3 september - Nostalgi

Jag saknar ha en utekväll med tjejerna. Vi har så mycket åt olika egna håll..speciellt Maria som yrar i hela Sverige och jobbar :P
Men kommer säkert en kväll snart hihi. Ska i alla fall ha en med Mia nästa helg :)


Men våra tider då vi va helt små (14-16) vi varje fredag och lördag va ute och härjade..
Där har vi minnen att skratta åt. Hur kunde vi ens hitta så mycket fester alltid?

Andra må tycka vad dem vill men jag och mina två systrar och Maria (som alltid insisterade på hon också va vår syster) vilka tider vi haft.
Vi om några har verkligen varit fjortisar.. men faaaan va baaaaall vi hade, vilka äventyr vi hamnade på.
Därför jag idag inte stör mig på alla dessa små som är fjortisar, jag vet vilka minnen dem kommer få :) Låt dem ha sin tid :)

När vi inte fick komma in på Fredriks fest, för hans tjej, och vi satte oss på lekplatsen utanför..sen va det folk som kom ut till oss (vi va säkert roligare).
Och jag höll på med min vinflaska (än idag kan jag inte få i mig vin hihi) som jag satt och slickade på för ville ha all vin jag kunde komma åt och en crepy kille kommer och sääger "verkar nice, du kan få något riktigt att suga på"
Och jag blir vettskrämd, springer och gömmer mig bakom Kalle och whinar. Sen satt vi i en busskur och väntade på att Elias skulle jobbat färdigt (jobbade på ett bageri).
Stelfrusna och kom 5 på morgonen (fast med nybakt bröd).. men bara gick med han hem och däckade.


Eller en nyår och jag blev så klart för full och spydde ner lillbrossans rum och föräldrarna som också va hemma blev skitförbannade och en annan tjej sprang runt och letade efter mig, en tjej jag bara minns hade rastaflätor och va skitförbannad på mig. "Jag ska slå den jävla barbien, var är hon"
Så min syster tog en kasse med ciderflaskor och dängde i huvudet på henne..och sen sprang hon och gömde sig bakom en killkompis.. hahah.
Anzoo blev utkastad, veeerkligen kaastad, från huset. Jag står där ute full och trött och så ser jag bara henne flyga ut genom dörren, över trapporna, rätt ner i snön.

Då ringde vi mamma (så klart) och hon kom på noll tid och hämtade oss.. kändes inte tryckt va kvar där en enda sekund.. hahah.



Vi har så mycket sjuka minnen att skratta åt. Det är det som gör att trots vi inte hinner umgås lika mycket och är helt egna individer åt egna håll så har vi så mycket som knyter oss ihop :)
Och för punktera..vi festar inte likadant idag.. men fan det hade varit gött ibland att få återgå till den åldern.

Det bästa med den är alla frukostar vi dagen efter har samlat ihop oss på och diskuterat gårdagen.
Vilket vi faktiskt gör än idag ibland, speciellt nu när vi systrar är grannar :)
Vissa saker ska man behålla, andra får bli minnen, hihi.


Va långt inlägg, grattis om du pallade läsa :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0