12 maj - Skräcksenario

Onsdag och en riktig regndag. Orka. Jobba till halv 5 och sen kommer han och hämtar mig, röd dag imorgon ju så :)
Tänkte sminka mig nu på morgonen så jag slipper tänka på det sen innan han kommer, men samtidigt pallar jag inte, går inprincip aldrig sminkad till jobb. Och dem få gångerna man gör det blir det alltid så mycket reaktioner.. yes I know, jag är väldigt ljus och mina drag syns inte utan smink.. så räcker med jag sätter på mig mascara för få ett helt annat ansikte asså.

Ibland önskar jag jag vore mörk, från brasilien kanske, thats sexy.. haha eller latina, hihi.


Uff nu ligger min stora nyffsehund på mattan och vilar. Min bebis blev påkörd igår :( Fatta känslan när man får samtal från syrran där hon säger Eddy blivit påkörd. Tack och lov mår han hyffsat bra, idag är han mest omtumlad och nog värkar i kroppen.. och så ett brutet bakben.
Första veterinären mamma åkte akut till sa benbrotten va för allvarligt så mamma blev skickad till en specialist i Tygelsjö.
Först skulle han behöva bli opererad och få en platta i benet men sen tyckte veterinären det såg bra ut så han slapp operationen.
Så nu har han ett gipsat bakben och tar väl runt 6 veckor för bli återställd.. Gooood luuck med hålla honom i schack i 6 veckor.. energiknippen!:)

Han blir bra i alla fall, thats all I care about. Vet inte vad jag skulle göra om jag förlorade honom och inte på ett sånt sätt.
Han är den jag pratar om mest i mitt liv.. det har han fått märka. När jag är med honom så pratar jag om Eddy konstant så han har tillochmed sagt jag kan ta med mig Eddy till honom om jag vill.

Hoppas dagen går fort, både för mig och min bebis


Kommentarer
Postat av: Anny

Jaså från henne.

Kul i alla fall att du gillar min blogg. :)

ha de så bra :)

2010-05-13 @ 23:21:02
URL: http://annybanny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0