31 mars

Som denna dagen började alltså! Gick i tankarna hela tiden "Det är timmarna som räknas när dagen väl är över".

Började kl 7 på en förskola och jag visste att dem hade dubbelbokat så jag va beredd på saker kanske inte blev som planerat, kanske gå över till en annan föskola. Och vart jag hamnar sket jag i så för trivs på båda förskolorna.
Men när människor inte kan ta några andetag och höra sig för INNAN man gör några beslut. Och sen blir det en massa jiddel.. inga stora grejor ju men det tar ju på mina krafter.
Och det handlar inte om en gång..det är inte att whina över :P Men upprepande gånger så blir man till slut lite kucko :P
Jaja.. som jag sa, dagen lär ha ett slut och det enda jag bryr mig om då är att jag haft arbetstimmar.


Nu är det dax för mat.. men orka äta.. alla dessa tankar om vissa saker gör bara att jag tappar lusten att äta.


30 mars.. igen :P

Fan nu piggnade jag till när jag borde sova så sitter och lyssnar på lite musik.







Godnatt, ska upp tidigt imorgon

30 mars

Jobbat hela dagen idag med, sen ringde Daniel när jag va på jobb och undra om jag ville hitta på något sen. Skulle höra av mig när jag va hemma.
Och först väl hemma kände jag mig bara så trött i huvudet men sen bara, fan kan inte sitta och hänga.. så hörde av mig så kom han och hämtade mig. Vi drog till lilla torg och fikade.

Och nu är jag hemma, ska se dejting in the dark.. aså jag hade läätt kunna ställa upp på något sådant. Kul och spännande ju och se hur man själv skulle reagerat och gjort :P

Måste bara berätta en kommentar som fått mig att skratta sen igår. På förskolan en kille på 3 år, jag kallade på honom, han vänder sig om och tittar på mig och säger: "Där hemma heter jag Leon.. men här heter jag.. Discotime".
Jag nästan vek mig av garv, sättet också han såg på mig och hur han sa det. Nej fy :)



Jag vill ha en man som är lekfull men samtidigt har lite attityd men endå är en schysst person. Ska det va så jävla svårt ha en blandning av det. Och jag kanske är konstig men jag gillar killar som.. va ska man säga, attityden är viktig för mig (och med menar jag inte killar som springer runt och slåss, fy för)
Men jag avskyr "töntiga" killar..som inte kan snacka och ta för sig, sorry.
Jag tycker det är sjukt sexigt men en kille som har ett lugnt, lay back sätt men som har attityd, som kan säga ifrån och som kan stå på sina ben. Och ha det dära sexiga smilet som urstrålar självförtroeende men värme i ögonen och inte självgodhet. 
U get?
  

Men jaja, hooked on the tv now :P


Tycker denna är mysig, hihi
Sam Hook - Pretending

29 mars

Känns som en produktiv dag, om man kan uttrycka det så :P Jobbade 8-17, hem och åt lite mat.. åt tre kycklingklubbor och sallad.. trött på potatis och sås.
Sen drog jag med min bror ut på en låång promenad med hundarna.. va ute och gick 1 timme och 15 min typ.
Så nu sitter jag här i min soffa, har ätit en clemetin och har te att njuta av :) Soft hihi.

Igår köpte jag ett par blå högklackade, har dem redan i rött men jag älskar verkligen skor och jag älskar skor som syns.
Det är så snyggt om man har en enkelfärgad klänning, en svart exempel och så ett par skor i en härlig snygg färg. :)




28 mars

Nu sitter jag här i mitt nya städade rum. Fy för det va länge sen det va ordning och reda här. Blev ju inte att jag tvättade och städade i fredags efter jobb för va sjuukt trött.
Så tog det bara lugnt till han kom och hämtade mig vid 23.30, däckade direkt hemma hos honom, haha.

Sen mös vi på lördagen, jag vaknade pigg runt 6 som vanligt. Sen fick jag en ide om att vi skulle ut och gå..så vi skulle promenera till affären istället för ta bilen, tar en timma fram och tillbaks att gå.
Haha, säger bara så här.. vi va dyygnblöööt när vi väl kom hem igen. Ska aldrig mer lyssna på mina egna ideér :P

Så fick låna hans myskläder när han körde mig hem sen vid 13 tiden. Ja och sen väl hemma satte jag fan igång med tvätten och städningen.. heela lördagen. 8 maskiner, 3 av dem bara kläder, sen mattor, sängkläder och täcken, kuddar o all skit jag hittade som gick att tvätta.. Plus jag handtvättade med, har vissa plagg med man måste göra det med, blä :P  
Sen åter vid 23.30 kom han och hämtade mig, samma visa.. men denna gång va det bra väder för ta en promenad :)

Och nu när jag är hemma har jag rensat ut  min garderob. Jag har så svårt för göra mig av med kläder, även plagg jag inte användt på megalänge men jag tänker "kanske kommer någon gång jag vill".
Men nu va min regel, har jag inte användt det på länge, gör av med det.. lär inte komma denna "någon gång" utan istället gör jag plats för nya kläder.. roligare ju :)

Jag är inte färdig med det, men har tre fullproppade kassar med kläder, bye bye :)  
Vågar inte öppna upp andra sidan av min garderob.. där alla mina klänningar är.. där är sååå fullproppat med klänningar, men jag är fan inte redo att rensa dem.
Älskar klänningar, även om jag har många som fortfarande har sin prislapp kvar har jag inte hjärta att göra mig av dem, så fina ju :P

Men jaja, just nu sitter jag här och viker all tvätt jag inte kunde torktumla igår :P

Hörs

22 mars - Uppdrag granskning

Efter senaste programmet av uppdrag granskning va det många som blev rasande. Det är bra. Det är bra att programmet gick för fall som detta sker så många gånger om när en tjej våldtas.

Men just därför känner jag också, folk sitter och kollar på det o fasar över hur något sådant kunnat ske denna stackars tjej. Kan inte förstå hur folk kan utsätta en oskyldig tjej för något sådant.
Med facit i handen och ett program som ger ett klart öga över vad som hänt är det lätt att ta ställning.. för flickan, hur kan man annat? Finns inget annat alternativ och att det ens skedde det som hände henne förstår inte folk.
Hur kan man ta pojkens sida?

MEN detta sker varje dag, flera av dessa personer som fasas över att något sånt här kunnat hända flickan efter våldtäkten lovar jag själv någon gång har suttit och misstrott någon tjej i sin närhet.
Som tänkt att denna "trevliga, uppfostrade, charmiga, snygga" kille.. inte har han kunnat göra något sådant och skulle något hänt så har säkert flickan inte varit helt oskyldig.

För ingen normal människa tycker våldtäkt är rätt, det är inte där problemet ligger. Problemet är att människor väljer att ofta inte tro på flickan att det va våldtäkt.. och är det inte våldtäkt är det okej att inte ge henne stöd. Det är där samhället brister, att man ofta väljer att tro på killen, att tala illa om tjejen, förtala och stänga henne ut ur samhället.

Jag hoppas att folk som sett programmet inte bara spyr över hur folk kan ha sådant beteende utan också själv tar det till sig, att öppna sina egna ögon.
För om man bara ska sitta och tänka "hur kan folk göra så", skylla o fasa över att andra kan göra så och inte ta eget ansvar och öppna sina ögon för hur man själv agerar och tänker i såna situationer kommer saker inte ändras.

Har jag någon gång behandlat en tjej så när jag hört ryktena, hur har jag reagerat, vem och vad har jag valt att tro. Vad har jag sagt och spritt vidare.
Något som för den enskilde kan tyckas obetydelselös, om han/hon snackar.. men det blir så stort när många människor snackar och väljer vad dem ska tro på. Och där blir ett offer som får stå ut med allt detta.

Alla handlingar oavsett storlek blir en konsekvens någon får ta.. så tänk till innan.

26 mars

Kladdar lite snabbt innan jag ska dra till jobb. Så jävla nice med fredag, börjar 7.15 och slutar sen vid 16. Ska jag hem och sätta igång med att tvätta och städa.
Just nu ligger rena kläder i tvättkorgen sen sist jag tvättade för orkar inte vika in dem så all smuts tvätt hamnar i sofforna, golvet och sängen.
Ser lite kaos ut just nu. Så ska fixa det och städa undan all smuts och grus jag dragit in för snart flyttar jag..får man lämna det fint till lillsis som tar över rummen :P

Sen ikväll/inatt kommer han och hämtar mig efter jobb. Vill sova i hans tempursäng så det slutar värka i min höft, haha :P men så klart mysa med han med.. men det är inte lika viktigt :P hihi

Och ja, va ju hos läkaren igår.. jag har fått en muskelinflammation i käkmuskeln. Great. Och tur jag gick dit igår för märkte sen som dagen gick att det blev värre, att det börjar kännas när jag tuggar och pratar. Så kommer väl bli lite värre innan det blir bättre.
Så fått tabletter jag ska gå på 3 ggr om dagen (fast mamma med sin magkänsla vill bara jag ska ta ggr 2 om dagen för jag väger inte så mycket så kör väl på det) hehe lyder mammas minsta vink, but u know..mammor vet bäst ;)

Dax att borsta tänder and off 2 go.

Have a great day cause Im gonna :)

25 mars - Kontrollfreak

Uff, vad jag hatar när saker inte blir som jag planerat. För några dagar sen började det göra ont mellan slutet av mitt käkben och halsen och allt som dagarna gått har jag märkt att där tillkommit en knöl och igår kväll började den till och med att synas inte bara kännas.
Och idag när jag vaknade va den ännu större, den växer snabbt, så jag har börjat bli orolig. Så innan jag gick till jobb sa mamma att hon skulle ringa läkaren.

Så ringde hon för någon timma sen och sa jag fått tid idag, där kom min förvåning.. jag hade ju inte trott idag, mina tankar började genast "men jag måste jobba, jag kan inte gå från jobb" men mamma insisterade för dels är det jättesvårt få tid till honom och sen så är det viktigt jag kollar upp det.
För om mamma säger det bör kollas upp av läkare så börs det, hon är så anti läkare, tar en hel del avstånd från läkarvården. Så blir min mamma lite oroad och anser det är bäst jag går så har jag svårt för känna nej.


Jag hatar när jag känner jag tappar kontrollen, när saker inte går som jag planerat, kontrollfreak så värsta jag vet så fick panikångest på jobbet, haha..blev tårögd. Så dem tyckte det va bättre jag gick hem.
Men jag ska i alla fall komma tillbaks efter jag varit hos läkaren. Måste jobba asså.

Jaja så väl får väl se hur det går.. nu är det mest denna ångesten för mina jobbtimmar som sitter i magen, men ooh får väl lära mig att släppa sånt, vad kan jag göra åt saken nu?
Men känslan sitter där :(

24 mars - Goodbye sovmorgon

Klockan har precis passerat 07 och jag är uppe, har duschat och tryckt några mackor men börjar inte förrens 09.
Sovit så dåligt i natt för haft sån jävla mensvärk. Hatar när det kommer under natten. Känner mig helt sliten och så slutar jag relativt sent idag.
Lär i alla fall vara död när jag kommer hem.

Men igår slutade jag vid 15, stack hem och vilade halvtimma sen fixade jag mig och han kom förbi. Drog till stan och tog en fika.
Sen hem till mig igen och så sen såg vi Desperate housewiwes. Eller jag såg, hur engagerad han va vet jag väl inte, skiter jag i med :P
Bästa serien, den timmen går alltid sååå fort och man bara vill ha meeer ;)

Ja och innan det får vara nog.. hans mamma vill bjuda mig på påskmiddag.. h-h-h-heeell noo. :P
måste jag bli 100% seriös med honom..då kan man inte bara vända om hursom.
Och bara tanken ger mig panik, som saker går fortare än vad jag klarar av. Och jag vet har man ingen kontroll slutar det med en smäll och det vill jag inte iheller, förstöra det vi har.

Jaja..ska väl klä på mig nu, kallt fan och min mage hurts so bad :( hur ska jag paaalla idag? Haha. Och att detta skitet gett mig jävla finnar, fan det störigaste skitet.. helt bombad ju, hihi.

Cya

22 mars - Jag saknar en förlorad dröm

Det snurrar för mycket inom mig, med tankar och känslor. På alla stunder som alltid slutade på samma vis.

Jag tänker på han som fick mig att sova så gott om nätterna, som va så mysig att krypa in i och få känna sig liten under alla hans muskler.
Som jag skrattade så mycket tillsammans med.

Jag tänker på han som fick mig att känna mig så trygg, som fick mig att känna tillit, berätta saker ingen annan vet.

Jag tänker på han som jag släppte in i mitt liv, som jag lät bli en del av mig, få en bit av mitt hjärta, en del jag aldrig kan få tillbaka.

Alla slutade på samma sätt...svek.

Förlåt mig för jag velar.
Förlåt mig för jag bara inte blint kan våga lita.
Förlåt mig... för jag inte tror på lyckliga slut...
Förlåt


21 mars - Tröttsamma söndag

Hemma nu. Uff vilken helg, haha.. sjukt man kan bli så trött av att göra inget. Nej både han och jag tycker det får bli ändring.
Vi lyckades lämna huset igår kväll för en promenad. Thats it. Haha.

Jag har inprincip gått runt hela helgen i bara underkläder, tog bara på mig en gång och det va då vi skulle ut och gå. Ambitiöst :P

Galet, aldrig spenderat så mycket tid inomhus.. men ja.. ska ändras på det som sagt, måste man. Som jag sa till honom.. det får mig att tveka på vad jag vill och känner.
För att gå vidare och utveckla måste man göra nya saker med. Okej ligga i soffan första gångerna men nu krävs annat.


Vissa människor (killar) ser allt som en jävla lek. Okej om man är 20 år, men sitt 24 år och bete sig så, kom igen. Och människan tror ju jag är dum om jag vill ha mer med honom att göra efter vad han sagt och gjort. Plus ska jag "dumpa" det jag har nu för en sån typ?

Det är jag så jävla glad för, jag vet inte hur saker kommer bli mellan oss men oavsett, han har visat mig hur smal syn jag haft på killar.
Ens värld skapas ju runt det man ser och upplever.
Jag har upplevt mest svin till killar, mycket falskhet och bara lek.
Men man har ju vetat om att det finns bra killar, jag har dejtat bra killar med.. men min syn av "bra" innebär va endå relativt liten.. eller kanske tillochmed normal.
För jag trodde seriöst inte det fanns SÅ bra killar. "En riddare på vit häst" typ. Killar med omtänksamhet och ödmjukhet som man ser på filmer.
Aldrig funnits en sån kille på sån nivå ju i min värld, man kan ju bara jämföra det man upplever..och han har verkligen höjt kraven på vad en bra kille är för mig.

Nej, jag är tacksam :) Men nuuu ska jag krypa ner i sängen.. döör :P 


20 mars - Tidiga lördag

Klockan är halv 7, varit vaken en timma typ denna lördagsmorgon, är hemma hos honom. Säg mig vilken ung människa går UPP halv 7 en lördag?
Det är då jag brukar komma hem och gå och lägga mig om jag hade varit gamla Vanessa. Men tar man bort festandet så har jag väldigt mycket energi över och det blir rätt så tidiga kvällar jag somnar. Haha, old? Känner mig lite så ;)

Men jag ska iaf "spara" mig till den 3dje, då min baby Maria kommer hem. Och jag vill endå spara ihop så mycket som möjligt till flytten i april.
Ja det har jag inte nämt här men jag ska flytta till gula höja med sis Nadine. Bli granne med vår sis Evelina. Myspys ;)

Finns ju andra tjejvänner man har nära och som man litar på, men vänskapen och bandet man (i alla fall vi) delar som systrar är något speciellt.
Vi har verkligen under vår barndom och uppväxt gjort nästan allt tillsammans, varit som kompisar. Och på grund av att vi aldrig varit så jättelika minns jag alla reaktionerna på folk när dem fick reda på vi tre va systrar.. Alltid sett ut och betet oss som bästa vänner typ. Haha.
Men nu hinner vi inte ses och umgås på samma vis längre för "vuxenlivet" kommer imellan. Är på så olika håll att man går om varann ofta.
Så ska bli kul. Återförenade.. haha skoja.. nej men kommer bli kalas :)
Och gula höja är endå skönt för samtidigt nära home, familjen, men inte to close så man springer på dem var och varannan dag :P

Nej, jag ska ta och krypa ner hos honom igen, se om jag kan somna (haha vet jag själv att jag inte kommer. Väl vaknat så)

Nadine, Evelina and me :)


18 mars - Wazup :P

Nu tänker jag vara den som är den :P
Nej, men när människor klagar på människor som klagar, I got the point. Jag förstår att människor som jämt klagar är jobbiga.
Men när man klagar på det blir man själv en klagare, man låter en negativ tanke tränga sig in.
Och nu klagar jag på den som klagar på de som klagar.. så nu är jag inte bättre själv.

Men poängen jag vill komma till är. Om någon vill klaga, låt dem. Vill man se saker dåligt kommer man må dåligt.. Så vill dem se livet genom ett negativt filter..fan deras problem.
Jag säger bara istället för klaga på dem.. varsegod klaga bäst ni vill:)

Tänker inte hänga upp mig och inte störa mig på det.. för mitt filter is a sunhine.

Cyya.. mamma gör våfflor.. mm, med jordgubbsylt och grädde. Måste nämna jag krängt två chokladkakor med direkt när jag kom hem, åt en imorse när jag vaknade med. "Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram" ;)



17 mars - Holy crap

Jag är såå såå trött i mitt huvud. Vaknade imorse och hade sååån jävla huvudvärk, aldrig varit med om det förr. Gjorde något jag aldrig gör.. tog ipren.
Tycker inte om ta sånt crap men med den huvudvärken och om man ska jobba bland barn.. jag vill bara överleva lixom :P
Men skönt nog har jag fått stå i kök den mesta av tiden.. thank god, hihi.

Så tyvärr sköt jag upp min kväll med honom :( Kände det är bäst jag bara vilar så jag orkar jobba veckan ut. Har inte råd med bli sjuk, struntar fan i hur sjuk jag skulle bli.. måste jobba. Så får chilla så mycket jag kan så det inte bli sämre men känner mig hyffsat så.. men inte lönt utmanna ödet :P

Ooh brossan har kommit hem med så goooda kakor, ska trycka.. och sen whina över hur tjock jag blivit. Haha jävla sär ;)


Maria I miss u sooo. NU börjar det kännas du varit borta ett tag. Men du kommer förhoppningsvis home soon. :)


16 mars - Grodor i munnen

Åt kyckling till middag idag.

Vanessa: Oh, måste tandtråda mina tänder sen.
Tror det va Evelina: Varför det?
Vanessa: För jag har en massa kyckling mellan bena.

Haha blev lite fel. Vem vet vad jag tänkte på, hihi ;)

Sjukt trött, skulle kunna somna redan nu men Desperate housewiwes ikväll ju, beroeendeframkallande :)


Igår natt höll min katt på klättra på mina gardiner i sovrummet när jag sov. Orkade inte kolla va hon gjorde så knuffade bara ner henne till mig så hon inte skulle ha sönder dem.
Igår, under dagen när jag sprang in i mitt rum för hämta en sak, förstod jag varför.. en fet, stor spindel satt på väggen ovanför sängen, vid fönstert. Faaaakk vad jag hatar dem stora källarspindlarna alltsååå!!
Min lilla tisse är en galen hunter när det gäller spindlar och kryp, thaank god :P
Så va det hon försökte, ta den äckliga saken. Skydda mig från bli uppäten från den, haha tss :P

Nej men så i natt vägrade jag sova i sovrummet, spindeln satt i en liten springa så kunde inte få tag på den ju. Och tänker fan inte sova med den där, not crazy. :P
Så sov ute i mitt andra rum, i soffan..lär göra det i natt igen, för nu är spindeln inte kvar juu.. värre, nu vet jag fan inte var den håller hus i rummet. Går bara in där nu om jag måste :P


Lea

Kärlek

Hittade lite bilder bland min syrras foton, på våra djur. Fattar inte att jag kan älska något så mycket som jag gör med dem.
Det spelar ingen roll hur jag mår, dem får mig alltid att må bra. Det låter så kliché. Men det är verkligen så. Det räcker med att jag ska titta på dem för det ska välla upp en massa känslor av värme inom mig.
Bara jag försöker skriva om dem nu börjar jag gråta.. för jag kan inte beskriva med ord, för det finns inga ord. Allt med dem är upplevelser.


Den som möts varje morgon av en morgontrött björn till hund som kommer till en för bli kramad och kelad.
Eller som har en tendens att slå sitt huvud mellan ens ben för visa man inte får sluta kela. 

Den som får en katt att bli terroist där hemma för han får ett brutet ben så han måste va inomhus en vecka, som får oehörd energi av det och busar dygnet runt och terrar andra familjemedlemarna (även dem andra djuren).

Den som varje natt får en katt/hund som som kommer och lägger sig tillsammans i sängen hos en, nära intill. Som buffar sitt huvud mot ens egna för man ska vakna så man kan ta armarna runt henne, värma henne.

Den som har en katt som blir heeeelt galen och jamar ut som ett skrik så fort man ställer sig vid kylskåpet, för han vill man ska ta ut mjölk till honom.

Den som har en hund som alltid vill upp i ens knä och slickar ner ansiktet på en.

Allt handlar om stunder, stunder av både knasigheter och kärlek som bygger band.


Lilleman har bestämt sig för komma ner i en förliten kartong.


Man får dela med sig av sin plats :P


Kineshund






Är det verkligen skönt Lego?


Lea som en liten boll :P


Sis har somnat med polarn.


Så Polarn detta, alltid den stilen :P











15 mars - Underbara helg

Varför ska helgen alltid gå så fort. Jag försöker vara lika medveten om tiden som jag är under vardagen, när man jobbar.
Speciellt när man är med en människa man vill vara med. Då vill jag känna varje minut, varje sekund..men endå flyger tiden iväg.

Va hemma hos honom hela helgen, gav mig på att försöka baka äppelkaka. Jag kan mycket, men just matlagning eller bakning har jag noll kundskaper eller talang om.
Till och med när jag gick i skolan, jag har alltid klarat alla ämnen, alla prov..även om jag inte va intresserad, men just hemkundskap, klarade ett G precis.
Minns mitt prov.. noll rätt.. haha äkta talang. Nej det har och kommer aldrig va min sida. Men jag gav mig på det för ville ha något att göra och han är ju en gottegris så tänkte ..
Men det blev faktiskt lyckat.. Men min förmåga att bemätta hur mycket man behöver för två personer SUGER ju.

Jag kommer från en familj på tio personer. Jag vet INTE alls hur man gör mat och bakning för två personer, finns inte i min värld.
Och jag lyckades väl få en äppelkaka som räckt till 8-9 personer i alla fall.. hah. Tur han kan äta så mycket som han gör ;P


Fan jag har fått tid till gynekologiskt cellprovskontroll. Jag vet jag borde gå men jag känner jag inte har råd ta bort mina jobbtimmar. Speciellt inte om det nu blir mycket omställningar nästa månad. Känner ångest för vilket beslut jag än tar, för även om hälsan kommer före så tvivlar jag starkt på något är fel.
Kanske inte borde men jag är sån människa, tänker och lever att jag alltid är frisk.. för det är ju vad jag är :P


Jaja, hemmagjorda hamburgare nu.. yeeah..made by mum ;)




 


11 mars - En vän

Uppe i god tid innan jag ska dra till jobb. Mamma som väcker mig med sitt wee fit, dunsar som en helt arme asså! :P haha

Fan vad jag bara längtar tills dessa 2 jobbdagarna ska va över, imorgon runt 18 är jag säkert hemma hos honom i hans soffa (som vanligt haha). Då ska jag pussa sönder honom.


Tänk efter vad vänskap är för något. Det är inte bara någon som ställer upp vilkorslöst, någon som bryr sig, någon som lyssnar, någon som lägger ner sin tid och energi på få dig att må bättre.
Det är också någon som är ärlig, som säger det ingen annan vill säga till dig, någon som inte förskönar omständigheterna.
Någon som kan skälla på dig för man bryr sig, blir arg för man har känslor för dig. En vän daltar inte så du aldrig kan komma ur kaoset du befinner dig i.
En vän ser till att göra det som krävs för du ska resa dig igen, hata din vän på vägen..men har du rest dig i slutändan har din vän gjort det en vän ska göra. 
 

Smal tjockis

Jag har upptäckt jag är en smal tjockis! Jag må vara liten, jag kan sätta på mig kläder i xs som är förstort.. men trots detta så är jag endå en degklump, mycket som dallrar, ofast. Fan är poängen, kunde jag lika gärna varit större benstomsmässigt så kläder i alla fall passar! Ooh
Som jag säger.. en smal tjockis.. not funny.. haa haa

Blev inget hookande med Mia i stan så stack snabbt in på gina och handlade två linnen och ett snyggt läppstift från loreal, sen hem. Sen va syrran hemma så hon och jag drog till entré där jag handlade en väska.


Va och vaxade mig idag och hon som vaxade mig sa att håren på mina ben va väldigt fina, tunna och glesa så det va dumt att jag rakade dem. Även om jag inte vill vaxa dem hos henne så borde jag vaxade hemma sa hon. Men om jag ville vaxa hos henne kunde jag få det billigare för det va ju så tunt och (denna kommentaren fick min mamma att asgarva) jag hade så smala ben.
Min mamma bara skratta och "jaaha va fan vill hon ta betalt för mina ben då?"
Haha, ja vi får väl se va jag gör :P




10 mars - Ett beteende jag aldrig förstått

Vad jag aldrig har förstått är hur det finns människor som är elaka. Hur det finns människor som mår bra av att såra och få andra att må dåligt.
Hur dessa människor känner att dem får något ut av att ha ett sådant beteende, för det får dem för man agerar bara påsätt man känner man får något bra av.

Dessa människor tänker ju inte "nu ska jag göra så här så den personen blir sårad, det gör ont inom mig att göra det" Nej, dem känner ju en bra känsla inom sig när dem gör så, när dem får någon annan att må sämre.

Är det inte bara ren ondska på något sätt?
För det har man hört många gånger "ja men dem mår dåligt själva och mår bättre av att få andra må sämre".
Det tror jag på men jag mår också dåligt ibland, alla mår dåligt ibland.. inte beter sig alla människor på det viset för det.
Jag personligen, skulle inte spela någon roll hur jag mår eller känner för mig själv.. att medvetet såra en annan människa skulle bara göra saken värre inom mig själv, skulle aldrig kunna "växa" och le av det.
Jag skulle känna mig som en usel människa.. ja, bara rent ut elak. Och det är en känsla jag skulle hata att bära på.

Jag är uppfostrad med sååå mycket kärlek och omsorg i en stor familj på 10 pers. och alltid massa djur. Jag har inte bara fått uppleva men fått se så mycket kärlek för min mamma har haft en enorm ödmjukhet mot familjen och andra människor. Hjälpt dem, människor som djur, som behöver utan att tveka om saken. Jag har sett hur handlingar av värme får andra att må bra och känt en tillfredställelse att andra kan få uppleva samma sak som jag.

Så för mig är det helt omöjligt att förstå ett sådant elakt beteende, hur man kan "vinna" något på det. Hur man ens kan vilja vara så.
För i slutändan så är det dina handlingar som säger vem du är och vem vill känna sig och bli sedd som en elak människa?

Well thats all, måste in i duschen, ska upp tillstan, bli vaxad.. kanske hookar Mia en stund för hon skulle in till malmö :)

9 mars - gissa vem jag varit med, lol

Beroeende framkallade är vad han är ;) Hängde med honom hem igår efter han slutat jobb, fast jag va med honom helga helgen kändes det som det va helt länge sen.
Hade inte ens gått en dag, haha. Galet vad han gör med mig, jag stängde till och med av mobilen i natt för jag visste någon skulle ringa in mig.
Gör aldrig så, får ångest om jag säger nej till jobb. Men det handlar om en dag "kill me" inte världens undergång, haha ;)
Sen lämnade han av mig vid 14 tiden för han skulle dra till jobb så passade jag på att dra och fixa småstuff som man annars aldrig pallar efter man jobbat.

Va tvungen ha nytt torrschampoo.. jag e ju sån lat jävel och orkar aldrig duscha mitt hår, det är mitt fusk så det ser rent ut i alla fall, haha.
Kostade bara 59 kr, 80 kr annars så passade på att ta 3 stycken. Och sen ska jag ta och testa deras shining spray to :P
Eftersom jag duschar det sällan (en gång i veckan, aboslut max 2 ggr) tappar det sin glans ju..men när man sen väl duschar det så då jävlar ;)

Ofta folk säger till mig att jag är äcklig (med humor :P) för jag duschar håret så sällan. Men vad är det som är äcklig med det, hahah.. frisörer själv säger man ska duscha det max 2 gånger i veckan så :P 
Och eftersom jag gör så så blir mitt hår inte fettigt så snabbt iheller. Hår vänjer sig och ju oftare man duschar det desto snabbare blir det fettigt med.

Men därför torrschampo är bra för det ger en hår som ser nyduschat ut utan att behöva tvätta det. Och got damn vilken volum man får med :P  

Jävla snack om hår, who cares :P Övertrött :P
Lägger in någon låt istället, haha roligt göra det, do it all the time. Men jag gillar när andra gör det så man kan få lite tips, älskar musik lixom, så gör det själv ;P



 




Måste lägga upp den bara för han gillar den, blir alltid på glatt humör av refrängen
när han hör den och det får mig att skratta :)

Va fan ska man göra en söndag?

Verkligen suttit i soffan hela dagen idag sen jag kom hem från honom, haha. Tack och lov för vi inte ha något gottis hemma att äta, hade tömt allt i så fall :P
Suttit framför datorn tankat ner lite låtar, sjukt mycket låtar som görs men mycket som är skit, haha.


Uff känns som man kommit så pass långt att det är dags för ett nytt steg, men är jag redo..eller snarare villig? För det känns ju som mer eller mindre som vi kommit så pass att det är seriöst och när det blir seriöst hur singel är man då egentligen?
Vill jag eller vill jag ha mitt singelliv? Och det för mig till en annan fråga, om jag ens funderar så, är han rätt då? Men han känns inte fel iheller.
Blärk, men jag är så van och trivs med bara ha mig själv.. alltid varit lite så ensamvarg av mig, gillar köra solo.. haha :P Även om det är mysigt ha någon ibland :) 


Haha hamnade på dansk radio , nrj igår.. den är endå helt okej för dansk låt :P


Lite så halvmysig :P



7 mars - Alcoholic

Lyckats ha ännu en lugn helg :) Bara myst så har väl inte så mycket att säga.. ville bara lägga upp en låt som fick mig att skratta för det stämmer så bra in på vissa vänner :P




6 mars - IdiotVanessa

Oooh, började mysigt. Han kom förbi mig igår vid 20 och hämtade upp mig, drog till lund och åt på en mysig resturang sen åkte vi och hyrde film som vi såg hemma hos honom.
Men imorse slutade det ju inte alls bra. Det är på grund av mig, aint gonna lie. Jag va på dåligt humör och lät det gå ut över honom, fick spel och bad han köra mig hem, bara sa tack och hejdå och gick ut ur bilen.
Det är så.. så jag inte vill vara. Men hans dumma kommentar, fick spel..men han har rätt i det han sa, helt rätt. Men jag vill inte höra. Waaaaaah...

Skittrött, ska nog begrava mig under filten med skön musik.



"En äkta vän står aldrig i vägen för dig, om du inte råkar vara på väg nedåt"  Arnold Glasow
 

5 mars - För söta ibland

Sötaste kommentaren på min fråga till den lilla flickan om hon hade syskon. "Ja, men dem bor inte hemma för dem är lite... vuxenaktiga"
Eller en annan igår när hon började prata om hur en kille ska va "snygg, snäll, snygg frisyr.. och ja rik så han kan köpa mig ett stort hus"
Skrattade och svarade: "Är det inte bättre om du själv är rik så du kan köpa huset själv?" Hon. "Ja jo, så har jag inte tänkt på det ju."
Ibland förstår jag varför jag står ut, haha.

Men fredag nu, får se vad som händer.. inget festande i alla fall, fakk that crap nu, hihi. Blir nog träffa honom.. mycket enklare avstå från festande när man har någon att mysa med. Man slipper känna ångest.

Men just nu har jag kommit hem från jobb och tänkte tvätta lite först, jisses fattar inte att man hinner använda sååååå mycket kläder på EN vecka, 7 dagar det handlar om lixom. Jaja, är man tjej så är man...ligger i vår natur ;)

Cya!




3 mars - Angels cry

Fan vad jag hatar detta, Det går i så små steg att man inget märker, att man kan förneka förrens den dagen man står där framför speglen i jeansen man försökt sätta på sig.
Fan det är så fult, jag hatar, jag mår illa..vill bara skära bort det.
ÖRK!!!!


Mysig, om man hade haft en röst som hennes asså.. wish!

2 mars - Its you

Klockan är 01.40 nu, han gick precis. Ska ner i sängs, jobb imorgon ju. Men ville bara lägga in en låt jag just nu fastnat för.
Ooh ja föresten, Desperate houswives premiär kl 21 då, yäääs. Imorgon Grey´s anatomy och sen torsdag Criminal minds, mina favvoprogram, får jag äntligen något att glo på igen på tven :)

Godnatt


RSS 2.0