort, måste bara hitta klänningar att ha med mig, inte lika kul med "gamla" :P
Och sen skulle det tydligen va nära till Italien med.
De som vi hyrt huset av har en son i vår ålder som har en italiensk flickvän med i samma ålder så dem skulle vi få kunna hooka med om vi ville :)
Och dem brukar tydligen åka över till Italien och festa och sen tillbaks.. låter häftigare än "dra över till Danmark och festa." hehe.

Hittat denna, hoppas den funkar på. Fick hem den idag men är hos föräldrarna och kommer inte hem förrens fredagnatt så =/


Vet ni vart man kan hitta snygga kläder? Är så jävla tråkigt gå i stan.. all is the same i alla butiker och mest bara basutbud.. fan dont need that shit. Varför ska det va så tråkigt... gaah. 

Och jag måste nog ta en försolning innan jag åker ner dit för jag är vit som mjölk :P



//Out

2 april

Jag tajmade det ju inte bättre. Igår mot klockan 16, precis när lugnet lagt sig över jobb och inte hade många barn kvar, började jag känna att jag mådde nog inte så bra.
Vilken tur i alla fall tänkte jag att om det ska komma att det kom då och inte under dagen då det va högljud och full gång, hade dött.

Och så hade jag tur, jag skulle stänga, men de sista 5 barnens föräldrar kom alla samtidigt vid 17. Så kom hem 45 min tidigare.
Patrick kom och hämtade mig, satt bara tyst i bilen, raka vägen till sängen.. och sen bara bröt det ut totalt.

Fy fan va länge sen jag mådde så dåligt. Vet inte vilken grad i feber men jag kokade och kallsvettades som en idiot, hela kroppen värkte och jag vaknade 500 gånger under natten kändes det som.
Ett tillfälle tänkte jag (för min kille jobbade nattskiftet) att nu måste Patrick snart komma hem, som brukar va runt 7.
Kollade på klockan, 03.45.. va det aaaaallt. Natten har känts som 40 timmar lång asså. Sen lite innan halv 7 gav jag upp, kämpat mig igenom natten utan något piller.. för ville låta kroppen få rensa ut.
Har man feber är det för man har bakterier kroppen vill döda, då vill jag inte sänka febern.. utan låta det rinna av sig själv.
Men vid halv 7 så kände jag att febern börjat lägga sig så jag tog en jävla Citadon.. haha.. ska man ta ska man ta ordentligt :P
Och Citadon är bara smärtstillande, inte febernedsättande.. hihi.. väl?
Och nu kan jag i alla fall röra mig utan känns som att jag ska kollapsa :P
Och strax därefter kom bejb, vi låg och kollade BB reprisen och mös. Nu ligger han och sover.

Härlig start på helgen :P

RSS 2.0