What is love?

Love is when someone breaks your heart and the most amazing thing is that you still love them with every broken piece...

29 april

Gaaah! Jag står inte ut alltså! Har aldrig åkt på sån här förkyldning innan. Som tur är mår jag inte dåligt längre, ingen feber, ont i halsen eller huvudvärk.
Men jag har ingen energi, det mesta blir jag fan helt anfådd och trött i kroppen av. Och att näsan är så igenproppat att jag kan känna hur det trycker som ?)&¤#)% och att jag låter som en enorm idiot när jag pratar.

Barnen frågar mig konstant vad det är jag säger. Jag får artikulera och ljuda så gått jag kan men jag låter bara helskum.



Vad fan ska jag köpa till honom i födelsedagspresent? Jag har redan köpt en parfym, vet han med om.. för jag äääälskar den, så den måste han ha.
Men jag vill ge honom något mer.. but I dont know what :/

Och tjejer.. jag säger bara parfymen för killar (inte den jag köpt för denna har jag redan tvingat han till köpa hihi)
Paco Rabanne - 1 million är bland det godaste jag luktat på.

Min syrra tipsade mig och när jag var och luktade på den.. shiiit my good!! Han gillade den med.
Den är så.. man luktar och "ooh så gott" och efterdoften "ooh jag får lukta iigen" haha.
Jag sitter klistrad på honom när han har den på sig.
Men det är en ganska tung parfym, kvällsparfym (Men den doftar inte så "stinkade" som Axegrejor gör, krämig..men tung)
Men jag har köpt Lacoste - pour homme för den är niiice med och passar på dagen :)

Dags för jobb.

Paco Rabanna - 1 million


Lacoste

27 april - Empati?

Det finns mycket jag tycker är konstigt eller utom min värld att tänka eller vara på. Men det lixom är helt okej, man är ju olika.. vad bryr jag mig.
Självklart för mig att det finns tusen sett att se världen på och jag har mitt sätt. Men en sak jag har väldigt svårt för att förstå är människor som till verkligen 0% saknar empati för andra.

Jag har bråkat med mååånga i mina dagar (men lyckligvis har man gått vidare med, man va ung och dum haha, och några av dem är faktiskt väldigt schyssta personer hähä).
Men det finns folk jag inte gillar...men jag skulle aldrig kunna säga att dem saknar empati..bara för dem inte går ihop med mig.
Dem är endå bra människor, jag kan tänka längre än så och inse att trots vi skulle spy på varandra så har dem precis som mig också bra sidor.

Men väldigt få gånger upptäcker jag att det finns människor med väldigt kall personlighet. Och ska jag vara ärlig så tänker jag just på en vis tjej.
Vi hade ett bråk som jag inte ens orkade lägga ner tid på men snok som jag är läser jag endå hennes blogg, muhah.

Och ju mer jag läser inser jag hur fruktansvärt oempatisk denna människan är, hur hon talar och skriver om andra människor (och sen hur hon höjer sig själv till skyarna).
Och det har jag så svårt att förstå. Jag bryr mig inte om att vi haft våra dispyter, men hur kan en människa ha totalt avsaknad av ödmjukhet och inga problem med att "sparka på en som ligger".

Till exempel om jag anser att någon har det sämre ställt än mig kallar jag inte den för värdelöst smuts eller liknande och hånskrattar. Skulle aldrig sätta mig på någon hög häst och tro mig vara bättre. Utan det skulle bara gör mig mer ödmjuk. Kan jag ge något av mig själv för om så bara sätta ett leende på den personens läppar gör jag det gärna.

Så när en människa är så kall/elak..det känns inte bra inom mig att det finns såna människor som tycker det är okej att såra andra..och som kan le åt det.
Säg vad man vill till och om mig, verkligen det rinner bara av mig. Men att andra blir behandlade dåligt kan jag ta väldigt illa vid mig av. 
Minns också mitt x sa att jag skulle sluta försvara allt och alla, folk jag inte ens känner. Men jag har otroligt svårt för när andra blir illa behandlade eller om man säger något taskigt om dem (speciellt när det bara är en massa skit som hittas på).


Jag tror lite att hur du mår inom dig själv visar du genom hur du behandlar andra och sen genom hur du behandlar andra får du tillbaks i känslor om hur du tycker om dig själv. En cirkel...Få en människa att le och du kommer själv le.

27 april - Tomhet

Jag hatar känna mig dålig när jag ska jobba.. men vem gör inte det. Kan inte sjuka mig iheller, varit borta från jobb för mycket denna månad.

I helgen har jag mest bara legat sjuk hemma hos honom, men sen bad jag han köra mig hem igår eftersom Nadine och Evelina skulle träffa Maria.. ut och äta.
Så ville jag med, Maria åker ju idag till Piteå :( Denna gång för 4 månader, maybe even longer, kanske stannar där?
Kanske låter självisk men jag vill verkligen inte det. Jag vill ha dig här Maria.. hos mig.
Fick hennes sms 5 imorse där hon skrev att det känns mer denna gång, än förra, att lämna mina systrar och mig och det gjorde mig lite mer ledsen.
Det gör mig "rädd", att det betyder hon kommer bosätta sig där.. I dooont waaaant tooo!!

Uff nej nu blir jag tårögd.. vilken crybaby jag är!

Ooh ja jag ska inte glömma.. mummy fyller ju år idag :) Grattis oldie :P

25 april - Sick

Ooh jag mår dåligt. Ont i huvudet och megaont i halsen och febrig. Började igår men så drog han och jag till lund, gick i parken sen tog en fika. Sen åkte vi inom affären när jag började känna det blev värre.
Så sen när vi kom hem la jag mig för att vila.
Borde anat jag skulle bli sjuk, mamma frågade mig i fredags om jag va sjuk men jag svarade bara nej nej mår hur bra som helst, aldrig sjuk så varför fråga.
The next the sick.. det är min mamma, vet alltid innan saker händer.

Så stod han och gjorde maten, men det är alltid han som gör maten endå så, haha :P Korvstroganof med ris..och eftersom han vet jag älskar vitlök körde han på med det och märkte det blev nog för mycket.. men tur jag älskar det så pass.. jag kände knappt smaken, vitlök kan aldrig bli för mycket enligt mig :P

En hemlis, haha.. efter jag pressat vitlök blir man ibland lite klibbig om händerna men jag sköljer bara med vatten för ta bort klibbigheten men lukten stannar kvar.. så går jag runt o luktar på mina händer som stinker vitlök "mmm..garlic" så mycket älskar jag vitlök, hah..

Nej, fy nu ska jag återvända till soffan och filten and glo tv.

Ärlig/oärlig

En tanke som jag bara ville ge uttryck för rent plötsligt.

Läser eller hör man vad någon ogillar så är ett svar nästan alltid med hos alla.
Att man hatar oärliga människor. Alla ogillar det men endå är oärlighet något av det vanligaste. Får inte ihop det :P

Och lixom, kom igen.. alla är vi oärliga ibland.. så bara fattar inte den meningen "hatar oärliga människor" och endå råder oärlighet överallt, mer eller mindre haha.

Det känns lite som människor förväntar sig bli bemötta med ärlighet och ogillar när någon inte bara kan säga som det är.
Men att själv vara det och ge en annan människa den ärligheten är inget krav man ställer på sig själv på samma sätt.

Så om man verkligen ogillar oärlighet borde man ogilla att vara det själv..och inte bara ogilla att bli bemött med det utan även att bemötta andra med det.
If u get my point..


För det är något jag har som synsätt, jag ställer inte kraven på andra, utan jag ställer dem på mig..för jag skiter i andra och deras beteende. Det är något som dem antingen vinner eller förlorar på själv.

Men jag har mina krav på mig hur jag vill vara, inte för att jag vill va schysst mot andra runt omkring, utan helt enkelt för jag bryr mig om mig själv bara..för mitt beteende visar vem jag är.. thats all I care about..vem jag är.


Och jag har lärt mig med tiden att saker blir enklare med raka spår. Men det är viktigt med att förstå skillnad mellan ärlighet och bara rent otrevlighet.
Vissa människor kräker ur sig dumma saker och ställer sig bakom meningen "Men jag är bara ärlig".
Ärlighet är inte lika med att säga precis vad man vill och vara otrevlig.
Gynnar det ingen keep it to your self. Det är bara elakt att kräka ur sig nedlåtande kommentarer och sen vara feg och gömma sig bakom med att man bara är ärlig.




24 april

Va man hemma hos Paula igår. Trevligt trevligt, men jag blev snabbt trött.. dricker jag alkohol måste jag hålla ett högt party tempo annars degar jag av.
Så hade han dragit och jobbat runt 22.30, gett mig pengar till taxi om jag ville åka hem till honom innan han slutat jobb, annars skulle han hämta upp mig hos Paula på morgonen.
Men sen vid 24-halv 1 lyckades han ta en timma från jobb, i lund, för ta sig till Paula i staffanstorp för hämta mig och köra hem mig till honom i eslöv och sen tillbaks till jobb.
Oehört snällt anser jag :P

Gör så jävla mycket för mig, aldrig varit med om så snäll människa. Aldrig känt någon brytt sig om mig så. Jag har hört väldigt många gånger men alla dem gångerna har jag blivit sviken till slut med.
Så ord för mig betyder inget medans handling är allt. Det som räknas, säg va du vill men det är det du gör som visar vad du uppriktigt tycker och tänker.


Sen har jag beslutsångest för om jag ska hem ikväll, Andrew (Min underbara Andrew med sitt härliga sätt hihi) vill tydligen förfesta hemma hos honom. Sis called yesterday och sa hon och Maria ska dit för att se sen om dem känner för gå ut.
Halva jag vill festa men halva jag vill mysa.
Ja jag får se, klockan är bara halv 9 på morgonen än så :)
Sitter i mitt festsmink från igår, känns nice.. hahah.. äkta skabb ;)

Nej tillbaks till soffan och Dr Phil, yeah :P

23 april - Fredag :)






En av dem bästa rösterna enligt mig :P


Gick inte att bädda in denna men jag älskar videon så la upp länken. Skitfin video som gav mig i alla fall tårar första gången jag såg den. :P
http://www.youtube.com/watch?v=1GWQ-oDMG6g


Ikväll blir det hem till Paula då på födelsedagsfest och han ska med.. en stund i alla fall för han jobbar sen klockan 23.. hehe. :P

Have a nice weekend

22 april - Whats the point

Har ni ibland såna dagar då ni vaknar upp och bara känner en total tomhet, meningslöshet. Allt bara känns varför?
Varför är mitt liv så här? Vad finns det för mening i det?

Jag har en sådan morgon idag i alla fall. Hatar den känslan alltså, känns som jag är ingen bara ett vandrande skal.

Känner typ för att bara försvinna från mitt liv, fly.. ha ett annat liv. Jag försöker tänka positivt.
Jag har inte världens stabilaste sätt att jobba på men jag jobbar åtminstonde, jag har en inkomst varje månad i alla fall.
Jag har kanske inte mitt drömsätt gällande boende men jag har ju i alla fall ett tak över mitt huvud.
Jag känner mig inte fullt tillfredställd med "kärlekslivet" men han är ju i alla fall en helt underbar kille som behandlar mig så bra och bryr sig verkligen om mig...
Men samtidigt..nej gillar inte alls mitt liv idag :(

19 april - My birthday :)

19 april och det innebär min födelsedag, hihi. Vet inte om jag ska vara happy or sad.. kommit till det stadiet då det inte börjar bli kul att åldras, haha :P
Tur att jag alltid får höra jag ser yngre ut då ;P
Och igår fyllde min lillebror Liam 16 år, cutie.. haha:)

Då ska jag nog börja dagen med ut och gå en runda, måste börja röra på mig igen som förr. Blir för mycket soffa allt för ofta alltså.
Sen ska jag jobba.. och sen kommer han och hjälper mig med måla i lägenheten. Måste få tummen ur röven på det nu.

Jag har upptäckt att jag knappt har några tjejvänner.. oehört tråkigt egntligen eftersom det är faktiskt roligare att umgås med tjejer än med killar.
Det är olika saker lixom, man fnissar inte och delar skvaller med killar och även om man har nära killkompisar så är det inte samma sak som ha nära tjejkompisar.
Jag har mina systrar Evelina och Nadine och min barndomskompis Maria som antagligen kommer flytta till Piteå (snyft för mig hehe) och sen Mia men hon bor en bit ifrån så man kan inte ses så ofta..
Det är dem jag räknar som vänner vänner, inte bara bekanta man umgås ibland med när man festar ihop.

Well time 2 move on my fat.. Cya 


17 april

Hämtade han mig igår vid 16 tiden. Sen när vi kom hem till honom sa han "du kommer bli sur på mig nu" och jag bara direkt "neej vad har du nu köpt" För sagt till honom strängt inte ge mig saker.
Men förra helgen visade jag honom ett par skor jag lääänge tyckt är skiiitsnygga. (Första gången jag såg den i Danmark för ett bra tag sen skrek jag rakt ut i butiken av förtjusning så hon som jobbade där började skratta, hihi)
Märkte på han med han gillade dem ;)
Men jag har inte köpt dem tidigare i med att jag tycker inte det är riktigt ett par skor man går ut med.. lite för "porriga" och att köpa ett par för 750 kr för bara ha i sovrummet ;) känns kanske inte lönt.

Men i med att det är min födelsedag på måndag och han inte kunde låta bli köpa dem gjorde han det. Så jag nu har jag dem :))


Och idag har vi varit och köpt våffeljärn så vi kan göra våfflor.. med sylt och vanlijglass :) Just nu gör han smeten medans jag sitter här, muhaha.. (hatar allt med matlagning att göra, äter gärna men göra det.. nej fy) hihi


Lovely :)))

16 april

Helg snart och jag har varit upp tidigt och pigg :) Härligt!
Men ska försöka få i mig mer varierad kost idag än va jag gjorde igår.. åt bara knäckebröd. Haha
Till frukost, sen va det inte så god mat till lunch på jobb så trots dem erbjöd mig att jag kunde äta med barnen i skolan så.. njee.. tog min rast.. gick hem och åt knäckebröd.
Sen när jag kom hem från jobb hade mamma gjort soppa, jag är ingen soppmänniska så åt bara knäckebrödet som va framme :P
Men jag märkte på kvällen innan sängdax att fy va illa jag mådde.. säkerligen därför.

Men jag har börjat min dag med igen med knäckebröd.. det är gott :P


Jag såg för någon vecka sen, framsidan på en veckotidningen med någon kvinna och en kommentar till "Min man vill ha sex flera gånger om dagen"
Och jag bara tänkte.. är det ett probleeeem? Va glad att ens man åtrår en så pass att han vill ha en så mycket och att han inte tar ut sin lust hos någon annan.
När ens man inte vill ha sex längre DÅÅ hade jag blivit orolig. Så jag tycker bara det är en komplimang och ett lugnande om ens man vill ha sex flera gånger om dagen :P

Jaja ska borsta tänderna nu.. och bara längta tills kl blir 14 så jag kan sluta och hem och göra mig fin för honom :P sen myyysa :)

Cya

15 april

Då va ytterligare en torsdag i ens liv över. Jobbat, kom direkt hem och färgade håret, fy vad det är tråååkigt. Funderar på börja gå till frisören istället, kostar mer men.. ooh orka pilla själv.

Sen med håret färdig, men blött, beslöt jag mig för dra till gina tricot för se om dem hade blanka leggings. Avskydde det innan men måste säga jag börjat fatta tyckte för det.
Men om jaaag klär i det får man väl se.. well well.
Köpte ett par och nu är jag hemma i soffan.


Han va på akuten igår, jag smsade honom igårkväll och fick sms tillbaks han va på akuten.. great. Han hade fått en smärta i foten som bara hade blivit värre under dagen.. utan att ha skadat till den. Jaja.. rätt åt honom, så nu ska han gå med kryckor i 2 veckor och ta tabletter, muhaha.

Men han kommer och hämtar mig imorgon, så åter en lugn helg :P Men nästa så blir det kanske fest hos Paula och sen fest på lördagen med sis and friends och utgång.

Han sa att vi någon helg kan åka upp till hans stuga och att jag gärna får ta med mig min hund Eddy. Det gjorde mig så glad när han sa det för jag vet Eeeeddyyy skulle älska det, full av energi som han är och älskar naturen :)
Och att han är villig att ta Eddy i sin fina bmw. Jag vet killar med mindre "värdefulla" bilar som aldrig skulle låta en hund va i bilen.. så det rörde mig med :P
Han får mer verkligen att inse att det finns få killar som honom.. damn iiit!! :P ;) Buuut have told him jag fortfarande inte vill binda mig, hähä.
Feeaan sommar snart ;P

Cya

13 april

Slutat tidigt idag så jag passar på att tvätta, får se om jag orkar städa. Man kan göra en sak i sänder så.. slöa lite.. have time 2 do that :P

Om 20 min ska jag dra och hämta syrran Yvette på sin praktik (antar jag det är) på Ica Maxi, sen tror jag hon ska till mamma och måla lägenheten.
Jag lyckades köpa färg igår, blev ju inte det jag tänk först för syrran Nadine köpte en färg som blev fel för henne men det skulle passa i mitt sovrum.. så vi får se hur det blir.. va ursprungsplanen, grått jag tänkte först.. tills jag såg en annan.. men så hamnade jag tillbaks på den färgen :P


Igår va mest känslosam dag så pallade inte skriva om min helg.. och vem bryr sig egentligen :P Jag gör ju endå bara samma sak nu förtiden, haha.
Spenderar den med honom.
I fredags hämtade han mig, vi somnade tidigt båda två i soffan.
Lördagen va vi i lund kollade runt.
Gick in i Domkyrkan, inte varit inne i den sen jag va liten och jag älskar kyrkor. Älskar inprincip alla gamla byggnader och dess historia.. människor har byggt och levt i dem.
Som när man går in i gamla byggnader..där har människor en gång haft sina liv. Dem har ätit, sovit, tänk, gråtit, skrattat, dem har existerat.. men det är upplöst, en annan tid.. det är jag som står där nu. 
Lixom så.. tycker det är faschinerande.
 
Ja sen drog vi hem, lagade mat och bara va.. började asgarva när jag såg det va bra film kl 22.30 och hans kommentar "nej men det är endå försent, vi sover då" hahah.. äkta kärringpar som han säger.
Men bara för det beslöt jag mig för va uppe lääänge.. höll mig till 02. Haha
Men va fan vi är alltid uppe 6-7 på morgonen och börjar dagen.. hatar sova bort morgonen :P

Och ja sen på söndagen så klart började den med tidigt :P sen drog vi till parken och matade ankorna, jag som tvingade honom..tycker det är mysigt och så tog vi en promenad och sen hem och mös hela dagen :)

Och nu ska jag dra..sis is waiting

12 april

Mer eller mindre inkastad i en ny vecka, en ny måndag. Sov hos honom och väcktes kl 7 av mobilen, tydligen hade dem bokat in mig för hela dagen och inte bara halva som dem först gjorde.
Så bara snabbt på med kläder och åka, han körde ju mig, som vanligt.. oehört snäll :)

Och på skolan berättade dem vad som pågick och så med tanke på omständigheterna. Jag har ju som alla andra vetat vad som hänt här. Pappan som dödade sin familj.. men jag visste inte vilken familj. Som dem berättade för mig.. jag visste inte det va han, att det va den pojken som inte mer ska få komma till skolan och vara med sina vänner.

Att få inte bara ett namn men ett ansikte och en personlighet på det gör det mer till bara en sak man hör. Scener började rulla i mitt huvud.. hur det kan ha gått till, pojkens tankar och rädsla, vad hann och fick han uppleva, hur rädd va han, hur mycket smärta kände han.
Denna blyga, men snälla och varma pojke som ofta ville visa mig saker han byggt, prata med mig fast han kanske inte är den som pratar allra mest.

Det är bara mer svårt att fatta ju nämre det blir en.. en nyhet relaterar man inte till på samma sätt när man inte vet eller känner personerna.
Det blir en helt annan sak när man gör det. För min verklighet kan inte greppa över hur en 7årig pojke ska behöva mista sitt liv på det sättet och när man vet vem det är och bryr sig om blir det bara så mer verkliget och svårare att förstå.
Det var ett liv som förtjänade så mycket mer...


Ja så var det bara jobb, hem och äta sen dra och köpa färg till lägenheten. Jag är trött nu. Men snart i dagarna/helgen ska man väl påbörja målandet också...

My new love

Föresten, va i stan igår med honom, gick runt lite.. halkade in i en klockaffär då kärleksblixten träffade mig. Men tyvärr skulle denna kärlek kosta mig 6000 kr, buhu.. om inte någon bara skulle ha lust att ge mig en, lol :P



Men visst är det en skönhet.. från Seiko. En vacker dag såå...gooonna maake love tooo uuu :P

8 april - Soraya M

Imorse vaknade jag och scener från filmen jag såg med honom igår började rullas i mitt huvud, scener som inte vill lämna mitt minne eller ögon.
Jag har aldrig mått så dåligt och samtidigt känt sådan avsky och oförståeelse för människans(mäns) beteende.
Soraya M, en film Mia fick mig att vilja se.

Om kvinnors sätt att behandlas.. och att inget i filmen är förskönat, kameran vänder inte bort.. lika lite hoppas jag att människor som väljer att se den inte iheller gör.
Jag gjorde inte (jo någon enstaka gång för jag höll nästan på tuppa av) och jag blev så påverkad.. jag har gråtit förr.. men aldrig samtidigt haft den känslan som jag hade samtidigt. Kunde knappt gråta för jag mådde bara så konstigt på ett djupt plan och de tårar som kom kändes väldigt tunga.

En känsla av fruktansvärd maktlöshet och ilska för hur man kan behandla en människa (strunta i könet) så. Hur man kan ha det synsättet.. Två män påstår kvinnan varit otrogen och HON ska bevisa sin oskuld annars stenas till döds.. hur faaan bevisar man sig oskyldig?
Som hon säger i filmen, det borde vara männen som kommer med anklagelserna som ska bevisa skulden. Men nope!! Och det va allt som krävdes, två mäns ord och hade hon inte bevis för sin oskuld = skyldig.

Nej det berörde mig enormt djupt.


Sen körde han mig hem idag och då va här fullt med poliser, tv 4 och sydsvenskan. 3 döda har hittats i en villa intill min gata.. uff.. dem tror det rör sig om familjedrama.. men bara usch asså.
Känns alltid weird när saker så när händer..


Jaja, min pappa vill se the pianist med mig nu. Också en bra film som berör, sett den innan. Om judeförföljelsen och en känd judisk pianoist i polen under andra värdskriget.


6 april - Ont i fötterna

Varit i stan hela dagen med Maria and her lover.. och så mötte vi upp Anzoo.. länge sen man träffade henne så va kul :)
Fan pengarna bara rann iväg.. och på vad? Köpte en kjol, sån hög som man har linnen under, en sak vanessa aldrig har men men :P
Och så linne från gina som vanligt, hihi. En klocka, som jag måste åka och spänna in mer upptäckte jag, ooh! 
Och så en massa ankelstrumpor.. hittade ursöta sådana i puma och nike.. tycker det e skitsött med märkesstrumpor.. jag vet inte varför, det kanske är bortkastat med pengar. :P
Och sen en ny hårborste, fan kanske inte den billigaste meeeen tycker dem är bra :) Ogillar skarpt "vanliga" hårborstar, vill ha med såna strån men sen måste det vara rätt typ med för min typ av hår..
Och ja så köpte jag krämer 2 tha faaace och sånt innan vi drog till stan.

Men jag fattar inte hur mitt konto redan kan vara länsat nästan.. ja och beställde en klänning från miami igår med förstås.

Och sen tänker man, alla räkningar och sånt och jag har åtminstonde sparat undan med. Fan inte konstigt man sitter här nästan fattig innan månaden ens hunnit börja.. haha.
Sen ska jag inte jobba på hela veckan iheller.. jag känner bara hur jag strejkar, min kropp strejkar asså!

Men jaja, ska gå och lägga mig nu.. Good night





6 april - En helt ny värld

En av dem mest frusterande sakerna tycker jag är när man känner sig maktlös. När ens ord inte har en inverkan och man bara tvingas se på medans personen lever i en värld ingen borde leva i.

När det inte spelar någon roll hur mycket jag säger att personen är en sådan fin och bra människa och värd något bättre.
Att det finns en värld så mycket mer än den hon lever i.
För i slutändan som kan få alla ord att börja existera är när hon själv säger dem till sig och tror på dem. Det är då dem får ett liv..det är då hennes värld kan växa.
Man kan inte tro åt andra.. det funkar tyvärr inte så :(

Vi alla lever i en egen värld där vi värdesätter oss själva på olika sätt och sanningen är att man ger inte sig själv än va man tror man är värd.


Jag minns jag själv en gång undrade varför han behandlade mig så enormt bra, för mig gick det över mina förväntingar efter vad jag själv kan se i min värld.
Och jag frågade en gång när vi satt i soffan varför han behandlade mig som en prinsessa och han bara tittade på mig och gav mig ett svar som lät så självklart för honom.
-"För du är en prinsessa."


Om det varit så enkelt

5 april - Skönt det är en röd dag

Måndag morgon klockan halv 8. Somnade som en bebis igår vid 21 tiden och sov till kl 7 idag typ. Skönt, utvilad.

I torsdags va jag bara hemma hos honom, tog det lugnt. Åkte hem fredag eftermiddag. Gjorde inget :P
Men sen i lördags va det dax för utgång, inte varit ute på fleeera veckor.

Först förefst hemma hos Maria men sen när dem andra ville vidare till lilla torg drog jag och mia hem till mig en stund, orkade inte lilla torg.
Men kul hade vi endå :) tog bilder och shejkade lite, haha. 
Sen off and go.. stack till Breeze.. både Maria och Mia ville dit så fine by me.. behöver inte alltid gå till Båten :P 

Och en jävla massa dansandes blev det, hade sååååååååååå ont i fötterna sen när vi skulle gå.

Haha och denna va ju bäst, han skulle hämta upp mig sen vid 5, ringer honom när vi är på väg ut och frågar vart han är. Han svarar: "jag har precis kommit hem för 20 min sen, ta du dig hit om du vill, ta taxi"
Jag helt förvånad och bara "vadå, du sa du skulle hämta mig" tänkte.. så säger han aaaldrig. Så snackar vi och när jag rent plösligt inser.. fan jag har ringt feeel, dem har samma namn.. och jag bara urbrister "amen fakk du är inte min pojkvän juuuu, fel person.. hejdå" :)
Kallade han för pojkvän just den kvällen, men notera..vi är inte tillsammans, bara ett enklare begrepp att säga :P
Men vakterna som va där och hörde allting började asgarva med mig :P

Ja men så mötte vi upp honom och vi körde inom macadonkan sen körde hem Mia.. sen home 2 him där jag sen dess har spenderat mina dagar.
Han har kommit hem från jobb (jobbat natt) så ligger och sover nu medans jag är hur pigg som helst.

Kom på jag skulle kolla färg med Nadine idag till lägenheten.. eller så får vi ta det en annan dag, vi skulle igår med men båda låg överbakisar.. :P

Kommer lite bilder :P

Va är det för min?


Mia leker sexig ;)




Vilka sär









3 april

Jävla skrivandes då, men har inte så mycket att göra denna dag. Har fyllt ut tiden med våga mitt hår, ska sminka mig om si sådär en timma.
Och sen vid halv 7 ska jag leka taxi, dra och hämta Mia vid centralen sen, sen hämta sis Nadde vid kronprinsen and off vidare till lindängen.. pick up Elin och sen till sist Sis Evelina på gula höja och sen hem igen.. sen ska vi till Majiiija and partyy :D

Jag hatar denna tid imellan, jag hatar fixa mig, hatar fixa håret.. stå och sminka mig, välja kläder.
Jag vill bara va vid den tidpunkten då man är färdig med allt, hår, smink, smycke, kläder, skor och bara känner sig nöjd med hur man ser ut.. och sätter ner, har skön musik på och har en drink i sin hand..

Aldrig varit den typen av tjej som står med mina tjejvänner och fixar mig i 100 år, testar varandras kläder fram och tillbaks, sminkar tillsammans i spegeln.. står inte uut.. vill bara får det överstökat :P

Men soon så, om några timmar så sitter vi hos Maria och njuter :) Sen i natt kommer han och hämtar mig, myyspyys.. måste jag ha när jag har alkohol i kroppen, haha.. mes :P

Cya :) Have a great night.. cause Im gonna :)

3 april

Varit en runda in på systembolaget, har hur mycket vodka som helst hemma som jag köpte med mig på flyget hem från turkiet.. i oktober! Haha, men jag pallar seriöst inte med vodka asså..
Efter min incidens i slutet av sista dagarna i turkiet och då ha massor med vodka med sig hem, nej ville bara spy och lite den känslan har jag fortfarande :P
Så stack och inhandlade lite x-cider och breezer :P Köpte en ny smak av breezer, mango.. me love mango så klart man måste testa den :D

Är det bara jag som känner mig som ett jävla fån när man osminkad, håret smutsigt och ofixad, trashiga mjukis tar sig in på systemet?
Jag ser seriöst ut som 17 max då och mina unka 163 cm läng och 46kg i vikt hjälper mig inte, haha. Folk kollar på en som man är dum i huvudet, haha.
Alltid så snabb upp med mitt leg i kassan "aaah se jag är inte en liten fjantunge som tror jag ska lyckas handla på systemet.. faktiskt hela 23, haha"

Så ikväll är det hem till Maria, som äntligen är hemkommen från några månader i Luleå. Miss u :) Så mysstund och förfest hos henne.. och Mia ska med, yeaaah. Vi har alltid så sjukt ball ihop. Endå blondinen jag känner typ så, haha..vi har skoj ihop :P
Sen får vi se vilka mer som dyker upp ;P






 

3 april

Denna morgon, kl halv 9, börjar med att pappa sätter på låten pretty women.. på fiiinska och sitter och skrattar för sig själv. Bra han kan roa sig själv men så kommer mamma skrikandes "varför måste du hela tiden ha dina finska låtar?!"
Daddy: "haha för det är roouuliigt..och så är det ju för att du hatar det så mycket, hihi"

Det är kärlek :P

Skriver mer sen idag.. hörs

1 april - wohoo

Älskar vakna till skinande sol och kvittrandes fåglar. Påminner mig om när man va liten och vaknade tidigt på morgonen till det och samtidigt kände doften av mammas nybakade bröd. Så gick man upp och tryckte dem mackorna och sen ut i vädert. Gud va vi (jag och mina syskon) alltid va ute och cyklade.. alla våra "utflykter" eller när vi försökte cykla vilse. Cykla runt i hela malmö hehe.

Men det är saker jag kan göra än idag, älskar ta cyklen och ut.. varför ska jag ta bilen när det är underbart väder ute? (på sommaren och våren då).
När alla sa till mig "dagen du får dit körkort kommer du aldrig cykla igen) Screw that, cyklar lika mycket som jag gjort innan jag fick det.
Älskar att cykla..ibland är det det som är själva grejen, vi kommer på saker att göra för få en anledning till cykla :)
Så nu får jag ta och se till att fixa min cykel, stått med punka över hela sommaren, inte behövt den men nu så :)


Jaja sista arbetsdagen denna veckan. Börjar 9 och slutar 15, gött :) Och så ska jag försöka få tag på sis och höra hur det går med lägenheten, får väl nycklarna idag.. hon skulle fixa sånt nu vid 9 nu tror jag mamma sa till mig. :P
Sen gör vi så att innan inflytt av alla grejor och oss själva tar och fixar allt som ska göras om (mest bara målas om för gud vilka fula färger dem förra valt att ha)..lättast så. Och jag har inte bråttom med flytta så.. tar och fixar saker på enklaste vis.
Sen tror jag att jag ska träffa honom ikväll.. och på lördag är det partytime med Mia and Maria.. och syrrorna också hoppas jag men inte hunnit prata med dem alls på sistonde..

Off 2 work, cya :)


RSS 2.0