Ooh ooh ooh

Oooh festsugen.. tuuur man ska ut imorgon :) Hoppas det blir bra, men det blir det alltid för jag är som jag är och sen.. aaaalltid kul med Mia :D


Me like this.. med redbullvodka så är det bara att köra igång :)


29 januari - Tjejstuff

På G hela fredagen med en massa småfix hit och dit och jobb. Men nu är jag hemma i soffan, nice :) Och så ska jag snart fixa mina naglar, tänkte fransk maniky fast svartglitter istället för vitt. :)
Men mitt lillfingert får se fakked ut, en vis person råka knäcka hela nageln bakåt så den bröts på mitten, så ser för jävligt ut och gör oooont!!
Hahah, skulle ta av mitt gamla nagellack, skulle inte gjort det på den skadade nageln.. gaaah..aceton på köttsår.. fy det är inte att leka med :P
För sen imorgon ska jag till skitungen Mia, tjejmiddag hos henne och sen ut i Hbg, never been out there så får väl se hur det är :)
Men åter samma problem, vaaaad ska jag ha på mig.. och trött på leggings, har det hela tiden nu för det är så kallt. Men vill fan ha klänning.. nooh.


Jag hoppas på bra svar, pallar inte.. verkligen inte! :(







27 januari - Just sleeeep

Klockan är typ 10 och jag har precis vaknat, jisses har sovit från 21 igår.. äkta trött alltså!
Helgen va ju full av galenheter och lite sömn men söndags natt kunde jag inte sova ut för jag skulle upp helt tidigt på måndagen och va igång hela dagen..somnade måndagsnatt i Eslöv, haha.
Och sömn med någon annan är inte lika bra.. och vi sov knappt, sen när jag däckade i soffan ja.

Sen körde han mig så jag va hemma 11 igår och så stack jag och jobbade. Och kvällen slutade med att jag hamnade i slagsmål med min syster vid middagsbordet..
Hennes kommentar sårade mig jävligt mycket så jag slängde mitt vatten över henne och ja sen..rullade det utför. Sen va jag helt död, själsmässigt, somnade med tårar typ.

Så nu har jag sovit 13 timmar och mer utvilad, tog och betalade mina räkningar nu direkt när lönen kommit in. Fattig mer eller mindre igen, haha.

Ska väl upp och äta frukost nu, Cya!


 Just nu lyssnar jag helt mycket på Lil boosie, skönt med musik som gör att man inte tänker


Äkta skön att festa till, Mia hittade låten. Love it, haha


24 januari - Helvild helg

Idag mår man som man mår men fyyyy fan vilken ball helg jag haft. :)
Fredags först hos Maria med tjejerna, alltid så kul med er trots vi sällan alla är samlade nuförtiden.
Och sen så klart båten med sjukt mycket dans och tokigheter för att sen som vanligt hamna på etage, jag, Maria och Evelina.. och ja kvällen slutade väl bra.. haha somnade 10 för sen vakna halv 1, 2½ timmas sömn och så skulle jag på det igen på kvällen, haha.

Försökte få mer sömn men jag kan aldrig somna på dagen, tycker det är så sjukt tråkigt att jag hellre gör annat trots jag va galet trött.
Men jag klarade kvällen utmärkt, full öööös. Så sjukt roligt och liiika mycket dans som fredagen :)

Och ja som sagt va..idag är en annan dag, men jag mår endå hyffsat för varit igång så mycket och all redbullvodka som hamnat i min lilla kropp hahah och så lite sömn, men men kanske kommer en nock sen och slår ut mig ;)

Och bilder kommer nog, inte jag som har hand om kamerorna.. så we will see när bilder dyker upp :P


21 Januari - My love

Jaja fredag imorgon, ska hem till Maria, tillsammans med tjejerna, för sen åker hon iväg. Min kärring, vem ska jag nu mobba.. hahah.
Får se om jag går ut sen, ja när alkoholen sätter igång finns inga nej kvar i Vanessa såå ;) hahah


Det är 1 år sen idag du försvann från oss. Jag minns dagen som igår, men det är inte den dagen som är den viktiga..det är alla andra dagar innan, alla veckor, alla månader, alla år du gav oss.
Din sametslena öron, din glada sätt, ditt sätt att komma till en och trycka på en med ditt huvud, hur du alltid skulle ligga under täcket tätt intill en (vissa gånger helt blöt efter varit ute i regnet).

När vi förlorade dig trodde jag tomheten aldrig skulle försvinna, jag trodde att tårarna alltid skulle göra ont. Men du är vår flicka, vår ängel.
Jag är så oehört tacksam för allt du givit oss, det är så mycket och så starkt att det finns kvar än idag.
Du va med inprincip hela mitt uppväxt, du kan inte försvinna, du finns med i så många minnen jag har som både barn och vuxen.
Varje minne får mig att må bra, varje minne får mig att le, varje minne får mig att känna kärlek.
Alla upplevelser, alla stunder och minnen överväger den dagen då jag trodde mitt hjärta skulle brista.
Du var helt klart värt det
.. Love u pricki dog :)


Enda bilden som funkade få upp för bloggen är fakked!


 

20 januari -

2 saker jag inte pallar med just nu: Ångest and guys.

Så idag så kom jag ju på att vi har vår träningscykel här hemma. Och nu i denna kylan är jag för lat för palla va ute och gå.. iaf om man måste göra det ensam, blää.

Så nu hoppar jag på cykeln, är ju lite halvtråkigt men äääff.. nu får det vara nog med denna skiten asså.
Så innan jobb cyklade jag 35 min på ganska tuff nivå och sen när jag kom hem från jobb 40min..får lägga på mer tid men vill inte döda mig, haha. Min bror bara "Gud har du suttit där hela daaaaagen"
Hahah, nej har varit och jobbat därimellan fårskalle. :)


Och killar.. finns inget att säga, just leave me alone. Och det är det som är det sjuka, ju mer man inte vill och är ointresserad ju fler killar ska va på en, fattar inte. Hahahahah
Status: Otillänglig!!


Family guy snart, yeaaaaah :) Cya!


When I´m good I´m really good. When I´m bad I´m better. Love it ;)



Gammal men ska bli så igen.. muhahah



Snälla hjälp!! haha

Okej nu är det så här, jag stör mig något eeeenormt mycket på en sak. Tror det va Maria som drog upp frågan och jag har inte kunnat släppa den.

Hur hittar en blind till övergångsstället?

Det finns ju att när det blir grön gubbe att det lixom småpiper så dem blinda vet det är grönt. Men hur HITTAR dem övergångsstället? (den som inte går med ledarhundar då) 

Someone who knows?

17 januari - Hur är det möjligt?

Jag fattar inte hur det har gått till eller hur jag orkat. När jag började tänka tillbaks så såg jag att det har inte funnits en enda gång då jag varit totalt ensam sen jag började träffa killar.. så där 14 år gammal. Haha naew, man minns dem tiderna, första hålla handen, första kyssen, det va tider.. hah

Det är sjukt endå, som jag sa till min vän Mia, dem har gått på löpande band, när ena försvunnit så har en annan kommit in. Och det är inte jag som jagar eller tar kontakt först.
Det finns bara EN kille jag haft nära in på mig i mitt liv, mitt x. Men träffat killar ytlig all the time.
Och misstolka inte iheller, det handlar inte om sexuella kontakter iheller, väldigt få gånger det gjort det (tyvärr, haha skoja).
Men ju mer jag tänker på det desto knäppare tycker jag det är, alltid haft någon som är mer än vän, en flört..tills det tar slut och då i samma sek finns där en annan flört. 

Är det jag som skapar det själv i mina tankar, jag som är rädd för att vara ensam? Typ så tänker jag lite nu. Kanske inte jag som är den som tar kontakt först men man skapar sin egen värld genom en bild i huvudet och får vad man sänder ut.
Jag kanske omedvetet söker att alltid ha någon där på ett eller annat vis.. för jag vet att jag tycker det är sjukt tråkigt att inte ha någon.. I love the game, haha.

Och det som gjorde att jag började tänka så va att jag precis valt att avsluta allt som inte betyder något för jag orkar bara inte.
Vad händer? Är det inte någon ny så är det alltid en gammal kontakt som tar upp kontakten, haha.

Men nej nu ska det bara vara me, myself and I.. haha och sen får vi se hur länge det håller men ska försöka satsa på det nu :)


Nu ska jag fan ut och gå en jävla promenad, sjukt trött på mig själv.. :) Cya guys

15 januari - Du är fin, du är äcklig

Uff jag hatar när man får sån här jävla ångest och jag har inte rätt till det iheller känner jag.
Jag har ångest för jag börjat äta så mycket skit och slutat röra på mig som jag brukar. Livrädd för gå upp i vikt och allra mest rädd för inte hålla formen.. men det är medvetna val jag gör så jag har inte rätt till sitta och få ångest.
"Ät inte skiten då, rör på dig då. Det är du som väljer själv så klaga inte." För jag är jättemycket så, det man kan styra över ska man inte whina över sen (böla för er som inte hajjat:P ).


Hatar när man tittar i spegeln och allt känns fel, gaaah.. vad är det fär fel på miiig som inte slutar äta då, så känner jag. Fakk crap shit.. fhdsfhnskdskdfk.. haha.
Totalt körd i huvudet känner man sig ibland..
Man har en vettig sida som endå tycker man ska se sig lyckligt lottat, saker hade kunnat vara värre, inga sjukdomar, inga handikapp, absolut inte "fulaste" människan på jorden.
Men sen en annan som bara..aldrig är nöjd, som kritiserar jämnt, som inte låter en känna sig nöjd för saker hade kunnat vara bättre. (Den sidan brukar ha en tendsens till påverka mest)... Most girls knows what Im talking about..




Om det är något du inte gillar - ändra på det!
Om du inte kan ändra på det - ändra din attityd!

Maya Angelou



14 januari - Makalösa människa

Måste bara berätta, träffade Mia och Maria igår efter jobb, stack till stan, käkade mcdonalds. Haha fan vilken onyttig daaag, hade börjat dagen med chips och mer chips efter jobb sen TRE cheesebrugare och läsk och läsk är det väärsta för kroppen asså, så dricker egentligen inte det (bara om det innehåller vodka hihi).
Sen därefter en stor chailatte (think Im addicted).

Men va inte det jag skulle berätta om, det roliga va för jag fick lite ångest efter dagens matvanor (speciellt så hade jag ju dagen innan tryckt två semlor också haha) så efter sagt goodbye till Mia på centralen tog jag en liten promenad ner till värnhem där jag väntade på bussen.

OMG, en kille jag brukar stötta på för han åker samma buss som mig och bor någonstans i samma område med. Ja, han dyker ju upp och får syn på mig, han har jagat mig.. BOKSTAVLIGEN.. hahah, kom springandes efter mig en gång bara för få mitt nummer.
Men va gör han när där finns två bänkar i busskuren, sätter sig TÄTT intill mig, vi nuddar vid varann och jag bara "jaahaaapp, try to move slooowlyy at the side" hahah...

Och när bussen kommer ser han till att jag går på först och guess what bara var han sätter sig trots det finns andra hellediga sätten, next to me.. och då håller jag fan på dö av garv, vänder mig mot fönsterrutan, vill inte han ska se att jag inte kan hålla mig för skratt. Försöker ringa Mia för få utlopp för mitt skrattanfall som är på väg och sen snackar jag med henne hela vägen hem för han inte ska försöka starta en konversation.

Och han går ju av på samma ställe och går samma väg hem..fine that men han går nästintill bredvid mig.. who does that när man inte känner människan?
Hahah, den människan asså..alltid när jag stötter på honom så är det alltid något, haha. Det sjuka är att jag har hört han har tjej, stackars tjej i så fall =/

Jaja in i duschen nu...och försöka ha en bättre matdag idag =) Goooood luuuck tss

Gör det ont, försök se det på annat sätt

Hände en sak innan som gjorde att jag blev ganska ledsen men det va faktiskt Bergs mening som fick mig att se allt från en annan sida.
"Det va bara en dålig ursäkt, jag hade bara tyckt det va bra typ om mina polare raggat på dig och du avvisat dem och typ jag fick dig". 

Det har han så rätt i, hade han varit intresserad hade han tänkt så och inte stört sig på att dem gjort det. Så det va bara en dålig ursäkt för att fortsätta med det han vill.
Vilket är okej för mig, vi är alla på olika nivåer men man behöver inte dra till dåliga ursäkter.


Hatar när jag blir ledsen över saker men tack Berg, nu börjar det rinna av mig faktiskt när man får se det på det sättet, thanks :)


10 januari - Alltid på g

Åter igen söndag, fy vad helgen gick fort.. haha. Full fart, i alla fall igår :) Utgång och som vanligt alltid lika galet och jag lika yr och snurrar överallt.. alone.. haha. Orkar inte ha koll på vännerna all the time, man hittar ju varann endå igen och om inte så klarar man sig endå.
Man stötter ju alltid på folk man känner så.. thats why I always take off och far runt :P

Började med förfest hos Vivi sen Båten där en massa skoj skedde och sen vidare till Etage.. dock försvann dem andra över till Breeze men jag stannade kvar på Etage och körde mitt race.
Stötte på en massa man vill stötta på och några man skulle kunna klara sig utan, haha men men :)

What else to say, kom hem runt 13 tiden idag och in i duschen sen mötte jag upp Nadine och Vivi på T-bone.
Va det första jag tänkte på när jag vaknade imorse "måste äta på T-bone" RIKTIG pulig mat :)

Nu sitter jag här och myser under min uuunderbara filt :)


Vivi, Natalie och jag på förfest hos Vivi


Ville förstöra bilden för Vivi :P


Alltid roligt med syrran :)

5 januari

Så då har jag köpt en ny mobil, egentligen inte money till det och min andra mobil funka ju så.. men jag har haft den länge endå, herregud min mamma köper ny mobil oftare än mig. Detta är endå bara.. nog min femte mobil, jisses och mina småbrödrar har haft fler mobiler än mig och dem är bara 15-17 bast typ :P

Men jag förälskar mig alltid i min mobiler och sen vill man inte släppa dem, känns som man sviker dem.. och det är så skönt när man kan sin mobil innan och utan till och med i sömnen lixom :P

Och så ska jag få nytt bankkort för mitt andra fakkade sig.. så nu kommer jag inte åt mina pengar på ett par dagar.. (kanske bra det haha)
Men shit så handikappad man känner sig utan det och pengar. Allt man gör involverar pengar. Känns helt jobbigt, man ska göra något sen "faakk kommer inte åt the money" 
Men det nya ska komma inom några dagar så förhoppningsvis innan helgen, hehe :)  

Nej, men då får man se vad som händer idag då, sis ville hitta på något men what to do? Lite trötta på yra i stan.
Men jaja cya hoes :P

Lite bilder från nyår
Hittade ett par nördiga glasögon inne på Bianco som jag va tvungen att köpa.
Och sen sprang jag runt med dem en hel dag i stan, haha. Och hade med dem
på nyår ;P 
Här är jag med my sis :)






Kändes som jag va den enda människan på nyår som tagit på mig fääärg ;)



4 januari - Var är dessa sexiga män? ;)

Uppe halv 9 för köra syrrans kompis till centralen. Sen måste jag åka och fixa mitt jävla kreditkort som blivit avmagnitiserat SUUCK. (och hur stavas det avmagnitiserat? Jag ser det är felstavat men får inte till det rätt och jag hatar när jag ser det är fel men inte får till det) Sen ska jag köpa ny mobil, hihi :)


Såg Departed igår, inte sett innan men många bra skådespelare; Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson bland annat.
Men slutet alltså, filmen va bra hela vägen igenom, spännande och så kommer det slutet, blev skitarg.. haha.. förstörde hela filmen.
Nog för jag är så kåt på DiCaprio, uff fy fan så sexig alltså och att han alltid har så sexiga roller och är en fruktansvärt bra skådespelare hjälper inte mig, haha :) 

Ofta spelar han bad guy som endå har ett gott hjärta och en liten klick av sårbarhet men manlig och heeeet. (som i Blood Diamond, uff vilken sexig roll) Och han gör dem rollerna så jääävla bra asså, han har någon sexig glöd haha.
Så jag vill ha en kille och dessa filmroller hjälper inte mig, hänger bara upp mig på att en kille ska vara så. Det är det jag vill ha, det är det jag skaaa ha! 
Underligt jag inte hittar någon :P
But I dont give up ;)

                        

 
   
       
      
 

2 januari - Vad är det som händer?

Just nu känns allt bara så jävla tungt och att jag körde bilen in i en stople och hade sönder kofångaren gjorde inte saken bättre.. uff vill inte veta priset det kommer gå på. :(
Och två gånger idag har jag bara gått ifrån bilen med nycklarna kvar i bilen, höll på köra in i en öppnad bildörr, såg inte där stod en man med bildörren öppen.

Det känns som jag inte kan tänka klart just nu. Det känns som jag vill gråta men jag kan inte..för jag vet inte vad det är som gör ont, bara att någonstans inom mig värker det som fan.


Jag har hört det förr och precis som förr betyder det samma sak och precis som förr känns det likadant... jag orkar inte mer. Jag orkar inte dig... Jag vill ha annat i mitt liv, få betyda något mer än så.
 

                     

1 januari - fest i stora lass

Summering av gårdagens kväll, som va sjukt ball.. haha på sitt knasiga vis :P

Först hem till Evelina med Elin, mat, skratt och fototagning..yeaah. Sen kom Janic över och drog med oss till festen hon va på med trevligt folk, men strax därpå drog jag, Elin och Evelina till båten.
Men där va inte så roligt folk som det brukar vara så vi drog och stötte på Liridon med hans vän, så hängde med till etage.
Och sen där inne efter ett tag ville Elin och Evelina dra så jag sa till dem det va okej, jag klarar mig själv..hittar alltid någon man känner att hooka med.. och nog allt gjorde jag det, haha.
Sen vem stötter jag inte på inne på toa om inte Vivi.. yeeeah, så Nadine och Vivi va jag med sen.. lite halvt som halvt.. haha.. jag yrar alltid i min egen värld :P
Gör min egna grejer :)
Sen blev det natt borta och kom hmn nu för typ någon timma sen

Måste bara säga att i onsdags köpte jag ett par nördiga glasögon som jag gick runt med hela dagen i stan.. ooch klaaaaart tog jag med dem igår, hahah.. va bara tvungen :)

Bilder under kvällen lär väl komma senare...

Uff trött nu, knappt sovit.. like always när jag varit ute och härjat.. haha.. lär stordäcka om några timmar :P Maaaybe ...

RSS 2.0