28 november - Tankar

Va på entré idag med sis, yvette. Handlade in fler Ginatrico linnen, knarkar dem fan, haha men översköna att ha med leggings. Praktiskt som fan när man jobbar.
Sen hittade jag en övergod parfym Dior - Addict, varför har jag inte upptäckt den tidigare? Det är lätt min nya favorit, men 830 kr för 50 ml.. det är inte lite dyrt, haha.
Men har hittat en sida där dem tar 499, så får se.. vill ha den :)
Och sen köpte jag fler sådana "muff"strumpor, ooh my god dem är ju så jäkla sköna och mysfluffiga :)

Sitter här och luktar på min arm stup i kvarten som något mongo :P goooood :P 

Då får vi se, blir nog att ta det lugnt ikväll, ska leka lite taxi åt mum and dad.


Imorse när min underbara tisse Lea kom och la sig hos mig, nerbäddad under filten, alltid drabbas jag av så mycket kärlek när jag se hur trygg hon känner sig hos mig.
Men hur underligt är det endå inte att existera.. alltså att JAG finns, att jag fick liv i denna kroppen, att min själ tog boeende i denna kropp. Att mina tankar existerar, mina känslor finns.

Haha låter typ helknäpp men såna saker kan jag tänka, för det är för mig inte världens självklaraste grej att just jag existerar.


Ohh igår såg jag hur en konversationruta ploppade upp på facebook och när jag såg det va Robert från turkiet (för han hade, man kan inte ta bort men typ göra sig osynlig på facebook så jag har inte kunnat kontakta honom) så hoppa mitt hjärta till och jag sken upp.
Sen pratade vi på msn och jag fick se han på cam, ooh hans leende..det får mig att le :)
Men endå vill jag inte sakna honom, vad är poängen när han bor så långt borta? Pallar inte.

Men jaja ... cya 


                                                                         

27 november - Vissa val gör en bara starkare

Jag gjorde det, det har varit i mina tankar flera gånger. Haft en liten magkänsla som säger han inte är värd det, något är inte rätt.
Men var gång jag träffat honom har det försvunnit ur mina tankar men sen när jag inte är med honom dyker känslan upp.. och nu har jag inte träffat honom på ett tag, knappt snackat för jag valt sluta höra av mig.
Så nu idag när vi snackade så bad jag honom inte höra av sig mer.

Lite tog det emot men jag vet ju att det vi har är bara sex och jag vill ha mer i mitt liv nu.. eller ja.. iaf vill jag endå känna jag kan dela mer än bara sex med en kille. Och jag vet ju att där fanns absolut inget mer på något annat vis med honom, det har han faktiskt klargjort.
Jag tänker inte va som många andra tjejer är, hoppas och nöjer sig med det killen ger dem bara för dem gillar killen.
Jag vet vad jag vill ha och varför nöja sig med mindre? Då e jag hellre helt utan och har dörren öppen för andra än går och fastnar mer och mer för en kille som jag vet inte vill. Jag tänker inte blunda och hoppas som många andra gör, det ger mig inget.



Lugn kväll blir det, måste tvätta.. inte gjort det på 2 veckor.. så blir myskläder och filten ikväll.. och chips och dippa.. muummsi muummsii :)

Have a great night!
           


26 november - Torsdag ja

Ooh nu är det fredag imorgon, yeeees! :)
Ni får ursäkta men jag förstår verkligen inte syftet med att jobba 8-5, 5 dagar i veckan, nästan hela sitt liv. Egentligen, det är det man lägger ner det mesta av sitt liv på.. och sen.. dör man.

Jag håller fullt med om att jobba är hälsosamt, man bygger självkänsla, man mår bra. Men många BLIR sitt jobb, jag anser inte det som är meningen, man jobbar så mycket att man är sitt jobb, det är ens identitet.

Nej, vet inte vad jag ska säga, man gör väl det för man inget val har.

Ja, idag har jag iaf också jobbat, sen snabbt in på ikea. Jag vet inte vad som gått i mitt huvud idag men jag har kört som en kratta, kört på saker hit och dit..


Någon mer än jag som bara ibland känner för sticka? Just leave, se vart världen för en..det får bära eller brista men livet kan inte va menat att bara va här? Ha samma rutiner dag ut, dag in, varje dag, varje år. Leva i en liten prick på hela denna stora jord.
Livet väntar inte på en, det gäller att använda det eller låta det rinna ur sanden...
Men hur gör man?                                              

              

Det när...

Det när man ligger med hans trygga armar runt sig, den värmen som går genom kroppen när man känner hans lätta men vårdande berörning av hans läppar på sin hals.

Det när han får den busblicken och man bara tänker "ouh ouh" men som får en att bli sprallig. När han fångar och kastar upp en och larvar sig, hur man inte kan sluta skratta åt hans fjanterier.

Det när han tittar på en och hur hans sätt att göra det på får en att kännas som man är den vackraste människan på jorden.

Det när den man som annars är så stor och stark blir som ett litet barn när han är sjuk.

Det när han tar din hand för visa alla du är hans.


Det när någon betyder så mycket för en att man älskar alla såna saker, det är en känsla jag börjar sakna att ha.

                  

22 november - Nothing else but crazy.. just CRAZY!

Haha fy fan vilken kväääll man haft!! :) Trevligt hemma hos Evelina (my sis) synd att det blev lite som det blev men vi har haft sämre kvällar.. right? :)

Så jag och Nadia (egentligen Nadine, men jag kallar henne Nadia.. and she´s my sis to) drog till båten, gaaalet gaaaalet.
En kille i baren blev av INGEN anledning överpist off på oss, skällde som fan, vägra ta beställning av oss.. sen när han tog den så kom han med drinkarna men kastade ut dem lika snabbt, hahah.. o vi bara "whaaaaat" hahah.
Tror han hade en jobbig kväll :P

Men sen när vi snackat med honom och fråga vad vi gjort så löste det sig och han bjöd oss på drinkar :) 

Skit kul alltid och träffa alla glada typer, hehe.. och jaaa, en tjej försökte hooka upp mig på trekant, haha.. nej men sorry sa jag, hennes boyfriend va uuugly ;) 
Så hon lämnade mig med en kyss, haha.. sen fann hon en annan brud ;)

Sen va det vidare till etage efter att båten stängde, my god..skitball där med, blev av med Nadia och Vivvi.. som vaaaanligt, men hookade upp med några bekanta så :)

Ja sjuk ball kväll, dansandet, alla trevliga människor.. ja fy fan va jag hade kul.. hooka upp med en vän sen, haha.. ofta.. så kom jag hem nu.


Glömde ta bilder igår, men blev några så lägger upp sen :) 

Nu är jag övertrött, behöver mer en bara denna dagen för vila ut mig, haha Cyyyaaa


21 november - Skönt med lördag!

Jag lyckades sova till 9 iallafall :) Och tvingat mig ligga och dra i minst en halvtimma :P Men sen stod jag inte ut, finner det tråkigt att bara ligga i sängen när jag vet att saker och ting väntas på bli gjorda.

Måste tvätta, städa. Och måste fixa min säng, nu har där i veckor legat nytvättade kläder, använda kläder, skor, jackor, bälten, jag vet inte allt.. allt som man slänger fram men sen inte orkar ta undan.

Så jag har inte sovit i min säng på veckor, legat i soffan med min mysfilt, haha.. känner hur soffan blir sönderliggd :P

Sen ska jag fixa mina naglar med, love 2 do that :) Vet inte vad jag ska ha för färg denna gång, trött på vanlig fransk, men tänkte istället för vitt så blåglitter kanske, hade neongult med glitter sist. 
För ska nog ha ett blått,svart linne ikväll :P

Och sen, jag vill ha en ny parfym, jag är beroeende av parfymer fan, har redan så många men tycker det är så kul.
Någon som har ett bra tips?
Jag gillar typiska söta.. som Paris hiltion - Can can, D&G - the one.
Men även spiciga som Dior - Poisson Hypnotic, Raplh Lauren - Hot.

Så om någon vet typ något sånt, let me know ;)

          

20 november - Är det fel att ha könsroller?

Oooh myy goood, ääntligen helg, fy fan vad jag sett fram emot det. Vet inte varför men denna veckan har känts mer dryg än andra.. jag ser fram emot att kunna sova så länge jag vill. Men lovar imorgon vaknar jag överpigg 7 på morgonen :)

Jag tänkte en tanke.. varför är det så mycket i Sverige att man ska försöka sudda ut könsrollerna mellan en man och kvinna.
Att det finns olika "roller" är inte problemet.. problemet är att människor värdesätter rollerna olika.
Till ex klassiska, en kvinna som är hemma och tar hand om barn och hushåll har lika stort värde som en man som jobbar och fixa den ekonomiska biten.. varken kvinnans roll eller mannens roll är mer betydelsefullt.

Utan den ena kollapsar systemet dem byggt upp.

Vad en man eller en kvinna väljer att ha för roll här i livet så är det lika värt oavsett.. if u know what Im saying?
Ja som sagt var, det är vår syn och sätt att gradera saker på som ställer till det för oss :P

Tryck i mig en kanelsnäcka nu, funderar på en till ;)

                 

19 november - Wakii Dakii

Gud vad jag börjar bli trött på morgorna, kanske tecken på att jag håller på bli gammal? :P Inte lika morgonpigg och sprallig som jag brukar vara på morgorna.

Idag har inte hänt något speciellt, bara jobbat. Men sen har jag faktiskt börjat gå fram och tillbaks från jobb, för jag har blivit sån soffpotatis.. och efter man jobbat är jag för trött för palla ut och röra på mig.

Så jag tar den lilla chansen där, haha..

Nej fan, nu ska jag se film med min sötenöte lillebror..

Waaakkii Daaaakki .. cyyya :)


16 november - Oh beautiful memories

Jag saknar Turkiet.. jag saknar hela känslan, jag saknar vakna på morgonen, gå ner till stranden, relaxa. Jag saknar gå ut och äta, jag saknar gå tillbaks till hotellrummet och fixa till mig.
Jag saknar gå ut och sätta sig någonstans och fördricka, bara snacka och ha kul. Jag saknar taxin, cabshoots :)
Jag saknar bara ut och dansa, flippa ut och bara ha roligt.

Och jag saknar honom.. jag gör det, sjukt. Jag vet många turkiska killar där beter sig som svin och är drägg, men inte han.
Han hade inte behövt hjälpa mig (och min syster) så som han gjorde, han hade inte behövt komma och besöka mig på sjukhuset flera gånger bara för att se hur jag mådde.. han hade inte behövt bry sig.

Ja, jag saknar

        
                      

                               
 

Alla kan känna smärta

Jag avskyr verkligen spindlar, dem är läskiga, Cant stand them.. och idag dök ju en så stooor, vidriig, feeet spindel upp.. och jag mena stor. Källarspindlar är my god ja gaaah hemska!
Och jag vågar inte ta ut dem så jag dödar dem och jag skulle döda denna med men.. ooh jag kom inte åt helt så den blev bara halvt krossad.
Och jag kunde inte nå den så där låg den och led, kämpade. Jag drabbades av såna jobbiga känslor asså. Dem må va vidriga men min åsikt ändrar inte på det faktumet att dem kan känna smärta lika mycket som jag kan.

Oooh såna skuldkänslor jag fick, jag började gråta asså..
Jag får ju såna känslor, tänk kämpa så för sitt liv, känna den smärtan..

Nej I´m so sorry asså.. jag e verkligen det. Dem kan känna med :(

15 november - vissa saknar bara ett liv.

Idag sov jag endå till halv 12, fatta för mig så är det länge.. fick lite ångest, hatar sova bort dagen. Men en jävla idiot slutade inte ringa mig igår natt, fast jag inte svara så la han inte av, vid 5 på morgonen gav jag upp och stängde av mobilen.

Jag vet inte vem typen är men han vet vem jag är. Suck, något jävla smuts som inte har ett liv asså! Som ringer och kommer med sexuella kommentarer bara.. idiot!
Pågått nu några nätter, får spel!

Iaf så va jag på Ikea idag och sen hemma och fixa till lite i rummet och tvätta. Det är vad jag gjort, snart ska jag väl se film..
Måste bara tvätta mina gardiner med, katterna och deras hår asså, haha. Fan dem är söta men några riktiga jävla hårbollar :P

Cya bitches!

                                                           

14 november

Idag har jag varit med lillbrossan Liam, mamma, pappa and the dogs at ales stenar.. heela dagen, fy sörren va trött jag blev när jag kom hem.

Men jag har samlat en maaassa stenar, haha.. och vi köpte rökt fisk, mee loove that :)

Sen var vi förbi Calle, mamma och pappas vän, men vistelsen där blev inte lång för dem hade en annan på besök, som min mamma hatar.
Skulle bara vilja be henne lägga ner, hon behöver inte gilla honom men att snacka illa om han till Calle, det är ju endå Calles vän, det är onödigt och det får henne själv att framstå i dåligt lager.
Men säger man det till henne blir hon så jävla sur. =/

Men vi fick ju åka eftersom hon vägrade ta ut våra hundar från bilen för hans hund va där (vad har hans hund gjort) och vi kan ju inte ha dem instängda i bilen så fick åka ganska snabbt igen.
JAG tycker det är sorligt att hon ska bete sig så. Jag vet det sket en massa saker och han är en låg människa som inte förtjänar någon alls respekt.. MEN hennes sätt att hantera det på gör att han har makten.

Att vägra låta hundarna få mötas bara för det är hans hund som då gör att vi inte kan stanna.. då låter hon han styra.
Men jaja.. ibland kan inte vuxna ibland vara vuxna utan måste hålla på i sandlådenivå..

Men sen hemåt iaf, käka spagetti med köttfärssås och sen heeelt döööd i soffan. tro fan man blir så utslagen men tydligen.. men dricker cola nu.. en sak jag inte borde men för denna gång (yeah right, börjar man en gång så, haha)


Asså ja föresten så såg jag det "Ensam mamma söker" och när hon Helena skulle välja den hon ville vara med fick mig att sakna känna sådan känsla. 
När hon sprang emot honom och kastade sig i hans famn och han tog emot henne, inga ord, han visste han va vald.. och den lyckan mellan dem.. förlåt.. men jag blev tårögd.

Jag vill oxå träffa någon och ha den rusande känslan och bästa.. veta han känner samma, dela den känslan.
Det va så längesen, jag har bara släppt in och känt så för en kille 

                        

 

Crybaby som aldrig slutar tjata

Okej, nöjd nu din lilla råtta, för du tjatar så jääävla mycket. Vet du hur mycket jag hatar dig, hur mycket jag önskar att du kunde försvinna, hur ofta jag förbannar mig själv som pratar med en odugling som dig.

Vet du hur värdelös du är, hur korkad du är, vilken liten pissmyra du är som jag skulle vilja trampa på, krossa.

I HATE U MIA.. FOR LIFE, FOREVER!!


hahahahahahahahahahahahah... nää lilla plutten.. det va tvärtomspråket bara.. ;)
Så nu vet du hur mycket jag tycker om dig :D

Så sluta tjata på mig att skriva annars kommer jag bara störa mig så här :P

Puss babyhoe :)

13 november - Inte diskriminering?

Jag kom att tänka på vad min syster sa häromdagen, som har stört mig. Hon jobbar på Hilton i Danmark. Och in kommer arabiska ambasaden. Och dessa säger "Inga kvinnor får tilltala oss" Så inga kvinnor som jobbar på stället får lov att prata på dem.

Men jag säger så här.. om dem kommit in och sagt "inga mörka människor får tilltala oss" vad hade det varit då? JO diskriminering!
Men när det handlar om ett kön, en kvinna.. då är det helt okej, då räknas det inte, utan bara så det ligger till.

Ibland skäms jag över människor beteende och sätt att tänka på.

Usch, nu ska jag hoppa in i duschen och försöka släppa detta (man blir faktiskt upprörd).

Have a lovely day!

12 november - I´ll do my best of this shiit

Åkte in till stan, med Maria, imorse och lämnade tillbaks linnet men köpte en boulero, en jag redan har fast annan färg.. liiixom hallooo.. haha skoja.
Och jag har mina örhänge tillbaks jag hade glömt, haha billigt skit men jag är så fäst vid dem :P
Och nu måste jag försöka inte träffa honom mer, tjänar ju inget till endå, hade tänkt säga det när han lämnade örhängena, men ooh ack.. varför är det så svårt att bara säga nej, thats enough?

Men jaajaa, sen stack vi och köpte baugette.. ooh räkor med majonäs, ägg och sallad.. mums, stack hem och åt och jag tappade typ halva min baugette över min matta och filt, Lea (min katt) blev förstås glad :P

Så fått spel på här är så smutsigt och stökigt. Men stack och jobba sen hem och började direkt tvätta och städa, nu är här rent och massa tända ljus.

Nu väntar jag bara på maten, potatisgratäng, det bästa som finns, för tillfället iaf :)


Men faaakk, jag har gått upp 2,8 kg. Det är ju nästan TRE kg :(  Slutat tänka på vad jag äter..när jag kom hem från Turkiet (en månad sen) tryckte jag i mig halvt kg m&m kulor, halvt kg Haribo på MINDRE än en vecka, åt massor av min brors tårtor han fick med sig hem.
Och jag har börjat småtrycka konstant.. ooh, jobbigaste är ju sen att sluta med det, blir lätt en vana.

Jajaa ska slå på tv:n nu och se om där är något att se, men criminal minds kl 21 iaf, myy sexy babyyy, love watching uu.. haha lite halvt psycho kanske men han är så sexiiig ;)


Cya!   
    

Skrivit av en okänd kille

Kvinnan kom från mannens revben.
Inte från fötterna för att bli trampad på.
Inte heller från huvudet för att vara över mannen, utan från sidan för att vara jämnlik.
Under armen för att vara beskyddad, brevid hjärtat för att vara älskad.
Gör inte så att en kvinna gråter. För Gud räknar hennes tårar......!

11 november - Like a virgin

                                        

Okej, here we go. Detta är min bloggoskuld..första gången jag testar på detta så vi får väl se vad jag tycker om det :)
Thanks to Mia som lurat in mig på detta, haha.
Men klockan är relativt mycket, ska med Maria upp till stan imorgon redan vid kl 10 för hon ska vaxa sig och jag tänkte passa på att lämna tillbaka ett linne, från gina trico, som va alldeles förstort.. och endå e det XS.. what the f*ck?!
Pallar inte det längre att allt ska va så stort, jag e i normalstorlek och har innan aldrig haft problem med storlekarna.. men nu.. nej jag svär storlekarna blivit större.. fakk jyyy! :P

Så jag tänkte faktiskt ta och lägga mig så jag kommer upp imorgon.

Godnatt... speciellt till dig Mia, för du är den enda som läser detta, hahhah.. mobbat :)


RSS 2.0