31 juli

Sitter och kolla på animal planet och en rad andra program om djur. Just love it. Allt från elefanterna och lejonen etc. i afrika till att handla om djuren i våra hem.
Tycker det är hur kul som helst. Men ibland kommer såna creapy (tycker jag) om insekter och värst..spindlar.

Fastnade på ett här om dagen om tarantlar. My god jag satt och småskrek, tryckte upp mig i soffan och höll min kudde hårt, rysningar i hela kroppen.
Min skräck för spindlar är inte leka med.. men samtidigt så min skräck gör mig fascinerad (I guess) för jag kan inte sluta titta på programmet.

Jag må tycka vad jag tycker om spindlar men när jag såg en bit där en som studerar spindlarna och hur många arter det finns av tarantlarna sa att ibland när människorna får reda på vart spindlarna bort så kommer dem och häller bensin i deras bo och tänder på.
Massdödar mängder med spindlar.

Jag bara tänkte, är dem dumma i deras små, korkade, egoistiska huvuden. Man må ogilla spindlar, trust me I also do!
MEN att döda dem så är inte rätt, inte bara för man ogillar. Om det hade skapats en planet där spindlar inte existerade, trust me there to, jag hade mer än gärna bott på den planeten.
Men nu finns spindlar på vår planet och människan har inte rätt att bestämma vilka arter som ska få finnas här och vilka vi ska utrota.
Om majoriteten av mänskligheten kunde förstå att allt som finns här finns för skapa balans och att planeten är inte bara till för oss så hade jag haft mer respekt för min art.

Och spindlar må man tro inte skulle spela någon roll om dem försvann, dem små liven, men det skulle rubba balansen betydligt MYCKET mer än om mänskligheten försvann.


Därför när jag såg Avatar så föll jag för den för där va "min" planet. Det är så jag önskade att människan (som avatarerna gör) kunde behandla jorden och djuren.

Jag är köttätare, älskar kött. Men jag är sjukt tacksam för att jag får äran att äta ett annat liv för mitt liv ska fortgå.
Inget jag tar som en självklarhet eller som min rätt. För mig är det något fint. Och därför ska djuren behandlas med värdighet och tacksamhet innan dem slaktas.


Tyck jag är en kukoboll.. I dont care :P

Blir väl ikea idag igen fast med sis Nadde



30 juli - Home

Då vart jag hemma, sitter i soffan.. alone. Känns konstigt. Va inom ekohallen, bauhaus, ikea för försöka hitta en taklampa.
Det finns många snygga bordslampor but I´ll got all I need right now. Vill ha en taklampa men finner ingen jag fastnar för. Och jag vet typ redan hur jag vill ha den, en svart i alla fal.. eller mörklila. Men ingen faller mig i smak som jag tittat på.

Jaja, den som väntar på något gott. Och nu ska jag se om jag kan fixa lite här hemma.

Ses :)

30 juli - Hurt me

Jag sitter och lyssna på min nya favorit låt med min pojkväns högtalare till tven. För denna låten kräver verkligen bra ljud och en bra bas så är den ÖVERskön, men låter helt fattig bara från min bärbara.

Men se till ha bra ljud och lyssna, refrängen är nice..


30 juli - Hjärtat i limbo

Hur lustigt är det inte, internet la ner sig igår och rätt va det är så "ooh men jag behöver internet" Abstinensbesvär trots man egentligen gjort allt man "behöver", det vill säga kollat sin facebook, snokat runt ;) och msn:at.

Och inget livnödvändgt kommer hända men man beter sig som det gör så fort internet inte går att koppla upp. Känslan av att veta att när man närsomhelst kan in och snacka med folk (och roligaste) snoka, ha koll på folk.. och när den försvinner blir man tokig.
Haha eller så är det jag som är tokig som blir så, kanske borde skaffa mig ett liv? ;)

But today internet is back och jag har snokat mitt, muhähä.. lugnat begäret (I admit it i alla fall) hihi.


Och idag ska jag nog hem, trots att jag trivs att vara med min kille varje dag (som jag varit nu i ca 3 veckor) så vill jag hem. Hem på riktigt, inte bara hem om, va där några timmar och sen åka tillbaks till honom.
Jag vill vara hemma på riktigt.

Ochv trots att jag varit hemma hos han det mesta så har ju både han och jag gjort saker med andra, speciellt han.. sagt till honom gå ut med sina vänner. Inte så att jag inte klarar mig själv ;)
Men ja, jag vill va hemma bara känner jag, bekanta mig med mitt nya hem, det har jag ju inte hunnit. Känns som jag hamnat i en limbo typ.
Mitt hjärta har inget hem längre...hans hem är ju endå hans hem, hans saker, hans egendom. Och min nya lägenhet, ja varit borta så mycket att jag har ju inte bekantat mig med lägenheten, fått hemmakänslan.

Så det känns som vart jag än är så är jag inte hemma i alla fall. Mitt hjärta är i limbo.

29 juli - Sötisen

Måste bara lägga upp lite bilder på lillflickan Sina, inte lönt dem bara ligger i datorn. Evelina och Söders present från universum.
Helt underbar :)

Stulit Evelinas svarta filt ;P







Mycket sötare i verkligheten, hihi. Ska se film nu..ska se Sin nombre, såg den för ett tag sen.. lite halvdant, snackade bara igenom filmen, helt okoncentrerad så nu ska jag se den seriöst.. hehe :P


29 juli

Fan idag vaknade och mådde inte alls bra. Huvudvärk och ont i halsen. Patrick är för söt "Kan du göra mig en tjänst idag?"
Great tänker jag, just dagen jag känner mig kass "Mmm vadå?" P: "Kan du se till att ha på dig kläder så du håller dig varm nu när du inte mår bra?"
Määh haha, va sött!

Jag är den person som gärna inte har kläder på mig, första jag gör när jag kommer hem är drar av mig. Linne och trosor är min grej hahah.. men nu sitter jag här i hans tjocka hoodtröja och filt.

Och fan också, rykt på något annat säkert med.. för jag gick på allmän toalett i tisdag.. lovar. Har konstiga känningar nu och känns som jag måste springa till toaletten hela tiden. Craap, hatar allmäna toaletter och går aldrig men tisdags höll jag på dö så.
Får betala för det nu, lovar.. haha.

Plus det är regnväder ute.. så noot a shining day in no kind of way ;P

26 juli - Vem skapar mig?

Låg och kollade på Svanprinsessan imorse, älskade den när jag va liten. Jag älskade hennes vackra hår, smala midja, hennes perfekta former som bröst och höfter.. hennes skönhet.

Jag undrar idag hur sådana filmer påverkat mig som liten och när jag ser mig själv i spegeln idag. För jag och alla andra har vad vi vet hur vi vill se ut.
Varifrån kommer det? Jag har min bild över hur jag vill se ut och det kan inte bara ha blivit. Något måste ju ha målats upp och formats med tiden som jag växt upp.

Vi alla vet att media skapar mycket men jag tror att det går längre ner. Alla dessa tecknade filmer man ser på när man är liten.
Alla dessa vackra prinsessor med sina perfekta utseende. Som får en prins att falla för dem för deras skönhet inte går att motstå.
Där skönhet och kärlek förenas som den ultimata kärleken. Skulle det inte ha påverkat mina tankar som liten omedvetet och suttit som tysta spår i mina tankar?

När jag tittar mig i spegeln och vet hur jag vill se ut..vem har skapat den bilden? Och när jag söker efter kärlek..vem har utformat min bild av hur kärlek ska se ut?

Ibland känner jag mig som en marionettdocka.. för hur många val jag gör och hur mycket av mina åsikter är mina?





25 juli - Eddymys :)

Vilken helg jag haft, posetivt och annorlunda.
Lördags va jag och P hembjudna till Eve på middag. Lekte hur länge som helst med deras kattunge :) Sen åkte vi snabbt inom mina föräldrar då P fick spontan ide om vi skulle ta med oss min hund Eddy till honom och så kunde vi kolla med han föräldrar om vi kunde komma till stugan idag.

Så ett samtal senare så va allt kollat och bra :) Så Eddy följde med oss hem (skönt med lite annat liv här än bara oss två hihi).

Gick vi upp tidigt idag, åt frukost och ut en lång runda med honom innan vi satte oss i bilen. Och sen har vi spenderat dagen i stugan tillsammans med P:s föräldrar och systerbarn Sam och han lillkompis Bella.

Sam som är rädd för hundar fick lite terapi av min hund, hehe. Lite osäker först på honom men sen ville han bara va runt Eddy hela tiden. Sa till mig att han älskade Eddy.. naew :)

Och Eddy älskade stället. Va ute det mesta av tiden, hade barn att leka med, fick gå några rundor i naturen. Så sen när vi skulle hem la han sig på marken och vägrade (det är hans sätt när han inte vill hem) hihi.

Sen lämnade vi av Eddy hemma hos mamma och pappa och en massa blåbär som P:s föräldrar plockat. Och nu ligger vi båda halvt avdeckade i soffan.

Avslut för denna söndag (men redan fan vant mig vid Eddy.. vill ha min goseboll här nu).


Juli 24 - Omvård

Måste bara säga att jag ,precis som många andra tjejer, använder bodylotion, ansiktsskrubb.. jadda jadda. Och av en ren slump så har jag flera produkter som jag gillar och använder.
Köpt dem för dem är till bra pris och funkar utmärkt sen upptäckte jag, för ett tag sen, att dessa är utav samma märke allihopa (tittar aldrig så mycket på det).

Och jag har använt dem för att dem innehåller inte en massa skit. Min mamma har godkänt märket.. och gör HON det som är en jävla natzi när det gäller vad saker och ting innehåller så vet jag att det är godkänt innehåll :P

Märket som jag har som favorit är Gunry Mjukt & Skönt.
Har det i
Bodylotion
Babylotion (gör underverk för huden)
Body butter
Babyolja
Hårinpackning
Ansiktsskrubb 
Nagelborttagning

Och det luktar så jävla gott, till och med nagellacksborttagningen. Och jag kan vara ibland "Är det bra om det kostar så lite?"
Men ja, i alla fall deras produkter. Ni borde testa.
Jag vet inte riktigt om dem har affärer man kan gå till för jag upptäckte det av ren slump.. köpt på Ö&B och på Coop.



24 juli - Vilken underbar galning

Jag måste erkänna att Evelina har fått världens sötaste kattunge. Sina blev namnet och jag är gudmor, hahah. Hennes personlighet va helt enormt gullig och fanstisk. Från att va som en huligan utan några rädslor, bara massa tokig bus och spring till snabb vänding en liten bebis med behövande närhet och ömhet, somna runt halsen på en för att i nästa sekund bli galen igen med massa liv.

Vid beslut om namn tänkte dem på Xena - krigarprinssesan. Jag sa hon är Sina - the maniac. Och hon va så bekväm och trygg i hemmet att det kändes som dem haft henne där alltid.

Skönt hon kände sig så pass hemma trots dem fick henne i förrgår och hon har flyttats runt. Men nu så ska det bli bra för henne :)
Mitt hjärta är med henne redan.

Som Evelina sa "Det är en tidig födelsedagspresent till mig och Söder" Jag svarade "ja verkligen, från universum" En fantastisk varelse.. som snott Evelinas skönaste filt, hihi ;)

23 juli

Va och såg smygpremiären av Inception, med DiCaprio, igår.. ooh han är alltid lika underbart bra. Och filmen va bra med. Är verkligen en film man måste vara vaken och hänga med i hela tiden annars tappar man allt grepp om vad som händer för den är rätt invecklad.
Men bra :)

Och så ringde Evelina igår och sa dem ska få en kattunge :)) Hon har pratat länge om att hon vill ha en men hon vill inte planera att skaffa, hon vill det ska ske bara. Oftast då det blir rätt lixom. 
Så ringde hon och sa att vår andra syster Yve visste en kattunge som behövde nytt hem (ursprungligen från någon alkolist tror jag och så va det hennes kompis som tog över katten men så märkte hon att hon inte hade tid så ville ge den nytt och bättre hem.)
Så nu har min syster tagit över.. och det va så hon ville. Att man låter det komma istället för man går och köper en.
Nu har hon fått hjälpa en katt som behövde hjälp och hon fått en katt :) Så det ska vara..from heart.

Hoppas jag kan ha vägarna förbi (haha jag är ju fan granne med henne.. men eftersom jag aldrig är hemma så) men jag vill så sjukt gärna träffa kissen.. maah :) 

Men ikväll i alla fall ska jag hem till Paula och Erik träffa deras valp :)) Men just nu ska jag iväg och panta alla pantflaskor P bara samlat på sig i förrådet.. fan det blir ju pengar av det, dumt av honom bara låta det skräpa.. haha.
Sen ska vi mata ankorna :)  

Cya

22 juli - 100% ärlig?

Fick höra en kommentar igår om att det är skitsnack att någon skulle kunna vara 100% ärlig. Is that true?

Jag vet att det är aldrig lönt att sitta och försvara sig själv i en sådan disskution, för vem påstår inte att dem alltid är ärliga?

Men jag definerar nog ordet "ärlig" på ett sätt som skiljer sig från vad många gör.
Ärlig för mig handlar inte om att alla ska få veta min åsikt alltid och min tystnad är också en åsikt.
Det handlar inte om att jag berättar ärligt vad jag tycker för göra dig en tjänst.

Ärlighet handlar om att jag är sann mot mig själv.
Jag vill inte måla upp någon jag inte är, jag vill inte stödja åsikter som inte finns i mitt hjärta.
Jag är egoist, min ärlighet är till för mig.. inte för dig.

Ärlighet för mig betyder inte att vara elak (hatar folk som slänger ur sig saker och sårar folk och skyddar sitt beteende med att dem bara är ärliga).
Och det är samma, jag vill inte forma en åsikt på ett sätt som inte sårar dig för va snäll mot dig. Jag gör det för min skull.. jag vill inte gå till sängs med ett samvete om att någon annan mår dåligt för jag inte kan hantera mina ord.

Men jag kan också låta någon få veta vad jag tycker om dem (bra som dåligt) MEN jag tänker endå uppföra mig civilicerat.. men utan att jag är over the top.
För mig finns det inget värre än folk som spyr över en människa men som kramar om den när dem träffas. Whats that all about?
Man behöver inte vara otrevlig mot en man inte gillar, för samma sak, handlar om mig själv.. jag orkar inte hålla på så och jag orkar inte låtsas jag är bästa vän iheller.

Ärlighet är till för att jag ska må bra och allt jag gör som handlar om det är till för mig själv.. må va egotrippad men jag tar hand om mig själv.. det är med mig själv jag ska leva med så mina handlingar är till för mig..not you.

22 juli - Why oh why?

Denna dagen blev inte alls som jag trodde. Skön, lugn dag med P (orkar inte skriva ut hans namn mer). Skulle åka och inhandla, helt tomt med mat här hemma.
Sätter oss i bilen och den låter något för jääävligt, jag kan inte mycket om bilar men tillochmed jag hör något är fel.

Så nu måste P in till sin svågers verkstad och igeeeen fixa. En ny jävla bil som krånglar så mycket och pengarna han lagt ner på fixa det. Nu har han ju låst sig, nu måste han fixa detta med så han kan sälja biljäveln och få ut något på det.

Göra sig av med skiten och aldrig mer BMW.. så känner jag nu (har endå aldrig gillat BMW). Saken är den, det är inte mina pengar som ryker men jag mår fan dåligt när jag ser han må dåligt.. jag får sån känsla, jag vill bara fixa allt för honom, se han le.. för då ler jag med.

Så jag har sagt, göra sig av med bilen och köpa en billigare.. I dont care vad han har för bil och varför ska man ha en, ja den är jättefin, men en bil som är dyr i drift på alla sätt och vis när man kan ha en bil som funkar lika bra, dock inte lika tjusig, men kostar inte skjortan?
Sagt att dem pengarna hade han kunnat lägga på mig istället för sin bil i så fall.. haha ;) (Men sagt jag kommer sakna den endå för man binder endå band, jag känner mig ju hemma i bilen för upplevt en del i den, hahah.. men inte värt the moneyyy) 

Så nu ska han in till verkstan och sen måste vi ta oss in till Lund och hämta en av hans föräldras bil att låna så länge.

Men just nu är jag svinhungrig (och har ju inget hemma, det vi skulle inhandla) och har coca-cola abstinens (för drack igår, har alltid det dagen efter då) and Im stuck here.. and I cant do nothing about it.. wää :( hähä

21 juli

Hähäh, igår medans jag satt inne vid datorn och Patrick va ute vid poolen och fixade hör jag han börjar prata med någon.
Hans grannar är på semester och andra grannen pratar han aldrig med. Och det låter så underligt så jag går ut för kolla och där står en man utanför hans tomt som utbrister och pekar på mig när han ser mig "VEM ÄR HON?!"
Patrick svarar jag är hans tjej och han bara "Wow din brud, hon är ju snygg!!"

Jag fattar direkt att denna mannen har inte alla korvarna på grillen :P Och jag ser att Patrick försöker komma ur konversationen och vill mannen ska gå.
Så jag stannar kvar och går nämre då han säger till mig "Du är så jävla snygg" och sen börjar han yra om Johan Glans, om Patrick känner honom och om en massa jag inte ens fattar och Patrick flera gånger säger han måste gå in och fixa några grejor.

Då försöker mannen bjuda in sig själv "Har ni lite kaffe?" Nej tyvärr.. "Ja men har ni saft att bjuda på då"
Men ooooh.

Han va lite efter, märktes och jag förstår.. det är inte lönt bli arg och skälla på honom att gå bort från tomten för dem tänker inte som vi.
Så medans han vägrade ge upp samtalet försöker jag och Patrick ta oss in.. och när vi väl lyckas gömmer vi oss tills hans gått. Haha..

Sen när han är borta och vi väl kan komma ut och Patrick fortsätter med poolen skrämmer jag honom med att jag ser mannen komma igen, muhahah.. Patrick ögon.. aah älskar jävlas :)

Sen senare på kvällen när han äntligen är färdig med poolen och fixar med småsaker kommer jag bakifrån och knuffar i honom.. men jag misslyckades.. damn.
Är så jävla kul att jävlas :))


Får se vad som händer i veckan. På fredag ska jag och Patrick hem till Paula och grilla, träffa hennes nya valp:))
Sen lördag blev det ytterligare en grilldag med sis och hennes kille hemma hos hans föräldrar (som är på semester)
Och ikväll kanske jag ska med Mia hem till Sofie, får se.. har lite moneyproblem men som Patrick sa "man kan inte låsa in sig för det"
True.

18 juli - Första gången i historien

Ja, det är det nog fan ta mig allt, första gången i historien som jag sovit till kl 15. Jag som när jag la mig klockan 8 imorse inte trodde jag skulle kunna somna för va helpigg. Förvånandsvärt, hehe.

Igår va man då ute.. typ :P Va hos grannen först, så kallat sis Eve under dagen, efter terrat mamma och pappa på morgonen kom jag på att jag kan ju ringa Eve och kolla om hon är hemma så gick över. Satt och pratade, gick och handlade mat, pratade lite till.. sen sprang jag över till mig för fixa mig.
Hade stora problem med vad jag skulle ha på mig, sen över till Evelina igen och lagade mat.. sen tur vi är grannar för hade fortfarande ångest över det jag valt ha på mig så sprang tillbaks och bytte.. haha. Tjejer.

Sen kom sis Nadine och hennes man (haha) över och sen Elin, snackade och drack. Lilla Nadine som hade haft en sjuk kväll dagen innan och verkligen fått överdos av alkohol lyckades vi få igång (trots hon sa hon inte pallade.. yeaah right.. du pallar alltid festoholic hihi).
Men fick henne i action och hon drog och fixade sig sen drog hon åt ett håll, för vi andra tjejer skulle in på hemmafest (hon fick hänga med men hon ville annat så fine hehe)

Trevlig fest, trevligt folk.. dock fick man ju själv alltid va den som startade konversationer, pratglada men tog inte första steget.
Så vi drog vidare sen, yrade runt på värnhem, ville käka och sen vet jag inte vad som hände (hade nog fjortisfylla) bara stod och asgarvade åt allt, promenerade runt.. skulle till Harrys men sen sket vi i det.. yrade lite och käkade.
Ja sen blev det taxi hem, jag hängde med Eve upp en stund, satt och snackade sen drog jag över till mig.

Haha jag började ställa mig och lukta på alla mina parfymer.. det är typ det enda jag har som ger mig en hemmakänsla.
Blev helt varm och trygg i kroppen (haha idiot).

Sen yrade jag lite hemma medans jag väntade på Patrick skulle komma och hämta mig efter han gått av sitt skift and now Im here och ja.. så sov jag till 15 så tillbaks till början nu.. sick sova så länge :P

Kollar på family guy och ska äta våfflor nu :)

17 juli

Hemma hos mamma och pappa nu på morgonen. Patrick körde hem mig igår vid 22 tiden för han skulle endå jobba natt och jag ska kanske ut med Eve och Elin idag.
Så lika bra åka hem. Men redan nu på morgonen så promenerade jag hem till föräldrarna.

Jag har alltid sett mig som en ensamvarg, trivs ensam.. men upptäckt på sistonde jag kanske endå inte är det så mycket endå. Sen jag flyttat har jag nästan inte alls varit hemma, antingen hos pojkvännen eller hos mamma och pappa.
För jag får spel av tystheten som råder över lägenheten. Och att ha tven eller musik på är inte samma sak som levande människor runt sig.

Jag kan nog vara ensam men jag vill ha folk runt mig, vill höra diskutioner, skratt, kaos, liv. Det jag växt upp med, alltid haft runt mig med en familj på 10 och massa djur lixom.

Jag behöver inte va involverad i ett samtal eller så, jag kan sitta och sköta mig själv men jag vill känna andra runt mig.. förstår ni?

Nej, så jag tar och spenderar tid här ett tag sen tillbaks hem och se med sis och i så fall så ska vi vara hos henne först (så skönt att vara grannar sådana gånger, haha).



Men vad ska jag ha på mig? Sjukt trött på alla mina kläder.. Varför måste man tröttna så fort, den kicken man får av att ha ett nytt plagg på sig sker bara första gången man använder det sen andra gånger känns det inte alls samma sak :(

16 juli

Beslöt oss, jag och Patrick, för gå en runda. På vägen tillbaks passerade vi en hage där jag vet att det ibland finns getter och får men blev besviken över att där inte var några ute.
Men så såg Patrick dem stå undangömda för det höga gräset så jag blev glad och istället för följa stigen fram tvärsade jag bara gräsplätten för komma fram snabbare (glad som ett barn i en godisaffär när det gäller djur) så hör jag bara Patrick ropa att det är en massa brännässlor så jag tvärnitar och ja mycket riktigt runt om hela mig är det fullt. 
Crap! Hahah, men min riddare kom till undsättning och kastade upp mig på ryggen så jag kom fram till mina getter som jag så gärna ville klappa :))


Nu har han grillat färdigt så ska käka. Fule jävel sa jag blivit bekväm medh an gör en massa men så såg för en stund sen han inte plockat in sin disk så frågade jag varför han inte tar in efter sig längre.
Så svarade han "ja men blivit van du gör det så" hahah.. fakk u lixom som påstår jag blivit van när han själv blivit det med vissa grejor.
Men så det ska vara väl, ge o ta för varann ;)

Time for food och ikväll våfflor med glass och jordgubbssylt :)) 

16 juli

Mina sätt att leva efter.

1. Jag har svårt för kalla en annan människa för ful, för mig är det ett väldigt hårt ord. Ja, någon kanske inte är snygg men ful är att ta i.
Ful för mig tänker jag på något groteskt. Många ser "vanliga" ut men inte är dem fula. Jag kan inte kasta ut det ordet lika enkelt som många andra.
Och speciellt inte bara för någon inte är i min smak.

2. Inte ens personer som ogillar mig vill jag snacka skit om.. jag kan prata om andra, det gör jag, tänker jag inte förneka.
Men jag tänker inte snacka skit (menat för mig överdriva eller hitta på något för framställa personen negativt). Om jag pratar om en person betonar jag att det är MINA upplevelser av personen. Men jag vet att precis som personer kan få negativa upplevelser av mig så har jag bra sidor.. så varför skulle inte dessa personer jag upplever dåligt också ha det?
Eller som jag brukar säga, jag känner inte personen.. jag kan inte säga bra eller dåliga saker.

3.Jag slösar inte min tid på "ogilla" personer som inte ens är involverade i mitt liv. Jag får ofta höra skitsnack om mig men thats okey.
Jag har bättre saker än tillåta mig själv gå runt med negativa känslor (för det skadar ju bara mest mig för det är jag som är bäraren av alla mina känslor).

4. Jag vill inte göra någon eller något illa bara för jag tycker dåligt om den. Till exempel om jag är ute och skulle störa mig på en tjej/kille så är det ju inte denns fel att jag går runt och stör mig.
Om någon gör något som stör mig så är det mitt beslut hur jag vill hantera hur jag reagerar.
Det är mina problem och något jag får hantera själv, jag tänker inte börja spy galla över den personen för jag stör mig.

Sett det många gånger tjejer imellan. En tjej stör sig på en annan och ska börja jävlas (oftast för hon tycker tjejen är sötare än en själv).
Jag kan också känna lite otrygghet/konkurrens när en tjej är vackrare än mig (vi är väl bara mänskliga) men inte ska hon få på fan för att jag känner så?
Det är mina egna problem.. eller hur?

5. Mina känslor mot något beslutar inte hur jag ska hantera saker. Jag blir ledsen faktiskt när jag hör människor till exempel "örk så äcklig med fåglar, önskar alla kunde utrotas".
Samma sak där, det är väl inte deras fel att vissa tänker så.
Jag kan säga jag hatar spindlar, jag får panik när jag ser en.. dem är så sjukt äckliga, sättet dem fort kan dyka upp på.. och deras ben.. gaah.
Men jag skulle aldrig göra en illa. Jag tänker inte döda en spindel för jag äcklas av dem, det är inte en känsla dem ska få lida för. Jag ropar på någon i närheten som får ta ut spindeln.
Tyck jag är mesig, jag vet vad folk tänker "bara en spindel". Men du är bara en människa, trots det får ingen göra dig illa.

6. Livet är härligt för jag väljer att se det så. Oavsett andras handlingar har jag makten att välja hur jag vill reagera.
Kalla mig för ful - tack för du bryr dig tillräckligt mycket för låta mig veta.
Går du runt och sprider saker om mig - tack för att du låter mig vara så viktig i ditt liv att du känner det är nödvändigt.
Om någon beter sig illa mot mig känner jag empati för personen. För jag vet att sättet man behandlar andra på är en spegelbild av hur man mår inom sig själv.

15 juli - Att vara mänsklig

Det är inte lönt låta andra tro du är så perfekt för det är du inte. Och stackars dig om du är, som aldrig får uppleva det sköna med att bara vara människa.

Det finns ingen som tycker du är en sämre människa för du ibland gör fel, ibland pratar om saker som kanske hellre skulle varit osagt.
Finns ingen som tycker mindre om dig för du inte har ett perfekt utseende, för du inte alltid vet hur du ska hantera allt som sker.

När du vågar vara en människa får du andra att känna sig bekvämma för dem begår exakt samma misstag som du, har brister utseendemässigt som du.

En människa som beter sig som en robot, som är så perfekt i allt, som aldrig visar sina mänskliga drag..bra som dåliga är inte dem personer man vill öppna upp sig för.
Hur kan jag visa jag bara är simpelt mänsklig mot någon som är så perfekt? Som människa vinner du min tillit för du felar precis som jag.
Jag väljer hellre dela med mig av något personligt till dig för du kan likt som mig begå misstag. Och du kan likt som mig förstå..vi är inte perfekta.

14 juli

Ska hem idag, inom ikea köpa några saker sen hem och fixa lite. Jag vet inte iheller huuuur många 100 galjar jag köpt, shiiisse har jag så mycket klänningar lixom, fattar inte.. haha.
Och sen kanske träffa Mia imorgon.. va för länge sen :( hehe.

Ja har inte hänt något annat kul. Kan nämna att min brors flicka är övesööt (vilken bebis är inte det hihi) och jag hoppades så på att han inte skulle få för sig ge henne någon weird namn, som han älskar ge sina djur. 
Men dem har bestämt sig för Mila.. och det tycker jag faktiskt är häftigt och fint :)




Jag vaknar upp och du ligger brevid mig och sover. Jag ser på dig och.. det gör så ont inom mig, en känslosam smärta som är så stark att den gör fysiskt ont.

Har ni någon gång känt så? Jag har aldrig upplevt det förr. Jag har känt många gånger förr jag tycker om en kille men jag har aldrig varit så översvämmad av känslor att dem börjar göra ont...fram tills den gången.
Konstig kanske?

12 juli - Vilken dag

Jag kan säga så här, jag somnade som en stock igår. Jag va inte så trött fysiskt, trots jag har lite känningar idag och att mina fötter gjorde ont som fan sen haha, men mitt huvud va helt slut.
Så sjukt mycket intryck och sjukt mycket nytt.

Men jag hoppas det gick bra, kändes så..rätt så okej med tanke på att jag aldrig förr i mitt liv gjort något liknande..aldrig ens hållt i en bricka.

Men alla va så otroligt trevliga, lätta att prata med och hjälpsamma så jag kände mig endå bekväm trots jag gjorde lite fel här och där.

Så vi få väl se hur det blir.. känns ju en aning nervigt när man får höra man inprincip bara har EN chans på sig att visa man kan. Kanske hade känts lite mer betryggande om man haft erfarenhet sen innan att ta lärdom av men jag hade ju absolut inget så va bara för mig att gå på känn och köra. 
Bära eller brista, varje fel jag gjorde fick jag lära och se till att inte göra om men inte hänga upp mig på, bara vidare, fixa nästa.
Så jag va trött sen, mer trött än jag trodde. Patrick gav mig massage på kvällen och tydligen slocknade jag bara..vaknade idag vid 9 utan fatta att jag somnat.



Varför kommer denna hysteri varje sommar? Alla måste ut i solen, bli kolbruna (gud om man inte är det lixom). Är jag den enda person som inte tycker det är så snyggt?
Det är snyggt om man är född så, om det är ens naturliga färg. Som latino, jätte snyggt.
Men en svensson, speciellt en svensson som mig, blond, ljusa ögonbryn, ljusa ögonfransar.. ja bara ljus.. det är inte snyggt när man knarkar solen så man blir sjukt mörk.
Jag tycker det är så fult till kontrasten av det blonda håret och onaturligt.
Men jag är inte emot att få färg iheller.. men lixom en lätt gyllende solbränna.. en liten touch.
Det tycker jag ser mycket friskare och frächare ut.. och det bästa man kommer inte ha förstört sin hy sen så man ser ut som en kärring när man är 35. 

Björn Skifs - Stand by me

Mamma hade denna låten i sin bil. Jag är ingen Björn Skifs lyssnare (som min mamma är haha) men jag gillade hans sätt att göra denna låten på.
Ska man ta en låt så ska man göra den på sitt egna sätt, låta den få sin personlighet och jag tycker verkligen han lyckades, för många gör inte det när dem tar någon annans låt, dem förstör den bara istället.
Men jag tycker faktiskt, just också Skifs som jag ogillar, lyckades bra.. hans röst är hur nice som helst i denna med.


9 juli - Så nervös

Sjuukligt nervös nu, ska in på söndag och provjobba på Hilton. Hoppas det går bra hehe och att det Nadde har arbetskläder som passar mig, annars vete fan asså :P
Och jävla tur jag hann fixa nya skor (trots att det andra paret jag va av med endå dök upp, låg nerpressat under ett säte) Och hoppas att danska swedbank får rätt på skiten, hade inte fått papperna till min inloggning för kunna aktivera det så ringde dem i förrgår och ska få nya papper ivägskickade.
Ska vara inne halv 8 så ska chefen visa runt mig lite innan jag börjar 8.

Hemma hos Patrick nu, han har åkt till jobb så jag håller på att tvätta och kör hans diskmaskin (grabben har ju inte gjort något sen jag åkte hem haha) OCh så städat ur hans kylskåp, varför rensar aldrig killar ut gamla produkter utan bara låter det ligga där? Haha.. crap ju som bara blir och blir äckligt och tar upp massa onödig plats.

Så rensat och organiserat det, nu får han inte röra om :P


Löjlig video, lite väl överdrivet med bruden men låten är bra :P


Också ganska löjlig men fått den på huvudet så hehe

6 juli - Pappa

Hahah.. låg i soffan och kollade på Ullared, vet inte varför men den Oxiefamiljen är så rolig. Så kom pappa och frågade om jag kunde ändra för finns väl bättre men så ville jag inte.
Och så bara utbrister han: "Fan är det för tokiga människor som tar sig till sånt ställe, man åker väl fan inte från Sundsvall för det.. TOKIGA?!"
Så svarar jag bara "Ja men du ska se Oxiefamiljen dem handlade för mer än 51 000 där."
Pappa: "Skiter jag i, dem är tokiga!! Skulle aldrig satt min fot där."

Min pappa det. Den typiska "ölmannen" som bara sysslar med machosaker. Jag minns när jag tänker tillbaks på tider då mamma tvingat med han för handla hur bråttom han alltid haft genom affärerna och fått spader på mamma som stannat, enligt honom, allt för ofta.
Nej, hans grej är - in i affären med vetenskap om vad man ska ha och bara ta det och ut igen.. inget snack om saken :P
Han hatar det så mycket att han inte ens vill handla till sig själv, slitit ut sina skor så man ser tårna eller fotsulan sitter halvägs lös.
Kläder som håller på att ramla sönder. Alltid kära mor som får handla eller tvinga honom.
Dock har han alltid varit en stilig man som kan klä sig snyggt om han vill för han har känsla för det.. men aldrig bara varit hans intresse.. hahah.. män :P

Nu ska jag dra mig hemåt, se om jag kan fixa lite till och sen får jag väl lägga mig i sängen och spela lite spindelharpan på datorn.
Enda jag har att fördriva mig med.. well well just for few days.

6 juli - Twilight

Aldrig varit intresserad av Twilight filmerna men när jag på Oprah såg om kvinnan som skapat böckerna/filmerna blev jag intresserad. (Och sen är det ju ett jävla rabbalder om dessa filmer.)

Hon, en vanlig hemmafru som hade en dröm.. hon drömde att en tjej stod i en skog och pratade med en kille som va vampyr, dem hade en dialog.. och när hon vaknade tyckte hon att det va en underlig dröm så hon skrev ner den.
Och sen för sig själv började hon rulla vidare på fantasin utan minsta tanke på att det skulle bli en bok som senare skulle bli en film och bli storlaget. Skitcoolt ju.

Så Patrick laddade ner ettan och tvåan till mig. Ettan va bra men är det bara jag som tycker Edward är en jävla martyr, fick spel på hans "tycka synd om mig sätt men jag gör det för dig". Han säger åt henne hela tiden dem inte kan umgås men sen är det han som startar konversationerna hela tiden ju, kommer till henne.. that made me laugh.
Men övrigt va filmen faktiskt bra, jag ville se slutet och jag ville se tvåan direkt efter.

Men gud vilken besvikelse tvåan va.. en upprepning av ettan ju men bara nu va, han som blir varulv, som spelar jävla martyren och whinar. (Men sexig är han för att spela en 16åring, haha)
Den filmen fick mig inte alls att vilja se trean.. jag bara ville filmen skulle ta slut, tappade intresset..
Jag förväntade mig mer eftersom ettan va så pass bra.. men ja, tyckte den bara upprepade det mesta.

And thats my oppinon ;)


Tandläkare klockan 16. Vaxning imorgon (antar jagför hon sa onsdag, kom på sen om det va denna onsdag hon menade men antagligen) klockan 14. YES att hon hade en lucka.
Känns som det vänder till braiga hållet nu :)

5 juli - När kaos blir mer kaos

Full gång hela dagen. Uppe tidigt och fixa en massa i lägenheten, drog hem till föräldrarna för att äta frukost vid 12.
Går inte äta i lägenheten just nu och har endå så nära hem så lika bra :)
Sen kom jag på att jag glömt mina jobbskor till Hilton hemma innan flytten, just dem jag påminde mig om hela tiden men så glömde jag och snabb som syrran är hade hon redan rensat ut och skicka alla mina kvarlämnade skor på insamling så goodbye med dem HELT nya skorna.
Och jag gillade dem faktiskt, söta skor som jag även kunnat ha på fritiden.

Så drog in till stan (va endå också tvungen inhandla shampoo och hygienprodukter, glömt bort jag inte har något hemma eftersom jag är hos Patrick hela dagarna) och letade i varje butik.. slut överallt :( Whyy?

Åkte hem efter yrat runt, stötte på min lillebror som sommarjobbar på förskolan i mitt område så han följde med mig hem så slängde jag bara in sakerna och så ramade han mig hem till mum and dad. 
Hahah.. va länge sen man blev ramad på en cykel.. hur kul som helst ju :)
Har inget att göra i lägenheten för tven har vi inte hunnit med få upp och internet har vi inte än så stannar här tills lite senare ikväll sen går jag hem och fixar lite till fram till läggdags.

Och nu har jag kollat på nätet, lyckligtvis kunde man beställa på deras hemsida, blir lite mer i kostnad men who gives a fuck right now?!
Hoppas jag inte bara får ett mail senare med "Tyvärr vi beklagar att varan är slutsåld" Then I kill somebody!!


Värsta, jag snurrade fel på min vaxningstid, trodde det va i imorgon men ICKE, va i fredags! Maah.. jag ska ringa imorgon och be om ursäkt för jag klantat mig och värst är ju att hon har kanske inte ledig tid på hur länge som nu.. wäääää :( Måste fan.. kan inte gå till stranden annars ju. Hoppas hooooppas hooooppas annars så.. ooh :(
Och nej man man kan inte raka så länge, då förstör man den tunna hårväxten man fått och gå till någon annan.. nja.. orkar inte sitta och leta upp någon som är minst lika duktig som dit jag går.
Hoppas på det bästa annars får jag nöja mig med sola ute i Patricks trädgård väl.

Jaja, ska passa på att trycka lite mat nu ;)


Stor PS.. glömde säga.. min storebror blev pappa imorse till en liten flicka.. GRATTIS :)

2 juli - Money

Sitter och ser på Crime: Rika, kända och mäktiga på kanal tv4 fakta. Där en familj som lever i ett av de finaste områdena i usa, där dem rikaste av dem rikaste bor typ.
Men mannen är så snål med pengarna att hans familj varken får duscha för länge, knappt köpa hygienprodukter, stänger av värmen även på vintern så familjen får sitta och försöka värma sig vid brasan i deras stora lyxhem och massa annat.

Vad är poängen med jobba och tjäna ihop en massa pengar men sen får dem inte lämna kontot? Då har man inprincip inga pengar ju, man har ju inte syftet pengarna är till för.
Han och hans familj lever ju som dem vore fattiga trots dem har miljonbelopp. Är det lönt?

Mannen är pengatokig.. men vore inte att slösa dem vore en del av den tokigheten, känna det pengar kan ge? Hellre det i alla fall. Ska man snåla så pass att man får leva som fattig kan man tokslösa och leva i lyx tills pengarna tar slut (tjänar lite mer på det tycker jag).

Nu handlar inte programet om enbart det eftersom det är kriminalprogram, men jag fastnade på det. Hur kan han inte inse det totalt värdelösa med att inte använda dem?

Underliga värld och hur människor kan bli.

1 juli - Djupa andetag

Kaos, kaos! Tur jag har Patrick jag kan sova hos under tiden. Min kropp, själ och huvud är helt slutkört.. vem kunde anna att flytta va så jooobbigt.
Jag är en person som måste ha ytlig ordnad (som städat, rent, snyggt och att saker står på sina rätta platser.) annars drabbas jag av en inre kaos och får ingen sinnesro.

Så skönt jag kan vara hos honom medans kaoset pågår i lägenheten :P Och se sex and the city, serien man aldrig kan tröttna på.. hihi.
Och sen krypa ner till Patrick i sängen.

Godnatt

RSS 2.0